Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Amúgy azt el mondaná valaki hogy miért jó az hogy jönnek ezek a németek aztán elverik vagy fél órával a magyar élmezõnyt?

Nincs nekik megtiltva, mint ahogy nekünk sincs, hogy részt vegyünk pl. a Salzkammergut Trophy-n. Én nem vagyok versenyzõ, így engem igazából nem érdekel, hogy ki nyer, de örülök neki, hogy jönnek nagy nevek is.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Amúgy azt el mondaná valaki hogy miért jó az hogy jönnek ezek a németek aztán elverik vagy fél órával a magyar élmezõnyt?

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

A nevezéseket nézve idén indul Andreas Kugler és Hannes Genze.

meg már az összes bringás média emlegette, hogy jönnek a sztááááárok...

A külföldieknek az marad meg a magyar versenyekrõl, hogy itt mindig vannak olyan sáros emelkedõk ahol tolni kell a bringát. :)

lejöhettek volna a Kürtös kupára is, mennyivel nagyobb élmény lett volna az a száraz pálya, családias hangulattal :D

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

SWirl

SWirl

vendég

• fórumtag
  • 126 posts
Idén egyértelmû, hogy porszáraz lesz szilvás. Tavaly a verseny elõtt végig jó idõ volt, csak a verseny napján jött az ítéletidõ. ebbõl következik, hogy a mostani takony után csakis egy verõfényes, száraz pálya jöhet. :)

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts
Gondoltam leírom, hogy kaptam ma egy emilt, megint lesz pályafotó és lehet regisztrálni, hogy tudjanak értesíteni. Figyeljétek az emileteket.

gaboca1

gaboca1

törzsvendég

• fórumtag
  • 2,348 posts

Van olyan ember aki a sárgumitól biztonságban érzi magát? Lefelé végig sz.pás a köveken, felfelé szintén. :) Szarvaskõ környékén meg úgyis mindegy milyen gumid van.

Egyet értek, én 1.8 NN UST-t használok sárban, jó kompromisszum.:) Volt 1.5-ös Black Shark MUD, nagyon utáltam a fentebb említettek miatt.

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Van olyan ember aki a sárgumitól biztonságban érzi magát? Lefelé végig sz.pás a köveken, felfelé szintén. :) Szarvaskõ környékén meg úgyis mindegy milyen gumid van.

Hát, meglepõdnél, de nem. Amikor sárgumival mentünk ott, simán végig lehetett tekerni, s elárulhatom, hogy még a Katonasírok is megoldható vele nyeregben.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Én mentem már vele, nem olyan vészes, sõt, vannak szakaszok, ahol nagyon jó. Hosszún 80túl nagyon jól jön, s õszintén szólva, nem is kényelmetlen, ha fullyval s kisnyomáson használod. Én azt mondanám, hogy ha ettõl biztonságban érzed magad, akkor megéri a kis plussz kényelmetlenséget - de ennek ellenére idén nem tenném fel, csak ha szikkadó sár van, mert az a Bükkben is tud érdekes lenni.

A sebesség mindent megold.

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 posts

Kedves X-iont sporttárs !

Publikus, hogy mennyi kulacsot jelent ez?

625db kulacs lesz elõre megtöltve, kipakolva az 1. frissítõpontra.
Ami megmarad, továbbmegy egy következõ frissítõállomásra, ennyit tudok.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Olyan idõ van, hogy már nem fog felszáradni a hosszútáv egyik emelkedõje. Tolni fogják a sárban.

Ettõl függetlenül biztos leszek benne, hogy magányosan fognak kóborolni a legelöl.

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Szilvásra sohasem kell sárgumi, fõleg középre.

Én mentem már vele, nem olyan vészes, sõt, vannak szakaszok, ahol nagyon jó. Hosszún 80túl nagyon jól jön, s õszintén szólva, nem is kényelmetlen, ha fullyval s kisnyomáson használod. Én azt mondanám, hogy ha ettõl biztonságban érzed magad, akkor megéri a kis plussz kényelmetlenséget - de ennek ellenére idén nem tenném fel, csak ha szikkadó sár van, mert az a Bükkben is tud érdekes lenni.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

középre szerezzek be sárgumit??? Ma terepeztem János- HHH- s kissé rodeóztam a lefeléken.....Virágos nyeregig el sem tudtam menni akkorra dagonya volt.:(

Szilvásra sohasem kell sárgumi, fõleg középre.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Olyan idõ van, hogy már nem fog felszáradni a hosszútáv egyik emelkedõje. Tolni fogják a sárban.

középre szerezzek be sárgumit??? Ma terepeztem János- HHH- s kissé rodeóztam a lefeléken.....Virágos nyeregig el sem tudtam menni akkorra dagonya volt.:(

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Külön öröm lenne nekik, ha kapnának egy tavalyihoz hasonló idõjárást :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

A nevezéseket nézve idén indul Andreas Kugler és Hannes Genze.

ja

BikeFun - T-Mobile Top Maraton sorozat
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts
Külön öröm lenne nekik, ha kapnának egy tavalyihoz hasonló idõjárást :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
A nevezéseket nézve idén indul Andreas Kugler és Hannes Genze. A külföldieknek az marad meg a magyar versenyekrõl, hogy itt mindig vannak olyan sáros emelkedõk ahol tolni kell a bringát. :)

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

örülünk, hogy tudtunk segíteni. nem szeretem azt látni, ha valaki ugy sétál el, hogy nem tudunk segiteni, pedig néha azért van rá példa (fõleg nem-shimano alkatrészek esetében)

el sem tudod képzelni sokan mennyire felkészületlenül vágnak neki egy-egy maratonnak.... nekik nagyon jól jön a mi segítségünk.

Hajjaj :) Én pl. dió vagy bármi egyéb nélkül, teljesen laza kormánycsapággyal szenvedtem... Mondjuk ebben része volt Salának is :) De egy Pro dió és kupak megoldotta a dolgot, azóta sem vettem ki :)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Többet ér, mint hinnéd. Lehet itt arcoskodni, de Szilárd is felrakott egy minimál-design darabot tavaly, s relatív tiszta arccal ért be. Én is csak egy váz alsócsõre szerelhetõ lapkval nyomom, de legalább nem veri tele az arcomat a sár.

Tényleg sokat számít egy sárvédõ. Nekem is volt elöl ill, hátul. is. Az elsõt sikerült elhagynom mikor egyet estem,de csak akkor vettem észre h nincs meg, mikor már nem láttam magam elõtt az utat.

bigyesz

bigyesz

vendég

• fórumtag
  • 117 posts

Hát a múltkor felrakott kép alapján nem sok sarat nyelhettél!;) Már elsõre is rejtély volt az a kép számomra így pedig, hogy sárvédõt sem használsz... :(

Pedig nyeltem és nem is keveset, hidd csak el :D