Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
Crosskovácsi Maraton | Nagykovácsi
Indította
paul
, 2008. május 08. 13:21
Írta 2012. június 13. - 21:44
Nem tudjátok véletlenül: csomagmegõrzõ van? Mert nem jön senki, aki õrizné...
Nemfáj voltam, tisztelettel!
Írta 2012. június 13. - 12:30
Fészbuk...
CROSSKOVÁCSI
A pálya építés alatt (pl: a nagy pocsolyákat, a vízátfolyásokat töltik stb.) A legfrissebb információt a pálya állapotáról holnap este közhírré tesszük.
CROSSKOVÁCSI
A pálya építés alatt (pl: a nagy pocsolyákat, a vízátfolyásokat töltik stb.) A legfrissebb információt a pálya állapotáról holnap este közhírré tesszük.
Írta 2012. június 13. - 11:28
Mire vagy kíváncsi? Tegnap este már fasza volt. (megint kellett egy duguláselhárítást nyomni a kádban utána...)
Ma akartam menni egy karikát arra, de akkor nem arra megyek mégsem. :-P De szombatig bõven szilikózis-veszély lesz, nem kell aggódni! ;-)
Írta 2012. június 13. - 10:56
Jár valaki a pályán szombatig?
Mire vagy kíváncsi? Tegnap este már fasza volt. (megint kellett egy duguláselhárítást nyomni a kádban utána...)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2012. június 13. - 10:52
Írta 2012. június 13. - 10:16
Írta 2012. június 12. - 13:05
Írta 2012. június 11. - 23:09
Írta 2012. június 11. - 16:43
Tisza-kastély kb. 6 km
Kutya-hegy (oda-vissza) kb. 16 és 23 km
Telki kb. 34 km
Anna-lak kb. 38 km
Emlékeim szerint szoktak még vizet(!) adni a Nagykopasz teteje felé kb 44 km-nél.
Kutya-hegy (oda-vissza) kb. 16 és 23 km
Telki kb. 34 km
Anna-lak kb. 38 km
Emlékeim szerint szoktak még vizet(!) adni a Nagykopasz teteje felé kb 44 km-nél.
Írta 2012. június 11. - 16:04
Arról hol találok infót(crosskovacsi- nem találtam), hogy a középtávon hány frissítõ pont lesz és azok hol lesznek?
Tisza-kastély
Kutya-hegy (oda-vissza)
Telki
Anna-lak
Középtávon a frissitõk!
Írta 2012. június 11. - 16:04
egy oldal visszaolvas esetleg (segít 1228 post)
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2012. június 11. - 15:56
Arról hol találok infót(crosskovacsi- nem találtam), hogy a középtávon hány frissítõ pont lesz és azok hol lesznek?
Írta 2012. június 10. - 18:00
Én dobtam neked egy SMS-t hogy ne várj rám.Ritka lusta napom volt ma.4óra körül kezdtem magamhoz térni,most meg kezdõdik a meccs,utána F1-ma már nem tervezek semmit...
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2012. június 10. - 17:51
Máskor azért írjátok fel, hogy ne várjunk feleslegesen...
Írta 2012. június 10. - 17:36
Hosival vártunk vagy negyed 10-ig, de végül, mivel nem jöttetek, elmentünk a csajokkal, akiket nem zavart két csepp esõ és három tócsa. A pálya tökéletes, minimális sár van csak.
Minket sem zavart az a pár csepp esõ és a tócsák, csak kicsit hamarabb mentünk Fityiszékkel ezért nem csatlakoztunk a 9 órás csapathoz. Talán láttátok is a keréknyomainkat...
A pálya állapotával nincs gond, bár a páratartalom remélem kicsit alacsonyabb lesz a verseny idejére
Írta 2012. június 10. - 15:18
Hosival vártunk vagy negyed 10-ig, de végül, mivel nem jöttetek, elmentünk a csajokkal, akiket nem zavart két csepp esõ és három tócsa. A pálya tökéletes, minimális sár van csak.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2012. június 10. - 07:41
Pont jó fincsi lesz a pálya, este egy kicsit megöntözték nehogy poroljon. És persze jövõ hétre is kell egy kicsi.Készül a pálya, jó lesz.
Nehogy szilikózist kapjanak a verenyzõk . Szerdáig mutat esõt, de szombatra már napsütést.
Talán megússzátok a brutál nagy dagonyázást!
Írta 2012. június 09. - 22:42
Készül a pálya, jó lesz.
Írta 2012. június 08. - 12:58
Raktam fel (direkt Neked) track-et hogy nehogy eltévedj.
| |
| |
| |
\ /
\ /
Úúú, köszi. És a hosszú? (csak vicc volt)
Írta 2012. június 08. - 12:35
Jád be a nagyon hosszút! Hosszútáv, 4 eltévedéssel.
Raktam fel (direkt Neked) track-et hogy nehogy eltévedj.
| |
| |
| |
\ /
\ /