Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
2011 ben nemlesz sár, készítheted a csokit;) :)

2008- ban volt nagy sár, akkor kezdtem versenyezni. Élvezetes volt nagyon:):)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Dehhhogyis.

Soha semmit nem adtam fel - sáros crosskovácsi kivételével (2008/2009? Nem emléxem pontosan). Fûszálak, levélszárak/erek, egyéb cuccok a sárban - frankó vályogalapanyag.

szerk: 2008 :) kép1 kép2

2008- ban volt nagy sár, akkor kezdtem versenyezni. Élvezetes volt nagyon:):)

IceBerg

IceBerg

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Ma, (pentek) reggel esett, remeljuk, hogy holnapra kitisztul az ido, mert tegnap ota -csutortok- a homero sem mutat tobbett 17 foknal. Egyebkent az erdo viszonylag jarhato, nincs dagonya, legfeljebb egy kis csuszkalasra lehet szamitani..

Delutan, este mar tobbett tudunk...

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Most jöttem vissza egy rövidebb pálya takarításból és az esõ csak tegnap esett.Az utak,kövek kicsit csúsznak,nedvesek de a kerékpár alig lett sáros.Sok helyen a nagy víz mennyiségtõl kis patakok keletkeztek az utakon ami teljesen kitisztította az utak közepét.
Sok helyen lenyírtuk a füvet,az utakat kicsit eldózeroltuk ahol kellett.Szombaton is mennek páran még ágakat,füvet vágni.

Akkor minden rendben. :)

A sebesség mindent megold.

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Most jöttem vissza egy rövidebb pálya takarításból és az esõ csak tegnap esett.Az utak,kövek kicsit csúsznak,nedvesek de a kerékpár alig lett sáros.Sok helyen a nagy víz mennyiségtõl kis patakok keletkeztek az utakon ami teljesen kitisztította az utak közepét.
Sok helyen lenyírtuk a füvet,az utakat kicsit eldózeroltuk ahol kellett.Szombaton is mennek páran még ágakat,füvet vágni.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Szombaton 10:00 órakor pályabejárás.
Találkozó a kis kápolnánál.

Sok esõ esett felétek?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Szombaton 10:00 órakor pályabejárás.
Találkozó a kis kápolnánál.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 posts
Sziasztok!

Jönnék én is a szombati pályabejárásra ha lesz.
Valaki tudna valami leírást adni a találkozó helyérõl,

Köszi

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Az idot elnezve, Lehet, hogy a szombati nap lesz nekunk is szerencsesebb.

Elozetesen eddig harman lennek az en reszemrol.

Részemrõl még kérdéses rétságra kell menem alkatrészért ugy tünik lehet kimarad a pálya járás igaz már 4-5 alakalomal körbe gurigáztam az évekés versenyek során :) nagy meglepetés nem lehet:D

IceBerg

IceBerg

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Az idot elnezve, Lehet, hogy a szombati nap lesz nekunk is szerencsesebb.

Elozetesen eddig harman lennek az en reszemrol.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Sziasztok!

Minket is érdekelne a bejárás.Öten mennénk Ceglédrõl.

Estleg hétvégén nem lenne pálya járás? mert szombaton érdekelne

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Sziasztok!

Most néztem a köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés - Budapest (Közép-Magyarország) és látom hogy csütörtöktõl mondanak szárazabb idõ.Ennek ellenére inkább szerda délután 4-kor lenne újabb bejárás,de ezt csak délelõtt tudom pontosan megmondani az idõ miatt.
Szombaton biztosan lesz,találkozó a kis kápolnánál 10:00-kor.
Csatolok a GPS trackot ami 99% biztos már.
(Ha valahogy sikerülne...) Illetve ha kell valakinek akkor inkább elküldöm

rokoko

rokoko

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!

Minket is érdekelne a bejárás.Öten mennénk Ceglédrõl.

IceBerg

IceBerg

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Laci!

Mikor lesz a kovetkezo palyabejaras? Szerda vagy csutortok hany orakkor es hol talalkozunk?

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 posts

Tegnap letekertük a rövid távot,teljesen jó volt az állapota.Délután viszont a környéken jó nagy esõ volt.A mai bejárásnál kicsit csúsztak a kövek meg néha taknyos volt a föld.Egyedül a Telki felõl Annalak irányában volt ragadós agyag az erdõben 300m hosszban.Vörös-pocsolyás-hát kapta tegnap a esõt így ott voltak pocsolyák de mind kerülhetõ volt.
Viszont a múlt heti erdõ takarításnak nyoma is alig maradt,az esõtõl felnõtt a sok fû,a bokrok újra belógnak az utakra és rengeteg ág hullott le.
Ezért csak a verseny elõtti napokon lesz újra takarítva az erdõ.

Köszönjük a pálya megmutatását én nagyon élveztem a tekerést!

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Prohardver, de akkor nem te.

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

bacsesz

bacsesz

törzsvendég

• fórumtag
  • 532 posts
off: ph-s bacsesz? parancsolsz, kivagyok én?:D

Dehhhogyis.
2006os Dunával kezdtem a maratonozást, sejtem mi az hogy sár a pilisben; de az egy sáros crosskovácsihoz képest piskóta/hawaii/wellnestekerés!
Soha semmit nem adtam fel - sáros crosskovácsi kivételével (2008/2009? Nem emléxem pontosan). Fûszálak, levélszárak/erek, egyéb cuccok a sárban - frankó vályogalapanyag.
Bringán haladni nem lehet, váltó garantáltan leszakad féltávig. NA azóta inkább erre a helyszínen nevezek csak.
Fényképezni lehet h kimegyek :)

off: bacsesz a ph-s bacsesz?

paul

paul

törzsvendég

• fórumtag
  • 383 posts
Tegnap letekertük a rövid távot,teljesen jó volt az állapota.Délután viszont a környéken jó nagy esõ volt.A mai bejárásnál kicsit csúsztak a kövek meg néha taknyos volt a föld.Egyedül a Telki felõl Annalak irányában volt ragadós agyag az erdõben 300m hosszban.Vörös-pocsolyás-hát kapta tegnap a esõt így ott voltak pocsolyák de mind kerülhetõ volt.
Viszont a múlt heti erdõ takarításnak nyoma is alig maradt,az esõtõl felnõtt a sok fû,a bokrok újra belógnak az utakra és rengeteg ág hullott le.
Ezért csak a verseny elõtti napokon lesz újra takarítva az erdõ.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Milyen sáros tavalyi crosskovácsiról beszéltek???
Az elsõ emelkedõ és az utolsó lejtõ volt rossz, különben teljesen jó volt a pálya, inkább csak nedves volt mint sáros.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Dehhhogyis.
2006os Dunával kezdtem a maratonozást, sejtem mi az hogy sár a pilisben; de az egy sáros crosskovácsihoz képest piskóta/hawaii/wellnestekerés!
Bringán haladni nem lehet, váltó garantáltan leszakad féltávig. NA azóta inkább erre a helyszínen nevezek csak.
Fényképezni lehet h kimegyek :)

off: bacsesz a ph-s bacsesz?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám