Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 posts
Srácok!
Irjátok már légyszi milyen az idö/pálya!(ahogy eddig is)
Vasárnap hajnalban indulnék,de ez erösen függ az idötöl.
köszi

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
Ne hidd azt PBG, én 3 hét kihagyás után /arcüreg gyula/ olyan sz*r lettem mint az állat /értsd 2 órás versenyen magamhoz képest 20!!! perccel rosszabb idõ/. Most próbálok visszafejlõdni, több-kevesebb sikerrel...
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
a rajt idõpontja: 9:30

a frissítõkön lesz belsõ? akkor csak egyet viszek tartalékba...

két hete nem ültem bringán(a sérülésem miatt), kivéve egy fixizést, meg a suliba járást, szóval nem tudom, hogy fogom nyomni... ha semmi tech.prob., akkor szerintem egész jól;)

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts
Én is tesztelõ lettem!!! :D
Van viszont egy kis problémám. Sajnos csak 1 külsõt tudok cserébe vinni nekik mert a régi 2 külsõmet pár hete dobtam ki. Nem tudna valaki 1 rossz, használt, kopott külsõt nekem adni? ;) Elõre is köszi!
A keró legyen veletek!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,078 posts
Mikor van rajt? Nézõnek mennék....:(
" A Cube el van vetve! "

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts

A benzinkútra gondolsz a Stopshopnál? Ott jobbost Nagykovácsi felé. A balos az majdnem egyenes és az a Hûvösvölgybe visz.

Jah, arra, bár én a hûvösvölgytõl gondoltam :)

assasinbug

assasinbug

törzsvendég

• fórumtag
  • 893 posts

A benzinkútra gondolsz a Stopshopnál? Ott jobbost Nagykovácsi felé. A balos az majdnem egyenes és az a Hûvösvölgybe visz.

Y-nál/ShopStopnál balra, ha a Hûvösvölgyi úton mész, majd körforgalom, ott egyenesen tovább.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Nem fog. De jobban örülök 8mm csapadéknak is vasárnap mint a tavalyi idõjárásnak; a kettõ közötti lenne a legjobb.

Múltkor iszonyat nagy szórás volt a meterológus oldalak között, így gyakorlatilag figylemen kívûl hagyhatjuk õket...

péntek-szombat-vasárnap
köpönyeg: 12-10-8mm csapadék 22-23-22°
met:hasonló
idojaras:esõ-viharos-viharos 26-26-27°
metnet:Szombaton többször erõsen megnövekszik a felhõzet, hazánk bármely pontján záporok, zivatarok kialakulására készülhetünk. Helyenként jelentõsebb mennyiségû csapadék is hullhat. Az eleinte délnyugati, nyugati irányú szél a délutáni órákra északkeletire, keletire fordul, de gyenge marad. A hajnali órákban 15°C közelébe süllyed a hõmérõ higanyszála, míg napközben 21-24°C közötti hõmérsékletet mérhetünk.
Vasárnap sem változik idõjárásunk, általában erõsen felhõs, borús égboltra tekinthetünk fel. Továbbra is bárhol elõfordulhatnak záporok, zivatarok, néhol hevesebb zivatarok is kialakulhatnak, melyet hirtelen lehulló nagy mennyiségû csapadék, illetve jégesõ is kísérhet. A gyenge északi, északkeleti légmozgás csak zivatarok környezetében erõsödik majd meg. A kora reggeli órákban 12-15°C közötti hõmérsékletet mérhetünk, a legmelegebb órákban általában 21-26°C közötti maximumokra van kilátás.

Hát, most nagyjából egybevágnak... kivételesen :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,531 posts
Paul helyzetjelentése:

Az állandó pocsolyák vannak meg a pályán, amik könnyen kikerülhetõk. Nagyon jól tekerhetõk az utak. Szerinte kis bütykû gumival is végig lehetne menni.

MOST SZUPERÜL TEKERHETÕ A PÁLYA!

Csak így maradjon!

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Ha autópályán jössz vagy az 1-esen, akkor a Páty - Budakeszi - Szépjuhászné út, ez a legrövidebb és leggyorsabb. Minek ehhez átmászni és hova? :-)

Ez is jó. Szinte végig autópálya, azt át a hegyen.

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

De csak majdnem :)
Fent az Yelágazónál dobsz 1 balost, nem 1 jobbost mint budán, ha nem csalnak az emlékeim.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
azért majd igyexünk, akár végig is tolom ha kell :)
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Baxxus...
És teszt vagy örökre? (nem találom már az oldalon)
Premonition meg INtuition közti különbségre is kíváncsi vagyok, bár elöbbi sztem agresszívabb tapadású, fõleg kanyarban... Ejj de tesztelném...

Majd meglátom a kollegákat ezekkel hogy mennek :) (Meglátnám, ha hetek óta nem minden délután és hétvégén dolgoznánk estig; hanem tekernék heti 2-3×...)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
lehetett feliratkozni Bikefun oldalán, és a regisztráltak köszött sorsoltak ki 20pár gummát, igaz õk is a Premotion gumit írták elõször, mégis Intuitiont osztanak majd szét verseny elõtt a nyerteseknek.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Engem is felkértek tesztpilótának!:bananadanEzzel megoldódott a "milyen gumit tegyek fel " kérdése. Kíváncsian várom!:chin:

off: Ilyen hogy van, hol lehet iratkozni? Én a Premonition-ra vagyok nagyon kíváncis, vettem is volna ha a *********************************************** nagyker nem csak reklámozná hanem hozná is, nem hónapokig csak várnék a semmire... NN kanyartulajdonságai nem nyûgõztek le, ennyiért pláne.
Szal kíváncsi vagyok a kiváltásgosok hogy jutnak ilyen gummákhoz :) :prosze:

densie

densie

vendég

• fórumtag
  • 55 posts

Engem is felkértek tesztpilótának!:bananadanEzzel megoldódott a "milyen gumit tegyek fel " kérdése. Kíváncsian várom!:chin:

Csatlakozom én is a Ricsi gumik nyertesei közé,kár hogy még 100km sincs a régi gumimba:afro:.

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts
Ha autópályán jössz vagy az 1-esen, akkor a Páty - Budakeszi - Szépjuhászné út, ez a legrövidebb és leggyorsabb. Minek ehhez átmászni és hova? :-)

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,108 posts
De csak majdnem :)
Fent az Yelágazónál dobsz 1 balost, nem 1 jobbost mint budán, ha nem csalnak az emlékeim.

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,555 posts
akkor majdnem olyan mintha a Buda Maratonra mennék?

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 posts

Megközelítés szempontjából: Gyõr felõl szeretnék menni. Érdemes bemennem Pestre, vagy esetleg Dorog felõl támadjam Nagykovácsit? (Még nem jártam arrafelé egyszer sem)

Szerintem Dorog felõl. Majd bemész Pilisszentivánra, azt Solymár onnan meg el sem lehet tévedni. Gyõr-Dorog kb 1ó 15 min. Innen Nagykovácsi kb újabb 1 óra.

M1-en, átmászva Bp-en nem tudom mennyi lehet. Lehet, hogy rövidebb?! :D