Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Rövid táv nõi nevezés eladó, 4000 HUF.

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 hozzászólás
  • LocationEger
Ma bejártuk a rövid távot. Porzik! Pár pocsolya van, de nem sikerült összesarazni a bringát. A Katonsírokhoz vezetõ köves lefelén elég sok méretes nagy kõ van az úton. Katonasíroktól lefelé van 3-4 darab mély vízmosás kerezstben az úton. Kerek-rétnél eléggé nyomvályús. Röviden ennyi.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ilyen hosszú lábakkal a hosszútávon a helyed:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás
Középtávra nevezést vennék!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

Azaz elég korán az 13 km-nél és 550m mászás után van...
Bár jobban belegondolva egy 10 perces ráindítás sem lenne valami jó, mert akkor sûrûjét az aszfalt helyett a szûkebb, többnyire saras mászáson érné utol a következõ táv. Bár a rajt kényelmesebb lenne, az kétségtelen.

Egy fél órás eltérést beiktatni pár nappal a verseny elõtt az esélytelen. Egy szervezõ sem vállalna be egy ilyen változtatást a programban.

Az tuti de a 10 perces eltolás az meg édes kevés lenne mert a közép táv végét a rövidtáv eleje megfogná ahol megyünk le az aszfaltos útról az ösvényre. Inkább egy tömegrajt és az aszfaltos részen úgy is lehet elõzni bõséggesen.
Aki nem akkar az úgy sem megy elõre.2 éve én is az útolsó sorból indultam és az aszfaltos út végén már a szokásos helyemen voltam.

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás

Mátrán is külön van!
Szilváas nagyon jó szerintem így egyben tömmeg rajtal elég hosszu aszfaltos rész van. És a rövid táv elég hamar kitér a közép és a hosszu táv pályájáról. Szerintem teljesen jó ott az hogy egyszere indulunk max a rajtnál kicsit gázos de anyi belefér!

Azaz elég korán az 13 km-nél és 550m mászás után van...
Bár jobban belegondolva egy 10 perces ráindítás sem lenne valami jó, mert akkor sûrûjét az aszfalt helyett a szûkebb, többnyire saras mászáson érné utol a következõ táv. Bár a rajt kényelmesebb lenne, az kétségtelen.

Egy fél órás eltérést beiktatni pár nappal a verseny elõtt az esélytelen. Egy szervezõ sem vállalna be egy ilyen változtatást a programban.

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 hozzászólás

A Dunán tavaly külön volt a hosszú és a közép utána 5 percre a rövid táv.

Mátrán is külön van!
Szilváas nagyon jó szerintem így egyben tömmeg rajtal elég hosszu aszfaltos rész van. És a rövid táv elég hamar kitér a közép és a hosszu táv pályájáról. Szerintem teljesen jó ott az hogy egyszere indulunk max a rajtnál kicsit gázos de anyi belefér!

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

háát
dunán pl azt mondják azért nincs külön, mert problémásabb lenne a 11-est 3x zárni, úgyhogy nem nagyon hinnék benne hogy változtatnak. bükkön külön van (félórás hézagokkal) de ott nem is kell forgalmas utat zárni. mátrát meg szilvást nem ismerem, szal az passz.

A Dunán tavaly külön volt a hosszú és a közép utána 5 percre a rövid táv.

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21.267 hozzászólás
háát
dunán pl azt mondják azért nincs külön, mert problémásabb lenne a 11-est 3x zárni, úgyhogy nem nagyon hinnék benne hogy változtatnak. bükkön külön van (félórás hézagokkal) de ott nem is kell forgalmas utat zárni. mátrát meg szilvást nem ismerem, szal az passz.
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
a facebookon reklámozza a hegyibringa és a mountainbike challenge a szavazást :-) lehet lesz belõle valami?

Laccen

Laccen

újonc

• fórumtag
  • 5 hozzászólás
Sziasztok!
Átvennék nevezést a maratonra, Rövid, Közép táv érdekelne!
Belsõ üzit írhattok, nézem rendszeresen!

Köszi!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

csak próbának akartam beilleszteni, úgy látszik benn maradt.
sajnos egy kicsit késõnek érzem az idõpontot, és meg kellene osztogatni, meg reklámozni, valamint a legfõbb az lenne, hogy a szervezõkhöz eljusson még idõben, bár azt gondolom, hogy egészen 27.-ig bõven lehetne szavazgatni.
A szpíker ott be tudja mondani a beszólításnál az eredményt...
Küldjük el a linket a szervezõknek mondjuk a jövõ hét közepén. Eddig jól állunk!

http://szavazo.net/s...id=76342http://

Véleményem szerint már késõ, nem fogják a szervezõk holmi szavazás miatt felforgatni a programot. Nem mintha akkora gondot jelentene tíz percenként elengedni a hosszú távosokat, majd a közép-, és ismét tíz perccel késõbb a rövid távosokat.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
csak próbának akartam beilleszteni, úgy látszik benn maradt.
sajnos egy kicsit késõnek érzem az idõpontot, és meg kellene osztogatni, meg reklámozni, valamint a legfõbb az lenne, hogy a szervezõkhöz eljusson még idõben, bár azt gondolom, hogy egészen 27.-ig bõven lehetne szavazgatni.
A szpíker ott be tudja mondani a beszólításnál az eredményt...
Küldjük el a linket a szervezõknek mondjuk a jövõ hét közepén. Eddig jól állunk!

http://szavazo.net/s...id=76342http://

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

Miért nem Facebookra tették fel a szavazást? Több emberhez eljutna és hitelesebb lenne az eredmény.

Feltettem az MTB Hungaryba
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Meg aki 24H-ra solora edz...:-)))))

Hosszú távos nevezés van eladó, egyik csapattárs nem ér rá. Ha érdekel vkit, írjatok.
üdv
KakLac

Remélem megnyered már!
Team Heavy Pedál Szeged

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Miért nem Facebookra tették fel a szavazást? Több emberhez eljutna és hitelesebb lenne az eredmény.

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

<!-- szavazo.net kod kezdete -->
<script src="http://szavazo.net/showpoll.php?id=76342" type="text/javascript"></script>
<!-- szavazo.net kod vege -->

Egyszerû hivatkozásként nem lenne jobb? Nem úgy tûnik, hogy támogatja a fórummotor ezt a beágyazást.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
<!-- szavazo.net kod kezdete -->
<script src="http://szavazo.net/showpoll.php?id=76342" type="text/javascript"></script>
<!-- szavazo.net kod vege -->

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Nekem az mindig necces, pedig érdekes helyeken fel tudok menni. :D

Egyszer felmentem Tar-Kõ-re , na az az igazi "necc-pite".Amolyan "edzõdomb".:) Lefelé betolt nyereggel is izgi.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Amúgy a Bélapátfalvi az nem azért necces mert kb. 110 km-nél van?Én akármikor túrázunk arra , mindig megálltunk a tónál egy kis "kóla-ropi-jóhangulatra" és kvázi pihent lábbal simán kitekerhetõnek tûnik.

Nekem az mindig necces, pedig érdekes helyeken fel tudok menni. :D
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)