Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Juicy Carbon fék fellevegõsödött pont egy évvel a szervizelés után, de a betétetnek ez a második szezonja és bõven 50% fölött. Illetve a 370-es hátsó DT agynak van fura hangja, majd meg lesz nézve mi van vele, remélem semmi komoly. De a versenyen semmivel se volt gond, csak a lefagyott kezemmel :D

Úgy nem kopik a fék ha nem is használod, az 50%-ot meg két év alatt abból érte el hogy mindig sz@rul raktad be a kereket! :)

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

A mai kor vívmányai hogy bírták a retket? Láttam pár leszakadt hátsóváltót meg elsõváltót bütykölõ embert.

Juicy Carbon fék fellevegõsödött pont egy évvel a szervizelés után, de a betétetnek ez a második szezonja és bõven 50% fölött. Illetve a 370-es hátsó DT agynak van fura hangja, majd meg lesz nézve mi van vele, remélem semmi komoly. De a versenyen semmivel se volt gond, csak a lefagyott kezemmel :D

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee
Azzal voltam magam is, merev huszonhatos. Arról lehetett felismerni, hogy sáros. :)

A 2013-as hosszú táv útvonala: Bikemap - Your bike routes online

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás
Szemrevételeztem a bringám, tényleg alig kopott el valami.
Verseny elõtt kerítettem egy kopott láncot amibe még nem esett bele a kopásmérõ 1,00-ás fele csak a 0,75, így még a láncfeszítéssel sem kellett foglalkoznom, pont kiadta. :D Na, ez most kukaérettnek tûnik. Középcsapágy egész simán forog, ez még tavaly Salzkammergut B-távon ázott be, aztán újrakenéssel felélesztettem. Rohloff hibátlan, Leftybe belenéztem alul is, felül is, víznek nyoma, csak a szokásos görgõsor-reset kellett.
Az XT fékekben a fémes betétek ránézésre 80-90% körüliek lehetnek, pedig ezzel mentem a már említett esõs 120as Salz távon és futott az elõtt és utána is.

A családban elrajtott két gumiharmónikás õs-RS Judy is nagy eséllyel beázás nélkül megúszta a középtávot. Örülök, hogy nem kell a 2db 29es Rebát generáloznom szabadidõben. :)

A mai kor vívmányai hogy bírták a retket? Láttam pár leszakadt hátsóváltót meg elsõváltót bütykölõ embert.

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 hozzászólás

Te voltál, aki fully-val voltál és elindulás után még visszajöttél pumpáltatni a kereket 2.2-re? Más nem maradt meg, minden csupa sár volt rajtunk. :)

Nem. Merevfarú 26-osom van. Különbenis 3 barra fújtam volna.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy ki fotózott kerek-rétnél, valamint katonasírok után 1-2km-rel az erdõben úgy, hogy két távvezérelt vaku volt letéve az út két oldalára? Szívesen megnézném eme két fotós képeit:) Gratulálok mindenkinek!

Szerintem H.ZOLI volt.

Carpchaser

Carpchaser

vendég

• fórumtag
  • 15 hozzászólás
Sziasztok! Nem tudja valaki, hogy ki fotózott kerek-rétnél, valamint katonasírok után 1-2km-rel az erdõben úgy, hogy két távvezérelt vaku volt letéve az út két oldalára? Szívesen megnézném eme két fotós képeit:) Gratulálok mindenkinek!

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Nekem szerintem egy teleszkópszervíz is el fog férni, elég furán szörcsög a Reba...:D

becsap

becsap

vendég

• fórumtag
  • 69 hozzászólás

Ott ült egy napernyõ/esernyõ alatt az utsó lejtõn, kb 4 kilivel a vége elõtt, de lehet hogy csak 3-al!

A Nutrixionos képek nálam 793-nál megakadnak, pedig asszem én még csak azután jövök!

olyan 1200nál vagy, két kép is van rólad! :)

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Sok bringáson láttam kamerát.Remélem elõbb-utóbb láthatóak lesznek ezek is!!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 hozzászólás

Jól sejtem, hogy Hostya Zoltán most nem fényképezett?

Ott ült egy napernyõ/esernyõ alatt az utsó lejtõn, kb 4 kilivel a vége elõtt, de lehet hogy csak 3-al!

A Nutrixionos képek nálam 793-nál megakadnak, pedig asszem én még csak azután jövök!

