Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi

- - - - -

• Please log in to reply
1710 replies to this topic

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Csak arra hívnám fel a figyelmeteket, hogy a Budai-hegység jelenlegi talajállapota 40-50 mm esõtõl kezdene sárrá válni. Ma közvetlenül esõ után voltunk, s konkrétan száraz volt az egész...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Én egyébként az idõképnek szeretek hinni.

Hiszek benne , hiszek benne. :)
Én meg a saját két szememnek , meg az orromnak reggelente.

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 posts
A tudomány mai állása, illetve a rendelkezésre álló szuperszámítógépek jelenlegi teljesítménye alapján lehetetlen 4-5 napnál hosszabb, pontos elõrejelzést adni. Arról ne is beszéljünk, hogy a mi kis Kárpát medencénkben ez még nagyobb kihívás. Szóval szerintem még ne tegyétek fel a sárgumit... :)
Én egyébként az idõképnek szeretek hinni.

szucs76

szucs76

vendég

• fórumtag
  • 47 posts
Lesz valamikor pályabejárás?

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3,321 posts
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Úgy tûnik nem fog porzani a pálya , mint szilvásváradon!
Budapest idõjárás | köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés - Budapest (Közép-Magyarország)

Eumetet érdemes majd nézni, koponyeg.hu csapnivaló. ELREJELZSI TRKPEK

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Úgy tûnik nem fog porzani a pálya , mint szilvásváradon!
Budapest idõjárás | köpönyeg.hu - 15 napos idõjárás-elõrejelzés - Budapest (Közép-Magyarország)

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts

Köszi szépen, ezt valahogy nem láttam...:)

mátra maratonos topikban föl raktam a 4 top maratont+ nagykovácsi középtávot

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts

Esetleg ezen a linken...?

Köszi szépen, ezt valahogy nem láttam...:)

sztyopa

sztyopa

vendég

• fórumtag
  • 156 posts
Esetleg ezen a linken...?

Szabii

Szabii

törzsvendég

• fórumtag
  • 349 posts
Lehet bennem van a probléma, de a Crosskovácsi oldalán nem találtam térképet a pályáról, ha esetleg valaki tudna küldeni egyet, megköszönném, rövid vagy középtáv érdekelne.
Ez lenne az elsõ ilyen esemény amin részt veszek, és elõtte szeretném többször letekerni, hogy tudjam melyik táv a jobb nekem.

Köszi a segítséget!

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Mi lehet az oka annak,hogy ODIN-on nem tudok nevezni Középtávon Felnõtt Férfi kategóriában? (1983-as vagyok)
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest
Zoli, hálás köszönet a képekért, unokatesóm nevében is akinek most nincs éppen nete :).

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts
Beszámolók a Bringabanda SC tagjaitól:
2006 © Bringabanda - Crosskovcsi Maraton

A fotókat köszönjük H.Zolinak, Fenyvesi családnak és Danó Petnek.

Ha kell egy csapat ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Beszámoló itt
Crosskovácsi Maraton 2011

fényképekért köszönet a végén :-)
üdv
kaklac

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Mi az (beszámolódban említett) új hajtómû projected lényege? megosztod velünk?

Kis q-faktor, két tányér, nagyobb tartósság. :) Nem kell olyan nagy dologra gondolni. Ha teljesen kész lesz majd megmutatom.

Bocsi , csak pusztán érdeklõdök , hogy Te miért nem szereted azt a versenyt.Kíváncsi vagyok az egyetlen még nálam is nagyobb "hokibuzi" véleményére :).

A Duna Maraton topicjában válaszolok.

A sebesség mindent megold.

kotovics

kotovics

vendég

• fórumtag
  • 178 posts

Megírtam a beszámolómat a blogomon. Márkus Jani kerékpáros blogja: Crosskovácsi Maraton 2011.06.18.

Mi az (beszámolódban említett) új hajtómû projected lényege? megosztod velünk?

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Ó dehogy sértetted meg, már csak azért sem, mert a küllõprizma például szetten kívüli alkatrész volt.

Nem néztem körül, de azért túl sokan szerintem nem mennek XX vagy XTR csúcsszettel, nincs kedved a nagyfelbontású képeidet kielemezni, milyen a megoszlása az XTR, XT, XX alkatrészeknek? Na jó, csak vicceltem :-)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Köszi Zoli, na de azért a bringám nem annyira szerény, jófajta XT cuccokkal van az tele. Pedál és elsõváltó formájában még az XTR is játszik.

Mondom viszonylag. Nem leszólni akartam, csak nem az a feltûnõ, csillió forintos karbon elitmárka csodagép, XX-el szerelve. Bocsánat, ha megsértettem a paripádat.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Dunán majd ésszel megyek az elején és iszom többet (úgysem szeretem azt a versenyt). A kövekkel nincs gondom (bár eddig az összes nem ust külsõm hamarabb szakadt ki mint kopott el :) ). Nem tudom mi lehetett, a futófelületen van a vágás és apró kavicsos volt az út, nem voltak nagyobb kövek (mondjuk ennek a guminak a párja két évvel ezelõtt szintén a Budai-hegységben szakadt ki, de nem nálam, lehet annyira nem jó az ust vredesteinek defektállósága), igazából mindegy, megy vissza hátra a michelin.

Bocsi , csak pusztán érdeklõdök , hogy Te miért nem szereted azt a versenyt.Kíváncsi vagyok az egyetlen még nálam is nagyobb "hokibuzi" véleményére :).

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 posts

Ez most a DM-re vonatkozik ? Ezzel át kéne menni a DM topicba. Amúgy hivatalosan szinte az egész, az erdõben nem lehet bringázni, mint az köztudott :mad:

Én a CK-re gondoltam. Csak ugye a környéknek vannak extrán védett részei.