Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
2008, szép emlékek. Farmerben hosszútávozni :-)
Picasa Webalbumok - balage - Crosskov

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

nekem ez lesz az elsõ, de várom akár lesz sár akár nem :)

hehe, látszik , hogy nem voltál 2008 - ban :) Akkor csak sár volt:) Én kb. 4 szer akartam eldobni a bringát ,de túlságosan ragaszkodott az agyaghoz:)

andris244

andris244

újonc

• fórumtag
  • 1 posts
Sziasztok,
Középtávos (férfi, póló nélkül) nevezés eladó 3500 Ft :-(
Email: andris244 kukac yahoo pont com.

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 posts
Nekem is az elsõ Crosskovácsis marcim. Kíváncsian várom Paul által felsoroltakat! :)
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
nekem ez lesz az elsõ, de várom akár lesz sár akár nem :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
na pontosan ezek miatt voltam tavaly is....és ezért megyek mostis:) várjuuuuuuuk

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

nyugalom mindenkinek........NEM lesz sár:).....

De lesz sár.
A lajtoskocsikat már lefoglaltuk.A verseny után sorsolást rendezünk a helyesen tippelõknek hogy hol locsoltuk fel a pályát.A díjon még gondolkodom.
Igyekszünk minden igényt kielégíteni.Lesz aszfalt,dózerút,erdei út,köves út,sáros út,fûves rét,a nap sütni fog szembõl,hátulról és a fejed fölött és lesznek árnyékos részek is.Ja és lesznek jobb és bal kanyarok is.És fel is le is.Inni is lehet meg kajálni verseny közben.
És lesz egy csomó ismeretlen arc is meg egy csomó ismerös.
Lesznek lányok akiket nem szívesen elözöl meg se le, se felfelé.
Mi kell még?

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
nyugalom mindenkinek........NEM lesz sár:).....

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Hát ezt így nem értem..
De annyiban segítek ha a térképet nézed akkor a 3km-es lejtõ után visszamászol 3 km-et (ott ahol a pálya összeér és van ott egy frissitõ is),ez kb. 23 km-nél van.Ez után van nem sokkal.
A pályabejárás elég necces mert a meterológusok nem sok jót ígérnek.

FONTOS!!!

AZ ERDÉSZET KÉRI HOGY ESTE 18:00 ÓRA UTÁN NEM KERÉKPÁROZZON SENKI A PÁLYÁN MERT VADÁSZNI FOGNAK,GYAKORLATILAG A VERSENYIG.
Hétvégére ez nem igaz akkor lehet nyugodtan edzeni.

Köszi, szerintem így már menni fog...:)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
arra az egy két versenyre amire eljutok nekem nem éri meg sárgumit venni, meg nincs rá keret sajnos :(

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

szeretek szenvedni, meg bokáig sarassan bringát tolni :)

Én tekerni, ezért a sárgumi, 10 montisból 9 ezt ajánlja! :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
szeretek szenvedni, meg bokáig sarassan bringát tolni :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

remélem tévednek mert egész hónapra ilyen idõt jósolnak

Megjött az UST sárgumi...:D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts

A pályabejárás elég necces mert a meterológusok nem sok jót ígérnek

remélem tévednek mert egész hónapra ilyen idõt jósolnak

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

AZ ERDÉSZET KÉRI HOGY ESTE 18:00 ÓRA UTÁN NEM KERÉKPÁROZZON SENKI A PÁLYÁN MERT VADÁSZNI FOGNAK,GYAKORLATILAG A VERSENYIG.

Ez jó, mert az utóbbi 3 hónapban szinte csak este 18:00 után jártam arrafelé. Mondjuk az is igaz, hogy sötétedésre már rég hazaértem. A macis mezemben akkor nem is merek már biciklizni ezentúl. :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Szia Paul, jól látom, hogy az IDEI új szakasz itt lesz elég közel Nkovácsihoz, ahogy kijövünk az erdõbõl és van az a rövid meredek egy nyomos, aztán kiérünk a sorompónál a falu szélén, utána nem megyünk át a völgy másik oldalára, hanem még itt kavarunk valahol? Bocs, hogy ilyen idiótán kérdem - nagyjából ismerem a környéket, de nem tudom érthetõbben megfogalmazni...:) és lehet, hogy totál eltájoltam magam a térkép alapján.... De ha azt megadod, hogy hány kilométernél lesz, az is segít.
Továbbra is tervben van az e hétvégi bejárás? Engem csak lassú menet érdekelne, bár ha így folytatódik az esõs idõ, szerintem az sem...:( Elõre is köszönöm.

Hát ezt így nem értem..
De annyiban segítek ha a térképet nézed akkor a 3km-es lejtõ után visszamászol 3 km-et (ott ahol a pálya összeér és van ott egy frissitõ is),ez kb. 23 km-nél van.Ez után van nem sokkal.
A pályabejárás elég necces mert a meterológusok nem sok jót ígérnek.

FONTOS!!!

Hétvégére ez nem igaz akkor lehet nyugodtan edzeni.

Jozz

Jozz

vendég

• fórumtag
  • 37 posts

Hát ha lehet akkor az is.Bõven lesz benne emelkedõ és lejtõ,jelentõs a szintkülömbség.

Szia Paul, jól látom, hogy az IDEI új szakasz itt lesz elég közel Nkovácsihoz, ahogy kijövünk az erdõbõl és van az a rövid meredek egy nyomos, aztán kiérünk a sorompónál a falu szélén, utána nem megyünk át a völgy másik oldalára, hanem még itt kavarunk valahol? Bocs, hogy ilyen idiótán kérdem - nagyjából ismerem a környéket, de nem tudom érthetõbben megfogalmazni...:) és lehet, hogy totál eltájoltam magam a térkép alapján.... De ha azt megadod, hogy hány kilométernél lesz, az is segít.
Továbbra is tervben van az e hétvégi bejárás? Engem csak lassú menet érdekelne, bár ha így folytatódik az esõs idõ, szerintem az sem...:( Elõre is köszönöm.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

A középtáv is hosszabb lesz jövõre vagy csak a hosszú?

Hát ha lehet akkor az is.Bõven lesz benne emelkedõ és lejtõ,jelentõs a szintkülömbség.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
A középtáv is hosszabb lesz jövõre vagy csak a hosszú?
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts
Szia Paul,
köszi a választ, sok hasznos info volt benne :-)
Kíváncsian várom a kibõvített pályát jövõre!