Remélem nem 3 fok lesz esõvel...
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
ÖÖÖ nem is tudom viszek majd epreset, csokisat meg extra vékonyat , kitudja melyiket tudom majd a legjobban használni:Dok, de...de...MILYEN GUMIT?
ok, de...de...MILYEN GUMIT?
Melegebb van most, mint akkor.Remélem addig melegedik az idõ, az esõ már elállt.
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."
"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Lassan? Mindjárt itt van. Már csak 5 hónap.
Hát görgõn nem annyira élvezetes, inkább monoton, meg a légellenállás hiányában kb. csavarom magamból a vizet:) de amugy tényleg jó....Egyébként tiszta királyság ez az edzés, meg várakozás a versenyekre. .
Tényleg ez a legjobb az egészben, készülni, várni a versenyeket, élvezni az edzéseket.Én élveztem az idei versenyt. Rövidtávon.
Egyébként tiszta királyság ez az edzés, meg várakozás a versenyekre. Nagyon gyorsan elment ez a félév a suliban.
Lassan? Mindjárt itt van. Már csak 5 hónap.Üdv újra itt!
Bár még várat magára, de nagyon lassan úgyis aktuális lesz.
Szóval csak az év változot: 2010 május 30.
Remélem, MOST megússzuk a dagonyát!
Szerintem azt protekció nélkül csal ollóval tudod leszedni az aljáról.update:
Mármint vízjelre én az alján lévõ valamire gondolok ami 2. képen kitakarja a bringát.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Csak hogy ne kínlódj itt tovább.
http://www.caprine.h...s/2009/r772.jpg
http://www.caprine.h...2009/r772_1.jpg
Letölteni és is letudom, kidobja a linket meg listázza a 2 képet, de vízjeles.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Csak hogy ne kínlódj itt tovább.Letölteni és is letudom, kidobja a linket meg listázza a 2 képet, de vízjeles.
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]
Olvasd el! Figyelmesen. Érdekes, hogy én le tudtam tölteni, vízjel nélkül, nagyfelbontásban.
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Van egy ugyanolyan piros fotós kép, mint amilyen kinn is volt (mosolyogj), oda kattintasz, és ott az oldal alján van, hogy képek letöltése