Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ma szerencsére nem esett,elég jól száradt a talaj.Sár,pocsolya van de kikerülhetõ.Van pár olyan hely ahol taknyos,csúszós az út.

Ha sárgumit rakok fel, ugye nem fog hátráltatni?, vagy várjak még a gumicserével ?

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 posts

Sütni fog a nap,megszakadtok olyan melegetek lesz...

Nem a meleg miatt hanem a pára miatt szakadunk majd meg...
A keró legyen veletek!

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
igen, nemismerem annyira az ottani talajt mint ti, de ugyebár ma nemkapott sok esõt, holnap délelõttig mond valamennyit, délutánra már napos-felhõs idõ lesz és szombat a 100 % os már 1 hete hogy 25 fok és szép idõ.... (én itt tegnap elmentem tekerni 2 órával esõ után és nagyon komoly volt, mert igaz, hogy a szántóföldek alján ált a víz, de a tetején száraz volt, nemhittem el:D, (am mi kaptuk a letgöbb esõt(dél-dunántúl))

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Úgyis a holnapi nap a döntõ. Ha sok esik, szopó lesz, ha kevés, akkor meg kb földnedves lesz, pár szakasz kivételével. Ha meg esik szombaton, akkor az ég irgalmazzon nekünk. :)

Sütni fog a nap,megszakadtok olyan melegetek lesz...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Úgyis a holnapi nap a döntõ. Ha sok esik, szopó lesz, ha kevés, akkor meg kb földnedves lesz, pár szakasz kivételével. Ha meg esik szombaton, akkor az ég irgalmazzon nekünk. :)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Csomagmegõrzõ lesz-e?

Lesz csomagmegõrzõ.

Én is nagyon várom az infókat a pálya állapotáról!

Ma szerencsére nem esett,elég jól száradt a talaj.Sár,pocsolya van de kikerülhetõ.Van pár olyan hely ahol taknyos,csúszós az út.

spinny

spinny

vendég

• fórumtag
  • 158 posts
Én is nagyon várom az infókat a pálya állapotáról!

görögdinnye

görögdinnye

törzsvendég

• fórumtag
  • 629 posts
IGEN HAGYJA MÁR ABBA, még ilyen esõs évre mióta megszülettem (mondjuk nem rég volt) nem emlékszem :D
Várom nagyon Paul mit mondasz a pálya állapotáról!!
:toad:Az élet olyan tragikus, az egyik nap még itt van az ember, a másik nap meg szintén.

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts
Csomagmegõrzõ lesz-e?

boti

boti

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
Lenne egy olyan kérdésem, hogy az elõnevezettek pénteken átvehetik e a rajtszámukat a "helyszíni nevezés" ideje alatt? Ha jól emlékszem pénteken este 7-ig.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Lehet, hogy átfutottam valahol rajta, de nem találom a weblapon: lesz a sáron kívül valami ebédszerû táplálék a verseny után? :D

Helyszínen nevezek, de az odinon jelentkeztem, töröljem ott magam, vagy mindegy? Számlát gondolom helyben is lehet kérni?!

A verseny után nem lesz kaja,azért ilyen "olcsó" a nevezési díj de tudsz enni mert lesz büfé.
Nem tudom hogy az ODIN megcsinálja-e a nevezésedet de ha igen akkor nyugodtan mehetsz az elõnevezésekhez ha nem akkor sincs semmi gond.Kérdezd meg szombat reggel a nevezésnél.
Számlát adnak helyben is.

RedEagle

RedEagle

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
Nem tudom idén mennyire változott, de tavaly úgy volt, hogy a szervezõk nem növelték a nevezést, hanem nincs utána flamó. Viszont tavaly nagyon jó büféseket szerveztek be. Aránylag jó áron, finom egytálételek közül le lehetett válogatni (ha jól emlékszem két adag húsért sültburgonyával + egy doboz kovászos ubival fizettem 1500 alatt valamivel).
Olyan hegyre mentem, aminek nem volt teteje csak vége. Úgy hívták szél.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,248 posts
Lehet, hogy átfutottam valahol rajta, de nem találom a weblapon: lesz a sáron kívül valami ebédszerû táplálék a verseny után? :D

Helyszínen nevezek, de az odinon jelentkeztem, töröljem ott magam, vagy mindegy? Számlát gondolom helyben is lehet kérni?!
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,854 posts

Sziasztok!

Mit javasoltok középtávra?

Schwalbe Jimmy 2,1
vagy
Specialized Storm 1,8

Az 1.8as jobb választás szerintem. Én 1,9-es Conti Edge-et tettem fel. Most egy merõ sár van itt a Normafa-Csillebérc környékén, 99% hogy a pályán is. Ma kicsit száradhat, de holnapra esõt jósolnak. Én rosszabb sárra számítok mint ami most a Szilvásvárad hosszútávon volt. Váltógondom most sem lesz. :D

Gi-Gi

Gi-Gi

vendég

• fórumtag
  • 87 posts
Sziasztok!

Mit javasoltok középtávra?

Schwalbe Jimmy 2,1
vagy
Specialized Storm 1,8

KandÚr

KandÚr

vendég

• fórumtag
  • 161 posts

Nekem továbbra is egy pár Panaracer Fire Xc Pro 1.8 áll rendelkésemre, az jó lehet vagy Race King 2.2 ill. Nobby Nic evo közül válasszak?

Elõre Nobby-t hátra Panar.-t raknék.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Michelin AT
Ritka,kicsit nagyobb bütykökkel.

Köszönöm.
Hihetetlen, de jelenleg az van fönt. Akkor marad is.

A sebesség mindent megold.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,190 posts
reméljük, hogy abbahagyja most már az esõ kijutott már belõle mindenkinek
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts

Nekem továbbra is egy pár Panaracer Fire Xc Pro 1.8 áll rendelkésemre, az jó lehet vagy Race King 2.2 ill. Nobby Nic evo közül válasszak?

Igazából ezt csak pénteken tudom megmondani mert akkor látom már a pálya végleges állapotát.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Nekem Panaracer Fire Xc Pro 1.8- as gumik lesznek fenn, ha megyek