de a Csaba által említett 50%ossal még sehol nem találkoztam.
Ez, szerintem, csak kényelmi dolog, mehet a bíró haza, letudta a feladatát. Itt, a körös rendszer miatt, érvényesíteni tudja, ennyi. A bíró monnyonle.
de a Csaba által említett 50%ossal még sehol nem találkoztam.
Sziasztok,
Gabesz képei már fent vannak a HegyiBringa.hu/foto oldalon!
Rajtszámok leírva, regisztráció után letölthetõek a képek.
(a Firefox-os probléma sajnos még mindig megvan, chrome és IE alatt viszont simán megy a letöltés)
Én is nemsokára kész leszek az én fotóimmal.
Üdv!
Ja bocs, nem tudtam, hogy profik is hozzá szólnak. Én nem versenyezni járok el, legalább is nem másokkal. Kicsit csúsztatsz a 12-13 óra és az itteni lezárás között. Ugyan már...Igen tömegsport, de mindenkinek tisztában kell lenni a saját képességeivel! És majd egy Bükkön vagy szilváson meg 12-13 óra alatt akarja valaki körbetekerni a hosszút ... hát ez érdekes!
Azért némi respect és odafigyelés megilletné a versenyszerevezõket is emiatt, hogy ne sötétben és éjszaka kelljen nekik visszaállítani a természet rendjét ... nem?
Én sem mindig hosszún versenyeztem, szépen lépésrõl-lépésre ....
Lehet hogy amikor azt mondtad hogy tekertél 100km-et az csak 60km volt valójában?Nekem nem stimmelt a kilométer, de persze rájöttem, hogy nekem volt borzasztóan elkalibrálva a Polar, szelíd 8 centivel. Mostaztán már lemértem, 216 centi az elsõkerék...
Lehet de most fogyókúrázhatsz.Amúgy én is köszönöm a szervezést, bár csak kísértem, s nem versenyeztem, így megállhattam minden frissítõponton zabálni és végigenni az étlapot. Hát Paul, velem aztán nem jártatok jól, idén lezabáltam a nevezési díjat.
Én kerestem a középtávos fiút akinek kölcsönadtam a pumpám, kb a táv felénél :-)
Nem mert az egy kisfiú volt de szerencsére nem lett komolyabb baja.
Azért keresem a R120 versenyzõt mert nem tudjuk beírni az eredmény listába,elkeveredett a nevezési lapja.Tõle csak késõbb tudtuk meg a sérülését.
Sajnos a Nagykopaszról lefelé valaki eltörte a karját,illetve volt még egy ujj ficamodás is.
Megnéztem az eredmény listát és azt láttam hogy az összes hosszútávos indulóból (75-en indultak) 15 embert nem engedtek ki a már a harmadik körre .Ez azután történt pár perccel hogy a Szilárd beérkezett.
Nem mert az egy kisfiú volt de szerencsére nem lett komolyabb baja.Õ volt az aki a rajt után bukott az Amerikai Iskolánál? Lehet róla tudni vmit bõvebben, hogy milyen állapotban van?
Sajnos az idõ limittel a versenybíró szava dönti el.A rajttal kapcsolatos dolgokat már többször kitárgyaltuk,nem tudunk változtatni,bárhogy is szeretnénk.
Más: Aki tud bármilyen kapcsolatot (név,telefonszám,email) szolgálni a R120-as rajtszámú versenyzõrõl (akinek eltört a kulcscsontja,mint késõbb kiderült) nagyon megköszönném!
Találtam a zuhanyzóban egy mellkas jeladót és egy hozzá tartozó mezt. Valamint reggel leadtak egy szemüveget amit Nagykovácsiba menet találtak az úton.
Más: Aki tud bármilyen kapcsolatot (név,telefonszám,email) szolgálni a R120-as rajtszámú versenyzõrõl (akinek eltört a kulcscsontja,mint késõbb kiderült) nagyon megköszönném!
.
Megnéztem az eredmény listát és azt láttam hogy az összes hosszútávos indulóból (75-en indultak) 15 embert nem engedtek ki a már a harmadik körre .Ez azután történt pár perccel hogy a Szilárd beérkezett.Hát én csalódott vagyok! Lehet, hogy én vagyok tudatlan (és persze gyenge), de ha a rajt elõtt bemondják, hogy 14.00-re aki beér, az kimehet a köv. körre, akkor ehhez kellene tartani magukat. 13.50kor már kivettek (ahogy nézem az eredményeket már korábban is). Vagy akkor mondják azt, ahogy van (mondom lehet, hogy az én tudatlanságom). Sz.tem inkább kéne tömegrendezvénynek tartani... ezt is.
Igen tömegsport, de mindenkinek tisztában kell lenni a saját képességeivel!