Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Posted 2011. June 19. - 17:08
Ha valakinek kell az eredeti nagy méretû kép (10MP) kérje E-mail-ben ( tomifoto@freemail.hu )
Posted 2011. June 19. - 16:28
Posted 2011. June 19. - 16:14
Köszönjük a szervezést jó volt, volt kis technikai hiba, de ez van élveztem! (Secondo posto non conta nulla) Stubán Feri szavaival élve...
Te szentségeltél a befutó elõtt a hátsó váltód miatt? Mi lett vele?
Posted 2011. June 19. - 14:27
Posted 2011. June 19. - 11:51
Egyetértek Dantéval, a bíró monnyon le! Illetve Sziszkóék elé jancsiszöget, hátha idõt nyerünk! :-D
Tuti verseny volt! Köszi mindenkinek aki jelenlétével...
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. June 19. - 11:13
13:43 kor zárták a hosszútáv utolsó körét, ott álltam nem messze az órától.
Amúgy a rajt nekem halál volt, utolsó sor középtávról elsõ emelkedõnél a sok láma meg esett-kelt elöttem, szenvedés volt eljutni az eleje felé, ameddigre odaértem volna megléptek, így maradt a 6. hely:(
Jól megszívtam
a rajt után az aszfalton elég jól lehet helyezkedni emlékeim szerint
ezért a hosszútávosoknak, akiket beszólítanak. garantáltan elsõ sorokból indulhatnak
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Posted 2011. June 19. - 11:01
de genyó, de jól csinálod, igazad vanKedvencem, amikor meglátják, hogy fotózok, gyorsan megáll a tolással és visszaül, hogy nehogy tolós kép készüljön róla. Az ilyet, ha észreveszem, "véletlenül" nem fotózom le.
Meg amelyik kiabál, hogy ne fotózzam le tolás közben! Csak azért is megy a fotó és odaszólok - akkor miért tolod, miért nem tekered? És itt nem az Ördög-oldalról beszélünk.
Tolással meg tényleg az a helyzet, hogy nekem is volt olyan, hogy 3an egymás mellett egyszerre álltak meg elõttem az elején, esélyem sem volt kerülni, utána mikor ritkult a nép, már minden emelkedõt ki lehetett gond nélkül tekerni.
Posted 2011. June 19. - 10:44
Akkor ez olyan kabaré jellegû volt
másrészt, szerintem nagyban közrejátszott ehhez a meleg és a pára, aki nincsen hozzászokva annak nem egyszerû ezt abszolválni!
Ez nagyon is igaz....Az elején nagyon meleg volt, meg nagy páratartalom...Aki ezt nem bírja, mint ahogy én sem meg más sporttárs annak eléggé nehéz ezt legyõzni..
Posted 2011. June 19. - 10:22
Bizony-bizony.:mad:
Most csinálom a képeket és újra látva, hogy mit mûvelt a mezõnynek legalább a fele, a kastély utáni emelkedõn, néha a sírás, néha pedig a röhögés fojtogat. Érthetetlen.:confused:
Én is bevallóm, hogy az elején ahol szerintem Te álltál Zoli, tolnom kellett, mert elõttem leszálogattak az emberek,de sajna ez van..A többi felfeléket vicsorogva, de kitekertem(tanúm is volt rá) Nem mindenki egységesen azért száll le,mert nem bírja, hanem mert nem tud már átugorni az elõtte levõ emberen. Nekem meg már az elején mikor befordultunk terepre,elállítódott a váltom,akkor meg nem tudtam más csinálni nehezebbre váltani és úgy pár métert futva felpattanni a bicóra, de végig küzdõdtem a versenyt, ami a lényeg:)
Posted 2011. June 19. - 10:20
Dante, ha én mindig megállok, szerelek, tökölök, (pihenek), akkor én is feltekerek mindenhova, gond nélkül, sokszor középtányéron, pedig nem vagyok egy erõmûvész, de ha versenytempót megyek, meg sem állok a frissítõpontoknál sem, akkor egy-két emelkedõ kifog rajtam is, a vége felé, jól esik "pihenni", tolni egy kicsit, én nem szégyellem. Persze az elején, és a kastély utáni emelkedõn illik még feltekerni, azzal egyetértek, de középtávon, 40-42 km után már combosak voltak a hosszú mászások...
Tetszett nagyon, az a lényeg, jó idõnk volt, pálya is hibátlannak nevezhetõ, 67 km/h volt a max, 2 helyen is...
