Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás

Eredménylista hol olvasható?

http://velo.hu/dokok...rosskovacsi.pdf
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

Dózer

Dózer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.361 hozzászólás
Eredménylista hol olvasható?

nmihaly89

nmihaly89

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Sziasztok, ez a maraton most kimaradt, de kimentünk másodmagammal fotózni benneteket!
A képeket részben felváltva csináltuk, ugyhogy lehet hogy az egyik albumban nem, de a másikban felfedezed magad!
A Nagy kopaszra felvezetõ tekergõs ösvényeken fotóztunk 4 helyen felváltva! A Frissitõnél, aztán visszábjöttünk a katlan szerü részhez, utánna meg mentünk a szép kilátásos részekhez!
Az én galériámban elvileg be vannak a képek "geotaggelve", azaz pontosan láthatjátok, hogy hol készültek!
Nagyjábol ennyi!
Linkek:
http://picasaweb.goo...acsiMTBMaraton#
illetve:
http://picasaweb.goo...s/CrossKovacsi#

Jó képnézegetést: Naszvadi Mihály

ps.: akinek kell nagyobban akkor kérje!, az elsõ albumbõl az eredetiek 12,2 Mpixelben, a másodikban 8,2-ben megvannak még!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Jól látom, sisak nélküli versenyzõ, avagy "civil" a pályán? :)
http://picasaweb.goo...923774708410018

Szerinted ? :D

Zoli jelentette a balesetet, jött a motoros hívta a terepjárót, az hozta az orvost (infúzióval, vénakeresõvel) az hívta a mentõt. Közben Zoli szakszerûen tartotta az infúziót. Majd a mentõt hozta a terepjáró (aki vitte a kerékpárt) a mentõ pedig engem.
Zolit meg senki, és még defektelt is!

Örülök, hogy nem lett komoly baj, elég rondán hangzik még leírva is... és remélem miharabb felépülsz! Úgy tûnik ez a Crosskovácsi rossz ómen neked, tavaly is elõtte sikerült esned bejáráson ha jól emlékszem...

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.939 hozzászólás
Jól látom, sisak nélküli versenyzõ, avagy "civil" a pályán? :)
http://picasaweb.goo...923774708410018

hencsa

hencsa

vendég

• fórumtag
  • 41 hozzászólás
HI!
Jobbulást a sérülteknek,én is sokkal találkoztam sajnos:(
Egyébként jó verseny volt, pálya élvezetes,haladós meg szép lányok a szélén:D
Nekem is az izolötyivel akadt problémám,A telki frissitõnél felhajtottam egy pohárral de onnan szenvedés volt a verseny:( Pedig kipróbáltam már sokfélét...(born.gatorade stb..)
Ennek ellenére mégis sikerült bejönni viszonylag jó idõvel(2:45) a 3.helyre:)Dijazás is elment,végre egy jó minõségû póló:lick:

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Zoli jelentette a balesetet, jött a motoros hívta a terepjárót, az hozta az orvost (infúzióval, vénakeresõvel) az hívta a mentõt. Közben Zoli szakszerûen tartotta az infúziót. Majd a mentõt hozta a terepjáró (aki vitte a kerékpárt) a mentõ pedig engem.

Örülök hogy jobban vagy Rajmund, nagyon megijedtünk, mert egy kis idõre nem voltál magadnál és voltak dolgok amikre nem emlékezhetsz ebbõl kifolyólag így a pontosság kedvért vázolom teljes sztorit a Zoli érkezéséig - és ezzel nem kisebbítve Dobai Zoli bajtársiasságát és sportemberi mivoltát - Pogány Tomi volt az elsõ aki megállt melletted és leszólított engem, de sajnos nem vittem telefont, majd jött Zoli. És egybõl telefonált. Közben a következõ lefelé közepében állt egy kutyás úriember a pálya mellett szóltam, hogy hívja a mentõt és elsõ kézbõl megtette, uh köszönet neki is. Pogi ugyanígy szólt az úriembernek.
A további részleteket én nem tudok, de remélem hamar felépülsz és jobbulást!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

vendég_kedvesmester_*

vendég_kedvesmester_*
  • vendég
Jók a képek! Köszönjük a fotósoknak.

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Hát akkor tiszteletem Zolinak az emberségéért, sporttársiasságáért és nagyon örülök, hogy Te már itt a gép elõtt vagy. Akkor nem lett nagyon nagy bajod?

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

hemp

hemp

vendég

• fórumtag
  • 193 hozzászólás
[quote name='LustaTömzsi'][quote name='era']...aztán jobbra leágazásban egy srác ücsörgött a földön, mellette meg egy versenyzõ infúziót lógatott belé.

...aki ücsörgött az én voltam, aki lógatta, az a Dobai Zoli (még szerencse hogy hozott magával középtávra :)) )

...sajnos ott megtámadtam a talajt tiszta erõbõl , Zoli volt az elsõ aki kiállt segíteni (absz. 11. helyrõl !!!) és végig velem maradt
ezúton is köszönöm szépen!!!!!!![/QUOTE]

Szó szerint kell érteni az infúziót? Nyitott egy vénát, meg minden, vagy hogy?
stumpjumpa

copper

copper

vendég

• fórumtag
  • 184 hozzászólás

az egyik frissítõn felhajtott izolötyi után kb 2 perccel elég fájdalmas hasgörcs kapott el

én tavaly próbáltam egyik cég izotóniás italát és energiaszeletét, de hasonló módon nem bírta a gyomrom. Aztán mondták nekem, hogy nem mindegyiket veszi be a gyomrunk. Szal lehet nem volt lejárt a cucc, csak a gyomrod nem bírta, sajnos megesik :(
Ha meghalsz egy emelkedõn, az azt jelenti, hogy mindent beleadtál...

