Te csak a szalajka-völgy tetejéig mentél, hogy ennyire tiszta vagy?
Rövidtávra ennyi sár járt
Majd idén jobban igyekszem, nehogy kilógjak a sorból
Te csak a szalajka-völgy tetejéig mentél, hogy ennyire tiszta vagy?
vajon ebben az évben is szakadni fog az esõ ? ha komolyan tippelõ nép lennénk mint az angolok, már lehetne tenni a téteket :-) a tavalyi versenyt csak képeken és videón láttam, de nagoyn durva lehetett, fõleg az az 5 fok !
Te csak a szalajka-völgy tetejéig mentél, hogy ennyire tiszta vagy?Nincsen Szilvás esõ nélkül :cool2:
Ha nem esik én nem is megyek.
Tavaly így néztem ki a végére. Mi ezzel a probléma?
Itt van nagyban:
http://kepfeltoltes....ltoltes.hu_.jpg
Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu
vajon ebben az évben is szakadni fog az esõ ? ha komolyan tippelõ nép lennénk mint az angolok, már lehetne tenni a téteket :-) a tavalyi versenyt csak képeken és videón láttam, de nagoyn durva lehetett, fõleg az az 5 fok !
"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"
Most vettem észre hogy a tavalyin rajta vagyok ahogy 20km futás-rollerezés után berobbanok a célba 14.23-nál a rajtszám sokat segített az azonosításnál:DSzerinted? Biztos tömegrajt lesz. A honlapon csak egy rajtidõpont van.
De bebiztosíthatod a rajthelyed Vinyén. Vagy gyengének érzed magad hozzá?
Más: Mindenki nézze meg a honlapon szereplõ videókat! Ilyen lesz idén is.
Hát, elég brutál idén a master1, elég megnézni a Buda Maraton eredménylistát. Azért a top10-ért tolni kell majd.
A sebesség mindent megold.
Azt szeretném megkérdezni, hogy megint tömegrajt lesz-e, vagy esetleg kulturált maratonhoz méltóan KATEGÓRIARAJT? Errõl valaki tud valamit?
A sebesség mindent megold.
Vegyipari Technikus, Biológia Tanár, Specialized Epic Marathon, Lumix G80, Golden retrievers
Pedig tavaly király volt! Én élveztem nagyon