Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Posted 2009. May 26. - 22:28
Na mindegy... úgyis mindig elhagyom a kulacsaimat:D!
Posted 2009. May 26. - 16:22
Posted 2009. May 25. - 20:55
Valaki tudja esetleg, hogy idén kapunk-e nyomtatott pólót a versenyen? köszönöm elõre is!
Bocsi Bacsesz én tudtam rosszul..
Elözetesen póló volt megbeszélve és én rákérdeztem akkor derült ki hogy változás van.
Idén sajnos nagyon rossz minõségû pólókat kaptunk volna és nem akartunk ilyet adni nektek.Maradt a Probike által adott kulacs.
Posted 2009. May 23. - 20:26
Posted 2009. May 23. - 19:55
Valaki tudja esetleg, hogy idén kapunk-e nyomtatott pólót a versenyen? köszönöm elõre is!
Természetesen.
Posted 2009. May 23. - 18:12
Posted 2009. May 20. - 06:48
Küldök majd belõle.
Posted 2009. May 19. - 20:13
hali!
lehet hülyeséget kérdezek, de neveztem, és postán küldöm a pénzt holnap, és a csekkre nemtudom hogy elég-e a nevem írni, és abból tudják-e hogy én vagyok az?!
Elég a neved és az hogy nevezési díj.Jelentkezéskor hozd magaddal a csekket.
Pályabejárás szerintem jún.8-a után már nem lesz.Különben porzik a pálya,lehet a port nyelni.Jó lenne már egy kis esõ.
Posted 2009. May 19. - 18:05
lehet hülyeséget kérdezek, de neveztem, és postán küldöm a pénzt holnap, és a csekkre nemtudom hogy elég-e a nevem írni, és abból tudják-e hogy én vagyok az?!
Posted 2009. May 18. - 21:44
Posted 2009. May 18. - 20:14
Részemrõl is sorry Zeezoltano lánca miatt. A többieknek meg köszönöm, hogy megvártak amíg ki nem szálltam, remélem csak elviselhetõ szintig tartottam fel a csapatot:) Ennyire voltam pillanatnyilag képes, de igyekszem fejlõdni
Nem tartottál fel egyáltalán, nem versenyen voltunk. Amúgy is, örültem, hogy volt vmi indokunk megállni néha, picit kifújhattuk magunkat mi is ))
Posted 2009. May 18. - 18:10
Részemrõl is sorry Zeezoltano lánca miatt. A többieknek meg köszönöm, hogy megvártak amíg ki nem szálltam, remélem csak elviselhetõ szintig tartottam fel a csapatot:) Ennyire voltam pillanatnyilag képes, de igyekszem fejlõdniKár, hogy technikai gondok miatt diszkvalifikáltad magad... Azért hazáig el tudtál tekerni ?
Posted 2009. May 18. - 06:20
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!
Posted 2009. May 17. - 22:43
Valaki tudna nekem mondani, néhány adatot a tavalyi versenyrõl? Hányan neveztek, kb. hány nézõ stb.
Köszönöm.
[highlight] The bike way of life [/highlight]
Posted 2009. May 17. - 21:41
Posted 2009. May 17. - 21:25
akkor számítsak rád hétfõn?:)
Sziasztok
Az elmúlt 4 nap technikai problémái
Szerda dupla lassú defekt összeszedése ( csak itthon másnap vettem észre)))))
Péntek hajtómû lánctányér-csavar elhagyása ( nem értettem terhelés alatt-váltáskor miért kapja fel a középsõ tányér a láncot (szombat este észreveszem. honnét szerzek reggel 9-ig????????? Zsizsi megmentet, volt nála egy bringa a kocsiban elgurult hozzám, segített.
Ma láncszakadás crosskovácsi pályabejáráson .Fel tekertem egy hajtást a racsnira, lánc szakad. Zoli javít, patentszem 3 perc indulok lánc ugrik nem értem. Elköszönök a többiektõl észreveszem hogy a láncban még 3!!! szem megcsavarodott.
Gurulás le a hegyrõl már a faluban aszfalton észreveszem hogy egyre kevésbé fog a hátsó fék megállok megnézem hát spricel az olaj a tömítésnél.
Lehet hogy a lánc mentett meg egy hatalmas eséstõl?? Mindenesetre most nagy generál.
Posted 2009. May 17. - 21:08
Az elmúlt 4 nap technikai problémái
Szerda dupla lassú defekt összeszedése ( csak itthon másnap vettem észre)))))
Péntek hajtómû lánctányér-csavar elhagyása ( nem értettem terhelés alatt-váltáskor miért kapja fel a középsõ tányér a láncot (szombat este észreveszem. honnét szerzek reggel 9-ig????????? Zsizsi megmentet, volt nála egy bringa a kocsiban elgurult hozzám, segített.
Ma láncszakadás crosskovácsi pályabejáráson .Fel tekertem egy hajtást a racsnira, lánc szakad. Zoli javít, patentszem 3 perc indulok lánc ugrik nem értem. Elköszönök a többiektõl észreveszem hogy a láncban még 3!!! szem megcsavarodott.
Gurulás le a hegyrõl már a faluban aszfalton észreveszem hogy egyre kevésbé fog a hátsó fék megállok megnézem hát spricel az olaj a tömítésnél.
Lehet hogy a lánc mentett meg egy hatalmas eséstõl?? Mindenesetre most nagy generál.
Posted 2009. May 17. - 20:49
Holnap 10.00-kor én is megyek.
Kár, hogy technikai gondok miatt diszkvalifikáltad magad... Azért hazáig el tudtál tekerni ?
Posted 2009. May 16. - 17:32
Posted 2009. May 16. - 17:23
Más:láttalak Geoff (kápolnánál állt a kocsid) hogy tekertél a pályán,Írd le a véleményedet.
Helló. Igen, megpróbáltam bejárni a középtávot a GPS track alapján, de mikor arra jártam már a nyilak is megvoltak, majdnem végig lehetett követni õket. Szép munkát végeztetek
Egy helyen elrontottam a dolgot, ahol szétválnak a távok, ott balra ki volt rakva, hogy K jobbra pedig H K R... Na mondom most melyik a jó közép. A GPS alapján mintha jobbra kellett volna menni, de mint kiderült az a rövid táv volt, túl hamar visszaértem. Az utak teljesen jók, egy helyen láttam két nagy fát az út közepén kereszben, de ott át lehet mászni Láttam már a molinót is szépen kiraktátok a kastélyhoz
Lehet, hogy elmegyek holnap is, megnézni a rendes vonalat is