Posted 2011. June 19. - 10:15
Valami olyasmi.Akkor ez olyan kabaré jellegû volt
Kedvencem, amikor meglátják, hogy fotózok, gyorsan megáll a tolással és visszaül, hogy nehogy tolós kép készüljön róla. Az ilyet, ha észreveszem, "véletlenül" nem fotózom le.
Meg amelyik kiabál, hogy ne fotózzam le tolás közben! Csak azért is megy a fotó és odaszólok - akkor miért tolod, miért nem tekered? És itt nem az Ördög-oldalról beszélünk.
Posted 2011. June 19. - 09:50
Bizony-bizony.:mad:
Most csinálom a képeket és újra látva, hogy mit mûvelt a mezõnynek legalább a fele, a kastély utáni emelkedõn, néha a sírás, néha pedig a röhögés fojtogat. Érthetetlen.:confused:
Akkor ez olyan kabaré jellegû volt
másrészt, szerintem nagyban közrejátszott ehhez a meleg és a pára, aki nincsen hozzászokva annak nem egyszerû ezt abszolválni!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Posted 2011. June 19. - 09:32
Bizony-bizony.:mad:Hihetetlennek tartom, hogy minden elemi 1 %-os meredekségnél durvább emelkedõn a mezõny 40 %-a alapból leugrik a vasról, s elkezdi tolni. Hostya Zoli mondta is, hogy a kastély mögötti mászáson már õ sem értette ezt a nagy gyászt...
Posted 2011. June 19. - 09:15
Én is szenvedtem, viszont szeretem, ha egy kicsit fáj!Ezek szerint tegnap mindenki szenvedett valamiért ...
http://laciklon.fotoalbum.hu/index
Posted 2011. June 19. - 08:58
Posted 2011. June 19. - 08:47
Mögötted is szenvedés volt lejutni a köves lejtõn. Majdnem hárman átestünk rajtad, annyit fékeztél. Szerencsére a síkon nyomtad neki keményen és így hamar eltûntél elõlünk.13:43 kor zárták a hosszutáv utcsó kõrét ott áltam nem mesze az órától.
Amugy a rajt nekem halál volt utólsó sór középtávrol elsõ emelkedõnél a sok láma meg eset kelt elötem szenvedés volt ellyutni az eleje felé amedigre oda értem volna megléptek igy maradt a 6 ik hely:(
Jól megszivtam
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. June 19. - 08:43
De én viszont elfáradtam (rövidtávon) de a végén a lejtõ az nagyon jó volt:D. És voltak olyan helyek is ahol a kilátás is jó volt.
Az utolsó kilómétereket már úgy tettem meg hogy nem érdekel a verseny csak érjek célba és szerintem ez egy jó hétvégi program volt!
Posted 2011. June 19. - 08:03
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2011. June 19. - 08:01
Ja bocs, nem tudtam, hogy profik is hozzá szólnak. Én nem versenyezni járok el, legalább is nem másokkal. Kicsit csúsztatsz a 12-13 óra és az itteni lezárás között. Ugyan már...
"Ugyan már" ... szerintem félreérted ...
- Nem profi vagyok! ... csak lelkes AMATÕR
- Nem volt akkora csúsztatás (Szilváson 2x ennyi a szint és közel 40km-el több)
- Gondolj csak bele, te lennél a szervezõ, a nagy kört valaki megteszi lájtban, 3:15p alatt, utána a kicsit nem 1óra alatt fogja végignyomni ... fáradás és egyebek négyzetesen játszanak bele már ilyenkor. Lemegy az eredményhirdetés, mindenki elment már haza, bontanák a rajt-cél területet a szervezõk is (és az egyéb dolgok), és még akkor jönnek be a célba emberek.
Valahogy meg kell találni az egészséges együttmûködést a versenyszervezõkkel, õk értünk vannak, mi meg értük!
A teljesítménytúra az más! (de ott is van szintidõ)
Egyébként minden maratonon van limitidõ! A kovácsi pályán minden évben ezen problémáznak, mondjuk nem értem miért, ha verseny szervezõjének jogában áll limitidõt megadni a kiírásban. Ezt meg mindenki elfogadja amikor ugye benevez! A versenybírók pedig minden szó nélkül felül írhatják a kiírást, +/- irányban!
Posted 2011. June 19. - 07:37
Amugy a rajt nekem halál volt utólsó sór középtávrol elsõ emelkedõnél a sok láma meg eset kelt elötem szenvedés volt ellyutni az eleje felé amedigre oda értem volna megléptek igy maradt a 6 ik hely:(
Jól megszivtam