Te szentségeltél a befutó elõtt a hátsó váltód miatt? Mi lett vele?
Én eltört ketté a váltógörgõ
Te szentségeltél a befutó elõtt a hátsó váltód miatt? Mi lett vele?
A sebesség mindent megold.
Szívemre venném, ha a végén kizárnának külsõ segítség igénybevételéért.
Nana! Én máshogy láttam, de korrumpálható vagyok, akár azt is mondhatnám, amit te szeretnél!
Ilyesmire nem érek rá, de úgy a legegyszerûbb, ha mész az elejével, ott még nincs dugó!
Nana! Én máshogy láttam, zihálva toltad, de korrumpálható vagyok, akár azt is mondhatnám, amit te szeretnél!Direkt neked szálltam le! Látod még a zasszony is felteker, én meg tolom.
Ilyesmire nem érek rá, de úgy a legegyszerûbb, ha mész az elejével, ott még nincs dugó!Legközelebb ha ilyen van Zoli tisztítsd meg elõttem a pályát, h ne akadályozzon a tova haladásomban
Nekem is beszólt a Zoli, de hát Anna:) Én is csak mentegetõztem Legközelebb ha ilyen van Zoli tisztítsd meg elõttem a pályát, h ne akadályozzon a tova haladásombanA következõ az igazi, tökéletesen ott van az arcodon a ,,na most lebuktam" kifejezés!
Morgott is az zasszony hogy mindig rád kell várni...Direkt neked szálltam le! Látod még a zasszony is felteker, én meg tolom.
Direkt neked szálltam le! Látod még a zasszony is felteker, én meg tolom.
Meg utána is.
És még hogy erõs vagy...
Lópikulát tömeg ... kereste a ciklámenre festéket köveket
Köszi Zoli,jók lettek a képek.
Találtam érdekeseket is...
https://picasaweb.go...963680112661842
Meg utána is.
És még hogy erõs vagy...
hogy megvédjem:)Ott dugó volt, mint ahogy azt ott is mondtam Zolinak:)
hogy megvédjem:)Ott dugó volt, mint ahogy azt ott mondtam is a Zolinak:)Köszi Zoli,jók lettek a képek.
Találtam érdekeseket is...
https://picasaweb.go...963680112661842
Meg utána is.
És még hogy erõs vagy...
Köszi. Van egy-két jó kép rólam.Õ ...
Sport-photo.hu - Aktuális galériánk
Sport-photo.hu - Aktuális galériánk
és a többi galéria a sportok legördülõben választható
A sebesség mindent megold.
A rajtnál ki volt az a fotós?
Mögötted is szenvedés volt lejutni a köves lejtõn. Majdnem hárman átestünk rajtad, annyit fékeztél. Szerencsére a síkon nyomtad neki keményen és így hamar eltûntél elõlünk.