Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Indította
MJani01
, 2008. április 16. 14:30
Írta 2010. május 25. - 18:16
Készüljetek inkább a legrosszabbra, és akkor csak kellemes meglepetés érhet, vagy ha bejön, amire készültetek, akkor legalább mondhatjátok azt, hogy "Látod, én megmondtam!".
Kilós sárgumit a montira, aztán toljatok vele 6 órát aszfalton. Utána már nem a gumikérdésen fogtok gondolkodni szerintem.
Kilós sárgumit a montira, aztán toljatok vele 6 órát aszfalton. Utána már nem a gumikérdésen fogtok gondolkodni szerintem.
Írta 2010. május 25. - 13:11
Igen,de csak Gyõr-Bp vonalában esett!
Szegeden vagy 27 fok van és süt a nap ezerrel!
Szegeden vagy 27 fok van és süt a nap ezerrel!
Team Heavy Pedál Szeged
Írta 2010. május 25. - 13:07
Ezeknek az idõjósoknak nem szabad hinni, én ma délelõtt mentem bringázni ugyanis du-ra írtak esõt...oszt majdnem végig esett csak rövid szünetek voltak.
Írta 2010. május 25. - 12:50
Ahány oldal, annyi elõrejelzés!
Egy-két site már elõrébb jár..
Id
El
Ozone Network - orsz
idojaras.hu |
Tessék! Lehet agyalni... : ))
Ozon:
Szombaton a többórás napsütés mellett az idõnkénti erõs felhõsödésbõl elszórtan kialakulhatnak futó záporok, helyenként zivatarok. A szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hõmérséklet 21, 26 fok között alakul.
Vasárnap a napsütést csak gomolyfelhõk zavarják, délután helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Élénk lesz a délnyugati szél. A hõmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.
Egy-két site már elõrébb jár..
Id
El
Ozone Network - orsz
idojaras.hu |
Tessék! Lehet agyalni... : ))
Ozon:
Szombaton a többórás napsütés mellett az idõnkénti erõs felhõsödésbõl elszórtan kialakulhatnak futó záporok, helyenként zivatarok. A szél mérsékelt lesz. A legmagasabb nappali hõmérséklet 21, 26 fok között alakul.
Vasárnap a napsütést csak gomolyfelhõk zavarják, délután helyenként zápor, zivatar kialakulhat. Élénk lesz a délnyugati szél. A hõmérséklet csúcsértéke 23, 28 fok között alakul.
Team Heavy Pedál Szeged
Írta 2010. május 25. - 12:07
Ne amiatt aggódj... idáig 1mm csapadékot írt vasárnapra, most b*****+ 14et!
Nahát, mára pedig eltûnt a vasárnapi csapadék
Ennyit a hosszútávú elõrejelzésekrõl.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)
Írta 2010. május 25. - 11:18
Sziasztok!
A riogatók-fosók táborának egy kis infó:
Vasárnap körbejártam a közepet, és meglepõen jónak találtam a pályát. Mondjuk lehetett sejteni, hogy nagy gáz nem várható, mivel a rövid-közép szinte mindenütt köves talajon halad. Hangsúlyozom: ALIG VAN SÁR!
Persze van néhány tócsa, vízátfolyás, patakocska, de a pálya jól járható. Néhány helyen kell vigyázni, és erre a rendezõk figyelmét is fel szeretném hívni: Az elsõ bánkúti lefelénél a rutinosabbak tudják, hogy a Macskapart az mindig veszélyes, szoktak itt csúnya balesetek is lenni. Most különösen veszélyes: kõ, avar, kereszt barázda és egy kis sár. Aztán zúgatunk lefelé tovább a dózerút felé és a "Száraz pallag" alatti résznél egy völgybõl leáramló víz elmosta az útnak a felét, de a megmaradt rész is ki van mosva alulról, tehát bármikor leszakadhat. Érdemes megállni, hüledezni a természet erején és alázatosan áttolni ezen a részen a kerékpárt. Mindjárt teszek fel néhány képet a helyszínrõl. Szerintem emiatt nem lehetetlen, hogy elterelik a pályát.
