Ki tudja, hogy az útvonalból van olyan rész, ami védett terület és nem tekerhetõ egyéb napokon?
Ez most a DM-re vonatkozik ? Ezzel át kéne menni a DM topicba. Amúgy hivatalosan szinte az egész, az erdõben nem lehet bringázni, mint az köztudott :mad:
Ki tudja, hogy az útvonalból van olyan rész, ami védett terület és nem tekerhetõ egyéb napokon?
Dunán majd ésszel megyek az elején és iszom többet (úgysem szeretem azt a versenyt). A kövekkel nincs gondom (bár eddig az összes nem ust külsõm hamarabb szakadt ki mint kopott el ). Nem tudom mi lehetett, a futófelületen van a vágás és apró kavicsos volt az út, nem voltak nagyobb kövek (mondjuk ennek a guminak a párja két évvel ezelõtt szintén a Budai-hegységben szakadt ki, de nem nálam, lehet annyira nem jó az ust vredesteinek defektállósága), igazából mindegy, megy vissza hátra a michelin.Szomorú véged lett... DM-en még melegebb lesz. Meg még több éles kõ (nem hiszem hogy üveg vágta ki). Pár éve nekem a crosskovácsin hasította ki valami szikla a frissen vett RR gumim oldalfalát.
A sebesség mindent megold.
Szomorú véged lett... DM-en még melegebb lesz. Meg még több éles kõ (nem hiszem hogy üveg vágta ki). Pár éve nekem a crosskovácsin hasította ki valami szikla a frissen vett RR gumim oldalfalát.Megírtam a beszámolómat a blogomon. Márkus Jani kerékpáros blogja: Crosskovácsi Maraton 2011.06.18.
Egyszer biztos összejön, csak siess egy kicsit, mert 4-5 óra után elfárad a kezem a géptõl, leszakad a hátam a hátizsáktól és hisztis leszek az éhségtõl. Na olyankor szoktam befejezni. Ez nem jó a hosszútávosoknak, de azt sem értem, hogy miért nem fél óránként engedik el a távokat. Akkor a hosszú vége is a "tömegben" érne be és nem fordulna elõ, hogy már majdnem néptelen a célterület. A limitidõ is csúszhatna, mert a közép vége nem túl gyors. Fotózni is sokkal jobb lenne, amikor már 3-4-5 perceket kell várni, hogy jöjjön egy versenyzõ, akkor már tele van a tököm nekem is.Szuper képek Zoli! Köszönjük!
Egy ilyet majd rólam is valamikor légyszi! :-)
Nohát, én is beszámolóztam egyet:
Crosskovácsi 2011 - hosszú by PF
Köszönet a szervezõknek és a fényképészeknek!
szilvásváradon viszont számít, hogy honnan indulsz.
szilvásváradon viszont számít, hogy honnan indulsz.Értem én, de ezzel indokolni egy 6. helyet furcsa.
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Mert nincs annyi hely ott. Egyébként elég ezen a versenyen az elsõ ötvenbõl indulni, az aszfalton bõven lehet helyezkedni.
Aki a dobogóért megy, az a rajtnál miért nem áll be az elsõ sorba?
A sebesség mindent megold.
A qwadon a mi fotósunkat vitték a pályán majd lesznek képek tõle is.
A qwadon a mi fotósunkat vitték a pályán majd lesznek képek tõle is.Értettem, akkor nem is próbálkozom vele. A qwados azt hittem videót csinál,de csak fotózott....
Szerinted?
Ha le lehetne tölteni, akkor ki venné meg?
Pár képet találtam, de letöltés után egy fekete placcot látok a kép helyett. Ha nem vásárlom meg a képet, akkor nem is lehet letölteni ?Õ ...
Sport-photo.hu - Aktuális galériánk
Sport-photo.hu - Aktuális galériánk
és a többi galéria a sportok legördülõben választható