Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
1710 hozzászólás a témában

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
nah ezis megvolt....
Reggel fél 7 kor indultunk, és épphogy odaértünk rajtszámátvételre. Átvettük kis idõm volt bemelegíteni, de elnéztem gyorsan az erdõbe, akkormár rájöttem h mind 1 lesz. RAJT... elment mindenki szépen az úton nagy is volt a "vágóónyság" mindenki lõtte neki, sejtettem hogy tök fölösleges lesz azok alapján amiket itt olvastam...fölkanyarodrunk és alább is hagyott a lendület. az elsõ lefelé volt a leghúzósabb szerintem, de a pálya 80 %-a is nagyon csalós volt mert mint a jégpálya úgycsúszott és valahol ezt elõre nemlehetett észrevenni. jelölés röviden szerintem tökéletes volt, de nagyon sok esést láttam, reméljük mindenki jólvan, éncsak egyszer néztem be a csalánosba kicsit de memvolt para:D. ahhoz képest hogy elsõ saras versenyem volt megúsztam brutálisabb esés nélkül viszonylag elégedett vagyok, de utolsó nemszeretnék lenni, háát az majd kiderül :) se pulzust sesemmit nemtudok mert full sár lett az óra és semmit nemláttam rajta, de nemis érdekelt kivételesen. Köszönöm mindenkinek akik próbálkoztak helyrehozni a pályát, nemtehettek róla hogy ennyire sikerült:)

arn

arn

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 7.205 hozzászólás
  • LocationBécs
a rocket ron nem rossz sarban...

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Én is most indulok! Ezzel a gumi parával teljesen elbizonytalanítottatok. 2,2-es rocket ron. Végig megyek a pályán vagy így, vagy úgy! :)
Ez egy emlékezetes nap lesz!!!

Nyugi, tavaly elõtt Parti úgy ment el mellettem egy ballonos gumival, nem sárgumival, hogy csak pislogtam :)
Én is lassan kitekerek, tészta ma nem esik jól .....

laciklon

laciklon

törzsvendég

• fórumtag
  • 969 hozzászólás
Én is most indulok! Ezzel a gumi parával teljesen elbizonytalanítottatok. 2,2-es rocket ron. Végig megyek a pályán vagy így, vagy úgy! :)
Ez egy emlékezetes nap lesz!!!
Élj a mának! Nem baj ha a pokolra jutsz, mert ott egy csomó haverral fogsz találkozni......

http://laciklon.fotoalbum.hu/index

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 hozzászólás
indulunk, mindenkinek jó, és balesetmentes versenyt kívánok!!!

Wave

Wave

vendég

• fórumtag
  • 72 hozzászólás
Minden indulónak jó versenyzést kívánok!
A nap mondása:
SZÓLJATOK A BLAHÁN A PÁNSÍPOS INDIÁNOKNAK, HOGY ÁLLJANAK LE AZ ESÕTÁNCCAL,
MERT EZ MÁR NEM VICCES !!!!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
A honlapunkon fenn van a rajtlista.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Anna!
Nem értem a kérdést!

mindegy, nem lényeges

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Tavaly a Parti 3:10-es idõvel nyerte.Ha figyelembe veszem hogy most sáros a pálya szerintem közelebb lesz a 4 órához.

Akkor nekem is meglesz 5 órán belül. Már megijedtem, hogy egyszerûbb lenne bringa nélkül indulni. :)

Arról tudsz valamit, hogy a nagy nevek közül indul-e valaki?

A sebesség mindent megold.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Paul én tudom hogy az idei verseny is olyan jó lesz mint a tavalyi, enged meg hogy elõre is megköszönjem sokunk nevében a munkát és azt a még több +munkát amit az idõjárás okozott nektek csak azért hogy mi jól érezzük magunkat.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Tavaly a Parti 3:10-es idõvel nyerte.Ha figyelembe veszem hogy most sáros a pálya szerintem közelebb lesz a 4 órához.

Anna!
Nem értem a kérdést!

Rövid távra is inkább sárgumi javasolt? Vagy a komolyabb saras részek leírása a hosszabb távokra értendõ?