LustaTömzsi

LustaTömzsi

vendég

• fórumtag
  • 153 hozzászólás

...aztán jobbra leágazásban egy srác ücsörgött a földön, mellette meg egy versenyzõ infúziót lógatott belé.

...aki ücsörgött az én voltam, aki lógatta, az a Dobai Zoli (még szerencse hogy hozott magával középtávra :)) )

...sajnos ott megtámadtam a talajt tiszta erõbõl , Zoli volt az elsõ aki kiállt segíteni (absz. 11. helyrõl !!!) és végig velem maradt
ezúton is köszönöm szépen!!!!!!!

boca

boca

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.078 hozzászólás
És ezt melyik bírók kérték? Mert nekünk annyit mondtak, hogy futni nem futhatunk a versenyzõ mellett, de kitartva elveheti tõlünk...
" A Cube el van vetve! "

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Néhány kép: http://picasaweb.goo...osskovacsi2009#

jók lettek :)
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 hozzászólás
Néhány kép: http://picasaweb.goo...osskovacsi2009#

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Látom elbeszéltek egymás mellett rendesen...

A lényeg, hogy Balu azon akadt el, hogy "a bírók kérték, hogy NE adják kézbe a poharakat"!

Ez nem szabályos, mivel ilyet nem kérhetnek vagyis nem tilthatják meg! Ennyi...
Mindössze errõl volt szó, csak kicsit elkanyarodott a téma...

Szóval Balunak ebben igaza van, de sajnos, mivel sokszor "kocsmanyelven" ír, van, hogy irritáló a stílusa. Ezt régebben én is elkövettem, mert azt gondoltam, hogy a "laza" szövegek ellõhetõk a fórumon, de rá kéne már jönnie, mindenkinek, hogy kulturált hozzászólásokkal többre megy. Bocs Balu...
A francba! Osztom az észt, nekem meg nem marad...
PECA.. izé... PEACE!

Így van, ezen akadtam ki, de mikor már a 2354563-ik kioktató választ kapod, hogy nincsen igazad, és a versenyszabályzatban meg le van írva az ellenkezõje, akkor az kiakasztó!

Uh bocs ha nyers voltam, de ez így volt

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
H.Zoli köszi a remek fotókat! Több képen is megtaláltam magam. Nagyon örülök. Köszi mégegyszer! :)

Kisvirág

Kisvirág

vendég

• fórumtag
  • 82 hozzászólás
Én köszönetet szeretnék mondani a klassz szervezésért, a szuper pályáért és a szép idõért:)

Nagyon tetszett, milyen lelkesen szurkoltak sok helyen az emberek, a frissítõknél pedig mindenki segítõkész volt, jó kis maraton, még soha nem voltam itt, de jövök máskor is.
Gondolkodtál ma már?

era

era

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.531 hozzászólás
Nekem nagyon tetszett a verseny. Hála Manka kellemes társaságának és a hátsó kerekének, ami minden hegyre felhúzott. :) Remek verseny volt. Szép volt az erdõ, a táj, jó volt a gyors talaj, a jelölés. Annyi itatóhely volt, hogy a kulacsomat tele hoztam vissza a célba. :)

Negatívum:
Errõl sajnos mi versenyzõk tehetünk: A sok baleset, amit láttam arra késztetett, hogy még lassabban menjek a lefeléken. Nagy bukás volt már az aszfalton az elsõ km-nél, aztán az elsõ lejtõnél ott volt a véres arcú srác, de a legdurvább, amit láttam a második itató után a hosszú, gyors lejtõ, aztán jobbra leágazásban egy srác ücsörgött a földön, mellette meg egy versenyzõ infúziót lógatott belé.
Jobbulást kívánok minden sérültnek.

Az utolsó 5 km-en találtam patentot. Biztos hiányzott a tekerésnél. Ha kell, vissza tudom adni. Még az egyik csavart is megvan. :)

A rajtcsomagok engem annyira nem izgatnak.
Ha egy versenyen úgy döntök, hogy elindulok, csak az számít, hogy milyen szép helyen rendezik és mennyibe kerül. Itt szerintem nem volt magas a nevezési díj. Ami egy versenyen számít, hogy jól van-e kijelölve a pálya, van-e elég frissítõ hely. Itt csodát tett velem az izotóniás lötyi, nem volt problémám az izomgörcsökkel és az itatónál lévõ segítõk is nagyon aranyosak voltak. Ja és nagyon jól esett a nézõk, segítõk barátságos bíztatása.
Szerintem tökéletes volt a rendezés.

Én bár hulla fáradtan, de eufórikus hangulatban értem be a célba. És mindezt megkoronázta még az is, hogy amint beértem, fel is szólítottak, hogy álljak fel a dobogó 3. fokára.

Szerencsések voltunk a csodáltosan szép idõvel, nagy élmény volt találkozni újra versenyen a lányokkal.
Manka, nagyon köszönöm a társaságod, Dit örülök, hogy rábeszéltél a közép távra és szuper, hogy mindnyájan teljesítettük.
Dinnye remélem neked nem vette el az esés a kedved a versenyektõl. Máskor ne hagyd magad felborítani!

A rendezõknek pedig hálás vagyok, hogy ilyen klasz versenyen indulhattam.