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás

Nem hinném, hogy magadat kéne megtenni viszonyítási alapnak :cool2:

Azok szerint, akik a célban vártak engem, hihetetlen mennyiségû versenyzõ jött be a célba és fékezett le Frédi és Béni módjára, lábfékkel. Nem tudom megérteni, miért olyan nehéz betenni esõs versenyre legalább plusz egy pár fékpofát, ha már az ember gyantásat használ. Vagy miért nem tesznek fel ilyenkor eleve fémeset. A fémes betéteim kopása kb. jelentéktelen, pedig én nagyon gyenge vagyok lejtmenetben.

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9.274 hozzászólás

Jó a gyantás is, ha nem fékezel sokat és nem kell nagy fékerõ. Ma mértem a betéteimet, elöl 40-50%-os, hátul 20%-os a gyantás betétem a verseny után úgy, hogy már benne volt egy sáros Vértes Maraton is, meg kb 1000km.

Nem hinném, hogy magadat kéne megtenni viszonyítási alapnak :cool2:

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.152 hozzászólás
Jól sejtem, hogy Hostya Zoltán most nem fényképezett?

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Kész a beszámolóm: Márkus Jani kerékpáros blogja: Szilvásvárad Maraton - 2013.05.26.

Merevvilla nem vert széjjel? Mekkora gumival mentél elõl, meg ami fontosabb, milyen nyomáson?

Nem, csak a utolsó lejtõ ~20%-ától a ~40%-áig fájtak az ujjaim, de ha nincs hideg akkor lehet ez sem történik meg. 2,1-es hutchinson toro hardskin tlr, kb 1,8-2bar volt benne.

A sebesség mindent megold.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás
Sziasztok!
Elõször is gratula minden rajthoz álló montisnak, ilyen idõben én országútizni sem szoktam kimenni! :)
1640 kép készült az idei Szilváson. A rövidtávosok zöme egymás után 3-at is találhat magáról, a közép és a hosszúnál 1-2 fotóra maradt energiánk.
Az erdõ végén, az utolsó kanyarban és a kisvasúti keresztezõdésnél készültek a képek: Nutrixxion fotók
Jani
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

zscs

zscs

bringás

• fórumtag
  • 3.321 hozzászólás
  • LocationBdapest - Wien - Mondsee

Lehet hogy még találkoztunk is, én is a limit elõtt pár perccel voltam a ponton.

Te voltál, aki fully-val voltál és elindulás után még visszajöttél pumpáltatni a kereket 2.2-re? Más nem maradt meg, minden csupa sár volt rajtunk. :)

schmizo

schmizo

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás

Nem értem miért nem lehet ÍRÁSBAN verseny elõtt legalább 1 héttel kihirdetni, ha valahol limitpont van és esetleg emailben informálni minden nevezettet, ha már a nevezés is online történik.
Tõlunk nyugatabbra nincs ekkora titkolózás a verseny részleteit illetõen...

Kicsit számomra is zavaros. Ha a szintidõ ugyanaz mint a limitidõ akkor az informálás megtörtént a honlapon lévõ szintidõ takarja ezt az info-t. Én is bõ 7 órás idõvel végeztem, így ha a szintidõ (ami középtávon 6 óra volt a honlap szerint) DNF-et jelentett volna ha a teljes idõt számítják ellenben ha valami köztes ponton mérik ezt akkor azt tényleg illet volna közölni hol is van. Egyáltalán volt köztes idõmérõ pont? Vagy csak a sár miatt nem vettem észre :) 2011-ben a sípályák tetején volt de most nem láttam sehol.

Amúgy király volt! Le a kalappal fõleg minden hölgy és fanatikus bringás úriember elõtt. Én is asszonnyal gurultam végig, hát szegényt bedobtam elsõ maratonján a mély vízbe. De hõsiesen helyt állt !! A sár még csak oké én személy szerint nagyon élveztem, de víz + hideg + lejtõ kombináció betett. Soha nem vártam még így emelkedõt mint ezen a versenyen.

Feltöltött kép

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Arcom meg egyáltalán nem lett sáros. :P Nekem az a telóhídra rakós neoprén van, s orra letolt szemüveggel (fölötte nézek) tökéletes.

Hasonlóan próbáltam védeni a Kontaklencsémet,de ha sár csak megtalálta...az utolsó 10km érdekesre sikeredett..
Team Heavy Pedál Szeged

McGywer

McGywer

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.854 hozzászólás

Így már értem, hogy hogyan voltatok ott elõttem. Nem tudtam elhinni, hogy többen ennyire lelassultak a végére.

Ahol elmentél mellettem már csak "levezettem". Totál elment a kedvem az egésztõl azután hogy nem mehettem ki arra a hurokra, aztán csak poroszkáltam.

Merevvilla nem vert széjjel? Mekkora gumival mentél elõl, meg ami fontosabb, milyen nyomáson?