Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
A 2008-as feketét pedig nagyon szeretem!
Na mindegy... úgyis mindig elhagyom a kulacsaimat:D!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
Háát :( ezvan
Köszi a pontosítást!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Valaki tudja esetleg, hogy idén kapunk-e nyomtatott pólót a versenyen? köszönöm elõre is!

Bocsi Bacsesz én tudtam rosszul..

Elözetesen póló volt megbeszélve és én rákérdeztem akkor derült ki hogy változás van.
Idén sajnos nagyon rossz minõségû pólókat kaptunk volna és nem akartunk ilyet adni nektek.Maradt a Probike által adott kulacs.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
köszi, megnyugodtam:) kicsit póló mániás vagyok, csak hallotam 1 jóbarátomtól, hogy idén õ kulacsról tudott....akkor nem terjesztek hülyeséget:D. mégegyszer köszi

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Valaki tudja esetleg, hogy idén kapunk-e nyomtatott pólót a versenyen? köszönöm elõre is!

Természetesen.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás

yola

yola

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.555 hozzászólás
itt Sopronban az emúlt egy hét aladt annyi esett, hogy az egész országnak becsületére válna.
Küldök majd belõle.
...a legrosszabb, ha a hülyeség szorgalommal párosul!!!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

hali!
lehet hülyeséget kérdezek, de neveztem, és postán küldöm a pénzt holnap, és a csekkre nemtudom hogy elég-e a nevem írni, és abból tudják-e hogy én vagyok az?!

Elég a neved és az hogy nevezési díj.Jelentkezéskor hozd magaddal a csekket.
Pályabejárás szerintem jún.8-a után már nem lesz.Különben porzik a pálya,lehet a port nyelni.Jó lenne már egy kis esõ.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
hali!
lehet hülyeséget kérdezek, de neveztem, és postán küldöm a pénzt holnap, és a csekkre nemtudom hogy elég-e a nevem írni, és abból tudják-e hogy én vagyok az?!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
Majd lesz még ilyen "tömeges " pálya bejárás, jún. 8. után ?? Addig államvizsga tanulás van. Holnaptól kezdõdik a megmérettetés .Csüt.- tõl végre edzek . A pálya milyen különben?

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Részemrõl is sorry Zeezoltano lánca miatt. A többieknek meg köszönöm, hogy megvártak amíg ki nem szálltam, remélem csak elviselhetõ szintig tartottam fel a csapatot:) Ennyire voltam pillanatnyilag képes, de igyekszem fejlõdni :)

Nem tartottál fel egyáltalán, nem versenyen voltunk. Amúgy is, örültem, hogy volt vmi indokunk megállni néha, picit kifújhattuk magunkat mi is :)))

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Kár, hogy technikai gondok miatt diszkvalifikáltad magad... Azért hazáig el tudtál tekerni ?

Részemrõl is sorry Zeezoltano lánca miatt. A többieknek meg köszönöm, hogy megvártak amíg ki nem szálltam, remélem csak elviselhetõ szintig tartottam fel a csapatot:) Ennyire voltam pillanatnyilag képes, de igyekszem fejlõdni :)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
exxpert igazán kihozhatnátok néhány próba bringát maratonokra engem speciel egy f7 érdekelne:beer:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

exxpert

exxpert

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.288 hozzászólás
Sziasztok!

Valaki tudna nekem mondani, néhány adatot a tavalyi versenyrõl? Hányan neveztek, kb. hány nézõ stb.

Köszönöm.

[highlight] The bike way of life [/highlight]

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Köszönöm a bizalmat Zsééé a problémákat megoldottam már csak feltölteni kell a féket és légteleníteni ha elba...om megyek hozzád:)

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 hozzászólás
mit is mondhatnék, szép kis nap...
akkor számítsak rád hétfõn?:):)

Sziasztok

Az elmúlt 4 nap technikai problémái

Szerda dupla lassú defekt összeszedése ( csak itthon másnap vettem észre)))))

Péntek hajtómû lánctányér-csavar elhagyása ( nem értettem terhelés alatt-váltáskor miért kapja fel a középsõ tányér a láncot (szombat este észreveszem. honnét szerzek reggel 9-ig????????? Zsizsi megmentet, volt nála egy bringa a kocsiban elgurult hozzám, segített.

Ma láncszakadás crosskovácsi pályabejáráson .Fel tekertem egy hajtást a racsnira, lánc szakad. Zoli javít, patentszem 3 perc indulok lánc ugrik nem értem. Elköszönök a többiektõl észreveszem hogy a láncban még 3!!! szem megcsavarodott.
Gurulás le a hegyrõl már a faluban aszfalton észreveszem hogy egyre kevésbé fog a hátsó fék megállok megnézem hát spricel az olaj a tömítésnél.
Lehet hogy a lánc mentett meg egy hatalmas eséstõl?? Mindenesetre most nagy generál.

http://teamzkse.hu/ A csapat!

High5 - szerintem

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Sziasztok

Az elmúlt 4 nap technikai problémái

Szerda dupla lassú defekt összeszedése ( csak itthon másnap vettem észre)))))

Péntek hajtómû lánctányér-csavar elhagyása ( nem értettem terhelés alatt-váltáskor miért kapja fel a középsõ tányér a láncot (szombat este észreveszem. honnét szerzek reggel 9-ig????????? Zsizsi megmentet, volt nála egy bringa a kocsiban elgurult hozzám, segített.

Ma láncszakadás crosskovácsi pályabejáráson .Fel tekertem egy hajtást a racsnira, lánc szakad. Zoli javít, patentszem 3 perc indulok lánc ugrik nem értem. Elköszönök a többiektõl észreveszem hogy a láncban még 3!!! szem megcsavarodott.
Gurulás le a hegyrõl már a faluban aszfalton észreveszem hogy egyre kevésbé fog a hátsó fék megállok megnézem hát spricel az olaj a tömítésnél.
Lehet hogy a lánc mentett meg egy hatalmas eséstõl?? Mindenesetre most nagy generál.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Holnap 10.00-kor én is megyek.

Kár, hogy technikai gondok miatt diszkvalifikáltad magad... Azért hazáig el tudtál tekerni ?

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Holnap 10.00-kor én is megyek.

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Más:láttalak Geoff (kápolnánál állt a kocsid) hogy tekertél a pályán,Írd le a véleményedet.

Helló. Igen, megpróbáltam bejárni a középtávot a GPS track alapján, de mikor arra jártam már a nyilak is megvoltak, majdnem végig lehetett követni õket. Szép munkát végeztetek :)
Egy helyen elrontottam a dolgot, ahol szétválnak a távok, ott balra ki volt rakva, hogy K jobbra pedig H K R... Na mondom most melyik a jó közép. A GPS alapján mintha jobbra kellett volna menni, de mint kiderült az a rövid táv volt, túl hamar visszaértem. Az utak teljesen jók, egy helyen láttam két nagy fát az út közepén kereszben, de ott át lehet mászni :) Láttam már a molinót is szépen kiraktátok a kastélyhoz :)

Lehet, hogy elmegyek holnap is, megnézni a rendes vonalat is :)