Szóval ennyit a középrõl, a lányom ezen indul és nagy élmény volt vele menni. Én hosszúzok (ami biztos hozza magát a sáros szakaszokon, de úgysem tudunk semmit sem tenni ellene, hiszen egész évben erre várunk). Tehát mit teszek: fosok, de nem riogatok.
http://informatikusom.hu/kepek/kep1
http://informatikusom.hu/kepek/kep2
http://informatikusom.hu/kepek/kep3
A riogatók-fosók táborának egy kis infó:
Vasárnap körbejártam a közepet, és meglepõen jónak találtam a pályát. Mondjuk lehetett sejteni, hogy nagy gáz nem várható, mivel a rövid-közép szinte mindenütt köves talajon halad. Hangsúlyozom: ALIG VAN SÁR!
Persze van néhány tócsa, vízátfolyás, patakocska, de a pálya jól járható. Néhány helyen kell vigyázni, és erre a rendezõk figyelmét is fel szeretném hívni: Az elsõ bánkúti lefelénél a rutinosabbak tudják, hogy a Macskapart az mindig veszélyes, szoktak itt csúnya balesetek is lenni. Most különösen veszélyes: kõ, avar, kereszt barázda és egy kis sár. Aztán zúgatunk lefelé tovább a dózerút felé és a "Száraz pallag" alatti résznél egy völgybõl leáramló víz elmosta az útnak a felét, de a megmaradt rész is ki van mosva alulról, tehát bármikor leszakadhat. Érdemes megállni, hüledezni a természet erején és alázatosan áttolni ezen a részen a kerékpárt. Mindjárt teszek fel néhány képet a helyszínrõl. Szerintem emiatt nem lehetetlen, hogy elterelik a pályát.
Szóval ennyit a középrõl, a lányom ezen indul és nagy élmény volt vele menni. Én hosszúzok (ami biztos hozza magát a sáros szakaszokon, de úgysem tudunk semmit sem tenni ellene, hiszen egész évben erre várunk). Tehát mit teszek: fosok, de nem riogatok.
http://informatikusom.hu/kepek/kep1
http://informatikusom.hu/kepek/kep2
http://informatikusom.hu/kepek/kep3
Írta 2010. május 25. - 10:12
Sziasztok! Valaki ment már Maxxis Ignitor-al? Ha igen, vmi vélemény róla, vagy szerezzek be sürgõsen vmi mást! (117km) Amúgy Közép-Magyarországra írja a 14 mm esõt, Észak-Magyarországra "csak" 6 mm ír most, de addig még sokat változhat.
Írta 2010. május 25. - 10:06
Koszos lesz a vitringépem.
Jujj. 2006, 2009...szép emlékek. Nem baj, új esõkabát is megjön addigra.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2010. május 25. - 09:49
Írta 2010. május 25. - 09:39
figy, nekem otthon egy pár Maxxis Aspenem és egy pár Maxxis Crossmarkom van, ami használható.Mit gondoltok? Vredestein Black panter jó lehet?
Szerintem nem kell sárgumi...mert nem tapad mint a pilis
elõbbit választom, mert könnyebb. nem azon fog múlni úgysem...
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Írta 2010. május 25. - 09:26
Biztos jót tett a pályának az éjjel lehullott 1-2cm esõ.
Jaj, most mi lesz?
A sebesség mindent megold.
Írta 2010. május 25. - 08:57
Mit gondoltok? Vredestein Black panter jó lehet?
Sztem az bukta lehet. Nem túl magas a mintázata.
Írta 2010. május 25. - 08:11
Írta 2010. május 24. - 17:45
Helyesbítek, nem mindenhol tapad.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
Írta 2010. május 24. - 17:40
Team Heavy Pedál Szeged
Írta 2010. május 24. - 16:33
Írta 2010. május 24. - 15:34
Engem érdekelne. Irj privit hogy milyen korosztály és mennyibe kerül.Érdekelne valakit egy középtávos nevezés? Nem tudok menni.
Írta 2010. május 24. - 15:02
Írta 2010. május 24. - 13:57
Azért azt tudhatnátok ,hogy ami 21fok az ott 15 fok !
Most hétvégén is a városban csak pihegtem Jávorkúton 7-8 fokkal volt hidegebb , az már kellemes volt !
Most hétvégén is a városban csak pihegtem Jávorkúton 7-8 fokkal volt hidegebb , az már kellemes volt !