Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
Nekem továbbra is egy pár Panaracer Fire Xc Pro 1.8 áll rendelkésemre, az jó lehet vagy Race King 2.2 ill. Nobby Nic evo közül válasszak?
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Sziasztok,

nekem csak egy gumim van, Ritchey Zmax Premonition 1,9.
Alkalmas ez a várható terepre? Még sosem jártam Nagykovácsiban.
Mekkora nyomás kell bele, én 73 kg vagyok?
Heti 6-8 órát edzek, ez lenne a második versenyem, a középtávot válallhatom ha a Buda maraton rövid távja kevés volt, nem?
Bocs a sok amatõr kérdésért és elõre is köszi minden választ!

Szerintem inkább a rövid távot válasz mert elég sok szint van benne,de ha úgy érzed hogy erõs vagy akkor nyugodtan indul el a középen -megvárunk.
A gumi nyomás pedig elég lesz 2.5 baron.

Te milyen gumival mennél most szombaton? :)

Michelin AT
Ritka,kicsit nagyobb bütykökkel.

Szimba

Szimba

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Sziasztok,

nekem csak egy gumim van, Ritchey Zmax Premonition 1,9.
Alkalmas ez a várható terepre? Még sosem jártam Nagykovácsiban.
Mekkora nyomás kell bele, én 73 kg vagyok?
Heti 6-8 órát edzek, ez lenne a második versenyem, a középtávot válallhatom ha a Buda maraton rövid távja kevés volt, nem?
Bocs a sok amatõr kérdésért és elõre is köszi minden választ!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szerintem a sárgumi CC versenyre való nem maratonra.
A szilváson sokan mentek pl.Race king-el és semmi gondjuk sem volt.

Te milyen gumival mennél most szombaton? :)

A sebesség mindent megold.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Szerintem a sárgumi CC versenyre való nem maratonra.
A szilváson sokan mentek pl.Race king-el és semmi gondjuk sem volt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Sok itt a tévhit, s megy a paráztatás. Sárgumival nem fogsz megcsúszni sehol a mintázat miatt. A nyomás miatt már megcsúszhatsz, ugyanis a vékonyabb gumikat a felütés elkerülése miatt érdemesebb keményre fújni. Ekkor pont ugyanannyira csúsznak, mint egy 4.5 barra fújt hagyományos gumi. A sárgumi hátránya, emellett, hogy kisebb a kerék kerülete (fennakad), illetve, hogy lassú, mintha fékeznél. Ellenben vágja alattad a sarat. Amid van, az ASB-peremes, a te súlyoddal bátran használhatod 2.2 bar körül, így nem fogod jelentõsen csúszósabbnak érezni, mint bármi mást. A köveken kicsit óvatosabban kell menni, de ennyi.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Hát ma is sikerült bõrig áznom:) Nagykovácsi fele edzettem.Sütött a nap, most lehetett ott is egy kis zuhé. Ha minden nap csak ennyi esõ lenne, mennyit változna a pálya állapota szombatig ? Sárgumim van,de kicsit tartok tõle, mert nem tudom hogyan viselkedik terepen.
Ha sárgumival átmegyek egy vízátfolyáson akkor meg tud csúszni a gumi?, mert azzal mennél szombaton versenyre, ha megyek s most pl. hömpölyög le a víz a hegyrõl Budakeszi felõl. Elõre is köszönöm a válaszokat.

Amondo

Amondo

vendég

• fórumtag
  • 17 posts
Sérült csukló miatt eladó egy ffi. középtáv master 2 póló nélküli nevezés 3500 FT. Ha nagyon kell ajándékpóló, akkor adok egy másmilyen maratonost igaz már használt :-) Ha érdekel hívj! vagy írj! 30/239-4745 Ha senki nem viszi el akkor lefutom a távot.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

hány óráig tudom átvenni a nevezést? azt nemtalálom sehol, elõre neveztem de nemindulok hajnalba ha nemmuszály.... akkor elég 6 kor ha késõbb is lehet :D

A honlap szerint 9:30-ig lehet átvenni de szerintem késõbb is kiadják...

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Tudom én azt! :-)
Aszfalton oszlopok, terepen fák...

Én is nagyon szeretnék menni szombaton, de 3 hete - amikor ez az idõ kezdõdött - végignyomtam a Hágó Kupát (barlangászverseny) déltõl szakadó esõben a Gerecsében és reggelre egy cirka 1,5 méteres átmérõjû fa köszöntött minket a hegyrõl lefelé vezetõ úton.
Na egy ilyennel nem szeretnék találkozni...

A Bakony Maratonon meg lehetett volna vadvízi kajakozni... :-)

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts

Ebben mondjuk van igazság. Õ 50-el ment, az oszlop meg 0-val...
Pedig teljes protektor volt rajta...

Azért ne keverjük a dolgokat! A Gellért-hegy DH verseny egy aszfaltos megmozdulás, míg a Crosskovácsi Maraton terep verseny. Mindkettõre másképp készül, és másképp is versenyzik az ember.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ha száraz gyors pálya sokkal veszélyesebb mint a lassú saras. Az utóbbin mindenki "alapból" lassan megy. Amúgy most éppen elállt.:D

jaja itt is. Noh bicó kipróbálva, nem ugrál a lánc szerencsére. Ha nem lesz olyan a pálya mint 2008 ban- hanem tekerhetõbb lesz akkor indulok. sárgumim már van:) Meg persze a torokfájásom is elmúlik addig....

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts

Ha száraz gyors pálya sokkal veszélyesebb mint a lassú saras. Az utóbbin mindenki "alapból" lassan megy. Amúgy most éppen elállt.:D

Ebben mondjuk van igazság. Õ 50-el ment, az oszlop meg 0-val...
Pedig teljes protektor volt rajta...

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

Na majd meglássuk!
Most hétvégén még a DH-sok is törtek mint a ropi a Gellért-hegyen.
Jakó "Jakesz" András mérlege: eltört 8 borda, a gernice megcsavarodott, 5 csigolyája megrepedt és a kis szárnycsontok letörtek róla, egy csigolyája elfordult,
ínszalagszakadás vagy húzódás a bal bokáján, a bal oldalát összezúzta.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Na majd meglássuk!
Jakó "Jakesz" András mérlege: eltört 8 borda, a gernice megcsavarodott, 5 csigolyája megrepedt és a kis szárnycsontok letörtek róla, egy csigolyája elfordult,

akkor jöhet ide ahol dolgozom....ha a gerince is sérült.

Pelydzs

Pelydzs

vendég

• fórumtag
  • 77 posts
Na majd meglássuk!

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Anna ne nyafogj tekerj!

A verseny tuti nem lesz elhalasztva.

Aki ezt szeretné várja meg míg a BS-ben rendeznek maratont.

Én nem nyafogok, de a bringám sem 100%, és nem tudom, hogy rendbe tudom hozatni szombatig....

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
énezt nemis értem, miért kell ennyit aggódni tényleg az esõ miatt, megmondta a fiatalember "boti" aki mint látom nagykovácsi lakos, hogy csak esik:D engem már annyira nemérdekel micsinál ezaz idõ, csak a versenyt várom.

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts

most is szakad.....

A szakad az erõs túlzás... Fõleg a 2-3 héttel ezelõtti esõzésekhez képest. Akkor szakadt. Most esik:D

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Anna ne nyafogj tekerj!

A verseny tuti nem lesz elhalasztva.

Aki ezt szeretné várja meg míg a BS-ben rendeznek maratont.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!