Ma szerencsére nem esett,elég jól száradt a talaj.Sár,pocsolya van de kikerülhetõ.Van pár olyan hely ahol taknyos,csúszós az út.
Ha sárgumit rakok fel, ugye nem fog hátráltatni?, vagy várjak még a gumicserével ?
Ma szerencsére nem esett,elég jól száradt a talaj.Sár,pocsolya van de kikerülhetõ.Van pár olyan hely ahol taknyos,csúszós az út.
Sütni fog a nap,megszakadtok olyan melegetek lesz...
Sütni fog a nap,megszakadtok olyan melegetek lesz...Úgyis a holnapi nap a döntõ. Ha sok esik, szopó lesz, ha kevés, akkor meg kb földnedves lesz, pár szakasz kivételével. Ha meg esik szombaton, akkor az ég irgalmazzon nekünk.
Csomagmegõrzõ lesz-e?
Én is nagyon várom az infókat a pálya állapotáról!
Lehet, hogy átfutottam valahol rajta, de nem találom a weblapon: lesz a sáron kívül valami ebédszerû táplálék a verseny után?
Helyszínen nevezek, de az odinon jelentkeztem, töröljem ott magam, vagy mindegy? Számlát gondolom helyben is lehet kérni?!
Sziasztok!
Mit javasoltok középtávra?
Schwalbe Jimmy 2,1
vagy
Specialized Storm 1,8
Nekem továbbra is egy pár Panaracer Fire Xc Pro 1.8 áll rendelkésemre, az jó lehet vagy Race King 2.2 ill. Nobby Nic evo közül válasszak?
Michelin AT
Ritka,kicsit nagyobb bütykökkel.
A sebesség mindent megold.
Nekem továbbra is egy pár Panaracer Fire Xc Pro 1.8 áll rendelkésemre, az jó lehet vagy Race King 2.2 ill. Nobby Nic evo közül válasszak?
Nekem Panaracer Fire Xc Pro 1.8- as gumik lesznek fenn, ha megyekNekem továbbra is egy pár Panaracer Fire Xc Pro 1.8 áll rendelkésemre, az jó lehet vagy Race King 2.2 ill. Nobby Nic evo közül válasszak?