H.Zolival beszéltem egy órája és addig még nem volt esõ a környéken, végig sütött a nap.
Reménykedni lehet.
H.Zolival beszéltem egy órája és addig még nem volt esõ a környéken, végig sütött a nap.
A sebesség mindent megold.
Pont ma szereztem be egy vázraszerelhetõt: Polisport Mud Fighter http://www.neuzer.hu...gy/56386451.jpg
Tesztelni még nem tudtam, vajon az arcot/szemet is megfelelõen védi? Vagy kell még pluszban a villára szerelhetõ gumibelsõ? :S
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
Elsõ sárvédõt max a vázra szerelj, az alsócsõre...fõleg annak jó aki kontaktlencsébe nyomja,mint én.Nekem tavaly bevált..idén is hasonló jellegû sár lesz...
V
Norvég oldal, de ki lehet rajta igazodni. A legjobb elõrejelzõ oldal, van a témához némi kompetenciám. A time for time-nál (bal felül) óránkénti lebontást is lehet kérni. Napi kétszer frissül 10 és 22 óra körül.
"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan
"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.
Már párszor leírtam ebben a topicban. Ide soha nem kell sárgumi. Gyors, jól tisztuló gumival érdemes menni. Aki gyenge annak meg úgyis mindegy, hogy 1 méterrel tovább tud-e nyeregben maradni, kb ennyit számítana egy sárgumiszerû gumi. 1,5ös gumi kész életveszély, a köveken csúszkálnál össze-vissza.
Köszi Sledge! A tavalyi idõeredményeket nézve inkább az elsõ harmadba várom magam (pályabejárásra alapozva) ezért nem szívesen állnék be a végére. Bár az tény, hogy az elején a rajtot nem fogom megnyomni ezért lehet tényleg nem jó az elejére állni, csak mégis frusztrál az a hátrány amivel indulok a többiekhez képest... De ha 5 perc alatt tényleg kiürül a stadion az még belefér, mert én 10-15 perces idõkröl is hallottam amit már azért kicsit sokallok...
Az elsõ sárvédõt akkor felteszem (hátsónak nem látom értelmét), a kamáslit meg hanyagolni fogom.
A sebesség mindent megold.
Lenne néhány zöldfülû kérdésem:
Hogyan lehet elkerülni, hogy a rajtnál a nagy tömeg miatt ne kapásból 10 perces hátránnyal induljak? Mikor érdemes beállni és hová?
Elsõ sárvédõt érdemes felszerelni, vagy szerintetek elég a szemüveg?
Kamáslit szoktatok használni ilyen versenyeken? (Ha sok a pocsolya akkor eléggé tocsogóssá válhat a cipõm, viszont nem tudom mennyire ázik át belülrõl a kamásli miatt)
Az elsõ frissítõpontig is érdemes kulacsot vinni, vagy elég ott felvenni egyet?
Szerintem sárgumi, de ezt tényleg csak vasárnap reggel lehet majd eldönteni.
Sziasztok,
Tudnátok tanácsot adni légy szíves, ha szombaton leesik az amit ígérnek mivel érdemes inkább menni (középtávon) Crossmark vagy Rocket Ron. (vagy van még egy sárgumim )
Köszi.