(nem lehet átnevezni simán Szilvásvárad Maratonra a topicot? Már nem a Caprine támogatna)
gumiválasztás ?
A sebesség mindent megold.
Már csak három hét és még senki nem szedte elõ ezt a topikot...
Én már kezdek ráhangolódni a versenyre.
Arról senki sem nyilatkozott, jó volt a pályán lévõ izo. ital?
Jutott kulacs, helyesen volt lezárva?
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Ez volt az eddigi legjobban eltalált izo keverék amit valaha is ittam versenyen, és még akkor is izlett amikor a táv vége felé szürcsögtem magamba. ugyhogy ez a keverési arány,íz pont jó
Arról senki sem nyilatkozott, jó volt a pályán lévõ izo. ital?
Jutott kulacs, helyesen volt lezárva?
Luki, Melts, Juhász Zsolti és persze Jani is nagyon gyors a lefelékben.
http://skidmark.blog.hu/
"Ostobákkal ne bocsátkozz konfliktusba,mert lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal."
És Zsolti nem is a leggyorsabbak közé tartozik lefele.
Meg nehezebb is volt, mint te. Ezért jobban gurult lefelé. Tavaly dunán már lefelé szakadt le rólam, mondjuk akkor kamikazét játszottamnem sokkoló az, de Zerge tényleg nagyon megy lefele.
Személyes tapasztalatom az, hogy Bükkön 1-2 éve egy lefelén 60 fölött mentem le, olyan ~63-al és egy ember volt csak aki megelõzött lefele, az pedig nem más volt mint Zerge. (Persze az igazsághoz hozzá tartozik h õ fullyval volt én meg merevseggûvel.)
Ha Polar-os vagy, akkor erre van mód, mivel elég sokunk benaplózza HRM file-ban az egészet. Ezt lehet idõ alapon is nézni. Sokkoló volt tavaly Zerge file-ját nézni, hogy lefelé milyen tempókat (60-70) megy.