Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 hozzászólás
Szasztok!
Milyen a pálya? Érdemes benevezni?

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7.605 hozzászólás
Az idei szombaton lesz!
http://crosskovacsi.hu/

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
vki nem olyan linket ahol lehet nézegetni képeket , amit a pálya fotósok csináltak , mert én sehol sem találok....megnézném magam nyakig sárosan :)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Hát igen. Amikor még utcai ruhában visszaérkeztem a rajtszámmal a kocsihoz, még tényleg vicces volt. :-)
Amúgy meg nagy pirospont az SLR Gel Flow nyeregnek! Végig kényelmes volt még betétes naci nélkül is. Idei beszerzés és hat év után végre az elsõ kényelmes nyergem.

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás

Lensver, jó hogy beírtad, átnéztem ismét H.Zoli képeit és találtam magamról még egyet.
Köszi a fotókat mindenkinek!

Nincs mit!
Egyébként én készülõdtem melletted a parkolóban és még élcelõdtünk is, amikor rádöbbentél, hogy a naci otthon maradt.:)

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Lensver, jó hogy beírtad, átnéztem ismét H.Zoli képeit és találtam magamról még egyet.
Köszi a fotókat mindenkinek!

lensver

lensver

bentlakó

• fórumtag
  • 5.944 hozzászólás

Crosskovácsi 2008 képek

Hú de vaksi vagyok, most találtam meg Zoli a képeidet! Köszi.
Kérlek SEGÍTSETEK!!! Ellopták Giant Anthem 1 (2008-as) 18 colos bringámat. Fekete/bronz színben - ebbõl csak ez az egy volt MO-on! Ez a bringa volt az: http://bikemag.hu/teszt/giant-anthem-1 Ha láttok ilyet apróban, légyszi szóljatok! Megtalálónak jutalom.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

azzal az a baj hogy
1, a gyártók igen kis része által megadott adat
2, a legritkább esetben igaz

Tudom, csak MJani01-nek írtam poénból ... :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
kösz a felrakott képeket!
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem gyorsabban megtudod a választ ha rákeresel az interneten erre a típusra. Szinte minden forgalmazó honlapján megvannak az adatok. Bár a magasságnál nem igazán értem mire gondolsz. Az átmérõre?

A gyártók hazudnak.

A sebesség mindent megold.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

JAJ ... az átmérõ, az átmérõ, a magasság az magasság (a gumi magassága az a felnitõl a gumi legmagassabb pontjáig tart)
különben így is van ... menny fel a netre és nézd meg a honlapon :-D

azzal az a baj hogy
1, a gyártók igen kis része által megadott adat
2, a legritkább esetben igaz
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Szerintem gyorsabban megtudod a választ ha rákeresel az interneten erre a típusra. Szinte minden forgalmazó honlapján megvannak az adatok. Bár a magasságnál nem igazán értem mire gondolsz. Az átmérõre?

JAJ ... az átmérõ, az átmérõ, a magasság az magasság (a gumi magassága az a felnitõl a gumi legmagassabb pontjáig tart)
különben így is van ... menny fel a netre és nézd meg a honlapon :-D
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

mb33

mb33

vendég

• fórumtag
  • 143 hozzászólás

Lenne egy kérdésem/kérésem az új ritchey gumisokhoz. Valaki le tudná mérni a szélességét, magasságát és a súlyát?
Elõre is köszi.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Ez a túl szigorú kiszólítósdi tényleg elég csúnya volt. Ráadásul a középtávot is sújtotta, pedig nekik igazán nem lett volna sok hátra (és még késõbb is indultak).

Alapvetõen csupa pozitív dolog maradt meg bennem, mert még limiten belül voltam. Beszámolóm itt:
http://forum.index.h...57924&t=9006401

Gyorsuljunk fel ... akkor nem lesz ilyen :-)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Rövid és hosszúujjúban, illetve a kettõ közötti méretekben lehet, másban nem. Illetve az aktuális bajnoki mezt is csak a jogosult viselheti, vagyis nem lehet az uralkodó világbajnok mezében hajtani. Van még néhány egyéb kritérium is.

Köszi a részletes választ, ezeket tudom, megazt is, hogy meleg esetén engedélyezhetik a kivételeket, csak ha jól tudom az ujjatlan mez nem szabályos, ha nincsen rá külön engedély, vagy de? Mert volt aki abban ment ... engem nem zavar, de ha szabályoznak akkor mindenkit szabályozzanak, mert mindenkire ugyanúgy vonatkozik, ezt más sportból tudom, hisz ott nekem kell betartatni hasonló fa....ságokat ...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Lenne egy kérdésem/kérésem az új ritchey gumisokhoz. Valaki le tudná mérni a szélességét, magasságát és a súlyát?
Elõre is köszi.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
jaja... idõközben rájöttem, hogy Scooter :D (meg arra is, hogy Fire...:D)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

már csak egy kérdésem van...: mi az igazi címe/elõadója a FÁLLLYYYÕÕÕRRR-nek? :D

Ezt komolyan kérded? :) Hát Fire.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
már csak egy kérdésem van...: mi az igazi címe/elõadója a FÁLLLYYYÕÕÕRRR-nek? :D

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás
Ez a túl szigorú kiszólítósdi tényleg elég csúnya volt. Ráadásul a középtávot is sújtotta, pedig nekik igazán nem lett volna sok hátra (és még késõbb is indultak).

Alapvetõen csupa pozitív dolog maradt meg bennem, mert még limiten belül voltam. Beszámolóm itt:
http://forum.index.h...57924&t=9006401