Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Épp most játszom a gondolattal hogy berakjak-e egy újabb 3 km-es lejtõt és emelkedõt (ami nekem is végig kistányéros)?Nagyon gyors lesz így a pálya.
Bár az eddigi pályán nem kellett kistányér sehol sem.Milyen egy maraton kistányéros mászás nélkül?
Aki két tányéros rendszerrel megy hát az szívni fog.

Nekem jó, ahogy volt. Legalább nem kapok annyi hátrányt a nyertestõl a gyors pályán. :)
Igazából mindegy, a többieknek is ugyanúgy fel kell menni ott.
Szerintem arra figyelj, hogy esõben is fel tudjuk ott tolni a bringát és ne csússzunk vissza.
Eleve szívás a pálya, esõben beleragadunk a sárba, száraz idõben meg szétéget a nap. :) De én szeretem.

A sebesség mindent megold.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Egy maraton kistányér nélkül, úristen, hová fajul a világ...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Az elsõ 3km-es mászás útán újra lekell menni a hegy lábához de egy keskeny völgyben majd egy újabb szûk völgyben felmászni.Elvileg szombaton lesz pálya takarítás és utána kimegyek és letekerem.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Melyikre gondolsz?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

Játszott a gondolattal, de végül nem meri, mert fél a lincseléstõl. :)

Épp most játszom a gondolattal hogy berakjak-e egy újabb 3 km-es lejtõt és emelkedõt (ami nekem is végig kistányéros)?Nagyon gyors lesz így a pálya.
Bár az eddigi pályán nem kellett kistányér sehol sem.Milyen egy maraton kistányéros mászás nélkül?
Aki két tányéros rendszerrel megy hát az szívni fog.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Remélem is... :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Állítólag Paul idén megszívat minket és belerak a pályába kemény kistányéros mászást. Igaz ez?

With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
hát ahogy nézem kicsit lekéstem a pólóról sajnos, pedig ilyen drága nevezésért jólenne valami érdembeli dolog is. Mind1 minden versenyen naggyából ez van de ettõl függetlenül elmegyek...és ezzel nem kötekedni akartam távol álljon tõlem:)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Állítólag Paul idén megszívat minket és belerak a pályába kemény kistányéros mászást. Igaz ez?

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
Nekem nem tetszik, hogy az összes alak inkább a letolt nyeregcsövû FR arcokra emlékeztet a girbegurba kormányokkal, holott ez egy XC maraton.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
póló:Alakul a Crosskov
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
nah lassan ez a verseny is eljön, hamár a póló témával fejezõdött be a topic, lehet már tudni hogy milyen lesz? ....ha a verseny és pálya olyan jólesz mint tavaly akkor már elégedett vagyok:)

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Beszéltünk a Fundangoval és õk március végére igérték meg a poló grafikájának a megtervezését.A szinét mi döntjük el de garantálom hogy minõségi lesz.Lehet hogy szavazhatok a honlapon is hogy melyik legyen.

Ez már több mint full extra ... köszi
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Beszéltünk a Fundangoval és õk március végére igérték meg a poló grafikájának a megtervezését.A szinét mi döntjük el de garantálom hogy minõségi lesz.Lehet hogy szavazhatok a honlapon is hogy melyik legyen.

Értem, köszi a választ.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
A pólóról van már kép? Milyen színû lesz?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Beérkezett nevezési díjakról a jövõ héten rakjuk ki a listát.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Te Matyi figyelj csak!
A lötyibõl mennyit töltesz egy kerékbe, ami még elég?

Ez egy CC-s maraton.
Egyébként kistányér nem kell sehol sem.

Ne magadból indulj ki!
Team Heavy Pedál Szeged

Rémhörcsög

Rémhörcsög

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.108 hozzászólás
Hát igazából az egyik Cube-os sráccal (nemtom kivel, mert épp a lejtõre figyeltem) épp szakítottuk le a többieket, már olyan 50-100 m volt köztünk, és nõtt a táv, amikor pssszzz... Defekt elleni lötty volt a belsõben, de a centis vágást nem tömi el az oldalfalon :( Figyeltem meg minden, de minden egyes követ akkora tempónál nem lehet észrevenni. Talán az elsõ patak elõtt volt pár száz méterrel.

Én voltam a hülye, mert bekockáztattam a Maxxis Flyweight 330 gumikat. De aki nem kockáztat, nem is nyer...
Most épp nem jött be...
Amúgy szerintem annak ellenére hogy csak 2 hónapot készültem, életem legjobb formájában voltam.
A bükk amúgy szerencsétlen versenyem, 2007-ben ott lettem 3. mert elszakadt a láncom, amikor kb 5perces elõnyöm volt a 2.hoz képest... (amikor a bringaútról a szõlõs felé fordulunk)
High5 ->A világ leggyorsabb sportitala

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.857 hozzászólás
Nemár, ezen ment el az arany GT?
Ugye ezt hívják cuminak?:)