holnap majd meglátjuk, vagy nem a szemembe rakódott sártól
sárvédõ csodákra képes:) szilváson egy pötty volt talán a szemüvegemen:)hiába súly,de hasznos
holnap majd meglátjuk, vagy nem a szemembe rakódott sártól
Nemnem. Most tettem fel a 2,4es gumit elõre és a 2,2es gurulósat hátra, lehet hogy még port is látunk.
A sebesség mindent megold.
Jó lesz, de még mennyire!
nem ciki - szerintem. Nem védeni akarom Marcit, de kiszakadt a külsõ gumija, egy csokipapírral javította meg, hogy ne lyukadjon ki a belsõ... mondta, hogy ezzel vagy 10 percet vacakolt és az utolsó 30 km-t vigyázva tekerte...
2.15 körül figyeld: YouTube - Caprine Maraton Szilv
ettõl függetlenül még messze vagyunk a külföldi versenyzõktõl...
Ez csak egy "hobbi" a kerékpárbolt mellett.
A fotózás soha nem mint fõ cél, csak egy "plusz" a forgalmazás mellett. Most éppen a legkisebb gondunk is nagyobb ennél
A csapat, a versenyzés prioritást élvez.
nem ciki - szerintem. Nem védeni akarom Marcit, de kiszakadt a külsõ gumija, egy csokipapírral javította meg, hogy ne lyukadjon ki a belsõ... mondta, hogy ezzel vagy 10 percet vacakolt és az utolsó 30 km-t vigyázva tekerte...Akkor meg még "cikibb", hogy így is fél órát adott a hazai elitnek...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Jó kérdés... Nem promótáltuk egyáltalán sehogy hogy kint leszünk a versenyen, nem is tud mindenki jönni, csak 3-an leszünk, se sátor se semmi nem fért volna el...
No meg "kivettem 1 szabadnapot" Más versenyen amúgy sem akartam indulni idén, talán még az XC OB-n aztán annyi...
Ez belefér