Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Tavaly tolni sem bírtam(V-fék) a kb. 20kilós, sárral megrakott bringámat.

Paul elmondása alapján idén változik a pálya, az említett részt kiveszik belõle, hogy esõ esetén is járható legyen, és a táv is 8km-el hoszabb lesz. Kaptam tõle egy - majdnem végleges - GPS tracket is az új pályáról, majd felteszem valahova, ha neki sem gond :)

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Köszönöm a részletes pályabejárást:) A tavalyiról hallottam, olvastam, hogy elég "érdekes" volt:D

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts
Tavaly tolni sem bírtam(V-fék) a kb. 20kilós, sárral megrakott bringámat.

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 posts

Ez lenne az elsõ crosskovácsim, és a pálya összetétele érdekelne, és nehézsége, nagyon nem odavalósi vagyok, onnan csak a Buda maratonból tudok következtetni h kb milyen. Köszönöm a segítséget!

rajtolás aszfaltos lejtõn, utána be egy szûkösebb köves emelkedõs részre, na ott egybõl bedugul mindenki, megy mindíg az anyázás :)
utána végig erdõben megyünk, valahol köves, valahol döngölt talaj, emelkedõk, lejtõk nem túl vészesek, kinyírós emelkedõ a Nagy Kopasznál van, amúgy kellemes, élvezetes pálya, DE esõ esetén HALÁL! Mert olyan szinten saras, hogy amíg nem látod el sem hiszed :(
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
Ez lenne az elsõ crosskovácsim, és a pálya összetétele érdekelne, és nehézsége, nagyon nem odavalósi vagyok, onnan csak a Buda maratonból tudok következtetni h kb milyen. Köszönöm a segítséget!

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts

Friss info: mivel ápr.30-ig van elönevezés (ezt megvárjuk) és az addig beérkezett pénz alapján fogadjuk csak el a nevezést.Tehát legkésõbb jövõhét elején lesz fent a lista,addig kérjük a türelmeteket.
Aki az ODIN-ba nevezett az onnan kap majd e-mailt.

Nem mindenki az ODIN-ba nevezett végül? A weblapon kint volt, hogy aki anno a honlapon tette meg a nevezést, az ismételje meg az odinban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Friss info: mivel ápr.30-ig van elönevezés (ezt megvárjuk) és az addig beérkezett pénz alapján fogadjuk csak el a nevezést.Tehát legkésõbb jövõhét elején lesz fent a lista,addig kérjük a türelmeteket.

Értem, köszönöm.
Csak örültem, hogy én leszek a H1 :) , aztán kiderült, hogy már mások is fizettek elõttem.

A sebesség mindent megold.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Bocsánat figyelmetlen voltam leragadtam a Budánál. Jó hogy figyelmeztettél mert még nem neveztem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nekem az Odin már vissza is igazolta.

Nincs elfogadott nevezés az Odinban a Crosskovácsi maratonra.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Nekem az Odin már vissza is igazolta.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Paul!
Kb mikor kezditek feldolgozni a befizetett elõnevezéseket? Vagy ezt is az odin csinálja? (csak úgy érdeklõdésképpen )

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Lehet indulni licensz nélkül is, mert szeretnék indulni, de ha jól tudom tavaly elkérték?!

Az összes magyar maratonon bárki indulhat.

bikergirl

bikergirl

új vendég

• fórumtag
  • 6 posts
Lehet indulni licensz nélkül is, mert szeretnék indulni, de ha jól tudom tavaly elkérték?!

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Hát annyira erõs nem vagyok, de ezek alapján szerintem menni fog nekem is. Ha sár lesz akkor majd kicsit tovább tart a menet, de ez nálam nem akadály. Köszi az infót.:)

O.K. akkor hajrá, de azért ne legyen sár, ha lehet választani:)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Hello, bár hobby öregfiú vagyok, de helybéli, így azt mondom, hogy nem összehasonlítható, mivel itt nincsenek hosszú aszfaltos vagy murvás emelkedõk, ahogy egyszer mondta valaki, kicsit olyan mint egy hosszú XC pálya. Én abszolút kezdõként száraz idõben lenyomtam a középtávot, aztán következõ évben nagyon becumiztam sárban, azóta csak röviden megyek, ha dagonya van (mint tavaly), akkor sem annyira gáz. De ha jó erõben vagy, nem gond a sár sem (pl. van sárgumid, nem úgy mint nekem), akkor nyugodtan vállald be a közepet, mert megéri.

Hát annyira erõs nem vagyok, de ezek alapján szerintem menni fog nekem is. Ha sár lesz akkor majd kicsit tovább tart a menet, de ez nálam nem akadály. Köszi az infót.:)

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

A középtáv mennyire nehéz mondjuk a Mátra középtávhoz képest?

Hello, bár hobby öregfiú vagyok, de helybéli, így azt mondom, hogy nem összehasonlítható, mivel itt nincsenek hosszú aszfaltos vagy murvás emelkedõk, ahogy egyszer mondta valaki, kicsit olyan mint egy hosszú XC pálya. Én abszolút kezdõként száraz idõben lenyomtam a középtávot, aztán következõ évben nagyon becumiztam sárban, azóta csak röviden megyek, ha dagonya van (mint tavaly), akkor sem annyira gáz. De ha jó erõben vagy, nem gond a sár sem (pl. van sárgumid, nem úgy mint nekem), akkor nyugodtan vállald be a közepet, mert megéri.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
A középtáv mennyire nehéz mondjuk a Mátra középtávhoz képest?

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Kösz a infot MJani! Akkor megnézzük ;)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szasztok!
Milyen a pálya? Érdemes benevezni?

:) , olyan mint az edzõpályám (a Velencei-hegység). Viszont vannak olyan részek, amik ha megáznak beleragadsz.
Igen, érdemes benevezni.
Ez az egyetlen olyan verseny (másról nem tudok), ahol a szervezõk szerveznek pályabejárásokat.