Rövid távra is ajánlott.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Csak apró módosítások vannak a jobb tekerhetõség érdekében.Illetve Budajenö és Telkinél kicsit többet kell tekerni az aszfalton.

Értem, köszi.

Szerinted mennyi lesz a gyõztes ideje hosszún (csak úgy kb.) ? Azért kérdezem, mert ahhoz viszonyítom az én menetidõmet is.

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
Rövid távra is inkább sárgumi javasolt? Vagy a komolyabb saras részek leírása a hosszabb távokra értendõ?
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
Csak apró módosítások vannak a jobb tekerhetõség érdekében.Illetve Budajenö és Telkinél kicsit többet kell tekerni az aszfalton.

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
Ó jaj, biztos szükségem van erre? Na mindegy azért elmegyek azt ott eldöntöm mi legyen.
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

A pályabejárásnál mindenképp de például tegnap jól tekerhetõ volt.

Értem, reméljük a legjobbakat. Középen kb. frissítõ lesz?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Na végre itthon.Megtörtént a pálya teljes kijelölése.
Röviden:ennyi vizet még ne láttam.
A felvezetõk az erdõben küzdöttek az árvizzel.
Reggeltõl az utakat viztelenitettük gyakorlatilag.Az éjszakai esö megtette a hatását.Nem képes a talaj már több vizet elnyelni.Mindenhol ahol lehetett kis vizelvezetö csatornákat ástunk hogy a viz elfolyon az útról de bõven maradt.Van ahol kis kerülõt jelöltünk ki az út mellett,sok helyen inkább az erdõben megy a jelzés.Nagyon sok a sáros útszakasz.Mindenképpen sárgumi ajánlott.De sárfogó is jól jön hogy ne fröcsögjön a szemetekbe a viz.Annalaknál gyakorlatilag kb.60m átmérõjü tó van és csináltunk egy kivezetõ nyílást ami sajnos a Telkibõl felvezetõ uton folyik lefelé a pályán (ami éppen feljön a közép és hosszútáv).Sok helyen fogjátok tolni az biztos.A dózer utakon át lehet csapatni a vizen mert köves az alja de az erdõben már meggondolandó a viz mélysége miatt.Sok helyen van vizmosott árok de igyekeztünk õket betemetni.A felkiáltó jeles táblákat érdemes komolyan venni.Annalakon,a körtésnél és a célban lévõ frissítön lesz láncolaj.

Jó küzdõs verseny lesz. Aztán még te aggódtál, hogy nagyon gyors a pálya. :)

Az új szakaszon kívül vettél még ki valamit a pályából?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás
A pályabejárásnál mindenképp de például tegnap jól tekerhetõ volt.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Reggeltõl az utakat viztelenitettük gyakorlatilag.Az éjszakai esö megtette a hatását.Nem képes a talaj már több vizet elnyelni.Mindenhol ahol lehetett kis vizelvezetö csatornákat ástunk hogy a viz elfolyon az útról de bõven maradt.Van ahol kis kerülõt jelöltünk ki az út mellett,sok helyen inkább az erdõben megy a jelzés.Nagyon sok a sáros útszakasz.Mindenképpen sárgumi ajánlott.De sárfogó is jól jön hogy ne fröcsögjön a szemetekbe a viz.Annalaknál gyakorlatilag kb.60m átmérõjü tó van és csináltunk egy kivezetõ nyílást ami sajnos a Telkibõl felvezetõ uton folyik lefelé a pályán (ami éppen feljön a közép és hosszútáv).Sok helyen fogjátok tolni az biztos.A dózer utakon át lehet csapatni a vizen mert köves az alja de az erdõben már meggondolandó a viz mélysége miatt.Sok helyen van vizmosott árok de igyekeztünk õket betemetni.A felkiáltó jeles táblákat érdemes komolyan venni.Annalakon,a körtésnél és a célban lévõ frissítön lesz láncolaj.

akkor szopóka nyalóka lesz:(ezek szerint rosszabb pálya, mint pálya bejáráson.De nem baj akkor is megcsinálom a közepet.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 hozzászólás