Kokszhuszárok...
Jajj Csabika! Tudod,hogy ilyet nem szabad mondani..
Kokszhuszárok...
Nem lehet, hogy vétlen-véletlen kokszhuszár volt?
Nem lehet, hogy vétlen-véletlen kokszhuszár volt? Akár én is lehettem volna. Ha jól emlékszem, akkor a verseny során háromszor kértem, hogy töltsék meg a kulacsom "izoval", ami mint utóbb kiderült, hígitott Red Bull volt. Ezen a három helyen le hajtottam egy, volt ahol két pohárkával.
Kokszhuszárok...
Egy versenyzõt kellett koffeintúladagolás miatt kezelni.
Ezt írták ma a fészbukon:
Hat versenyzõt szállítottak kórházba, ebbõl négyüknek voltak kisebb sérülései, amiket elláttak, és megfigyelés után hazaengedték õket.
Két súlyosabb sérült volt, egy kar-, illetve fejsérült. A kartörést szenvedett versenyzõnek meg kellett mûteni a kezét, de már õt is hazaengedték. A fejsérült srácnak szerencsére nincs koponyasérülése, illetve gerincsérülése. Neki az arccsontja törött, de a mai napon õt is kiengedték a kórházból.
Ezen felül a helyszínen még négy versenyzõt láttak el, õk kisebb zúzódásos balesetet szenvedtek, illetve allergiás rohamot kaptak.
Egy versenyzõt kellett koffeintúladagolás miatt kezelni.
A kórházba került versenyzõk visszajelzései alapján, mind a mentõszolgálat, mint a János Kórház traumatológiai szakemberei nagyon kedvesen és empatikusan látták el a sérülteket, nekik ezúton is szeretnénk a sérültek és a szervezõk nevében köszönetet mondani
A tömegbringázás olyan, hogy elég ha pár ember akadályoz, a többi már kényszerûségbõl száll le.
Szerintem az említett "turbóhobbisok" nagy része simán feltekerne egy csomó helyen, ahol most tolták.
Én is okoztam már életemben leszállást, mert elpörögtem, elõttem is szálltak le, ami miatt meg én toltam. Visszaszállni mindig nehezebb.
Amúgy meg nincs turbóhobbis, csak a tömeghez képest szûk pálya.
Sérültek állapotáról valami friss hír?
Ez jó volt, de ha magamba nézek az elsõ Crosskovácsin engem is elkapott ám a hangulat és a szív a betonon, aztán az elsõ emelkedõn a fülemen is levegõt vettem volna. Én is dõltem már keresztbe a keskeny ösvényen fölfelé a Kastélykert után. Persze már így a 7. futam után átgondoltabban hajt az ember, de nem mindenki rendelkezik helybõl kellõ tapasztalattal. A következõ versenyükön már óvatosabbak lesznek, vagy többet nem jönnek. Amikor valaki elõször tolja kettõs combizom görccsel a gépet, merev nyakkal a Nagy-kopasz lejtõjén, akkor megtanulja tisztelni a hegyet.Ami nem tetszett, hogy a középtávon az összes turbóhobbista letolt mindenkit az aszfalton, s utána meg egy iszonyatos tolás kezdõdött a kb. 3 %-os emelkedõn. Erre jó lenne egy magyarázatot kapni - nem tudtok emelkedõn feltekerni, vagy mi van? Érehetetlen, hogy miért rántja meg mindenki 190-es pulzuson a betonon, hogy utána egybõl elbénázza az elsõ mászást.
Nem fontos,hogy erõltesd az agyad...Imi tudja,hisz neki írtam...
Pár éve a RB támogató. Olyan nehéz volt felismerni: fehér-víz, rózsaszín-izo, sárga-RB. Pl. Anna-laknál asztal méretû papírokra írták, hogy mi micsoda…... Nincs azzal baj, csak akkor kínálják redbull néven. Én biztos nem kérnék verseny közben, akkor inkább tiszta víz.
Sziasztok
Köszönöm a K24-es rajtszámú KTM-es versenyzõnek, hogy kisegített a végén némi folyadékkal. Életmentõ volt!
https://picasaweb.go...707525677451122
Rajtlista szerint: K24 HEISZER Zsolt
Kakas László
KTM-DigitalJet
Most mit is akartál kérdezni?
Ne offojmáittnekem..
És szóval ez valami gél cucc lenne? Tehát nem izo ital..elemeztem az összetételt és nem lehet rossz..anno én is csináltam hasonlót,de maradtam a "gyári"-nál (powerbar) Ausztriában 1 euró/stück
ÉS kinek a gépével??
Nem fontos,hogy erõltesd az agyad...Imi tudja,hisz neki írtam...