Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

H.Zolival beszéltem egy órája és addig még nem volt esõ a környéken, végig sütött a nap.

Reménykedni lehet. :)

A sebesség mindent megold.

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest
Végigtekertük ma a rövidtávot, tökéletes még a pálya. Néhány helyen van kisebb, kerülhetõ pocsolya.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Pont ma szereztem be egy vázraszerelhetõt: Polisport Mud Fighter http://www.neuzer.hu...gy/56386451.jpg

Tesztelni még nem tudtam, vajon az arcot/szemet is megfelelõen védi? Vagy kell még pluszban a villára szerelhetõ gumibelsõ? :S

Ez elég.Nekem nem volt bajom vele. Simán láttam vele végig...tavaly azt hiszem sokkal több esõ esett a versenyt megelõzõ héten,fõleg szombat délelõtt.
Team Heavy Pedál Szeged

ricsárd

ricsárd

vendég

• fórumtag
  • 175 hozzászólás
Sziasztok! Két haverom venne nevezést rövidtávra...ha van valakinek megköszönném.

Gurbylaczy

Gurbylaczy

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sosem mentem még középtávon...a rövid viszont olyan egyszerûnek tûnik...

Nagy gáz, ha vagy 6 órán keresztül fogom nyomni a távot?
www.laczy.hu

Gabe84

Gabe84

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4.248 hozzászólás
"az megvan, hogy jobb felsõ sarokban át lehet állítani angolra?"

Meg volt bizony, csak nálam nem lehetett állítani, biztos kezdetleges a munkahelyi böngészõ.
"A fordulóig nyélen, utána ing, gatya"

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
H.Zolival beszéltem egy órája és addig még nem volt esõ a környéken, végig sütött a nap.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Itózs

Itózs

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.069 hozzászólás
Azzal már teljes körû lesz a védelem. És mivel az elsõ harmadba várod magad ezért gondolom lefelé sem lassan mész. A szembõl visszapermetezõs sarat jobban rühellem mint az alulról csapkodósat. Szóval ajánlom mindkettõt és felismerhetõ lesz az arcod a fotókon, valamint a szemüvegeden is ki fogsz látni a végén. Feltéve ha az elõtted menõ nem csap telibe:-)

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

Elsõ sárvédõt max a vázra szerelj, az alsócsõre...fõleg annak jó aki kontaktlencsébe nyomja,mint én.Nekem tavaly bevált..idén is hasonló jellegû sár lesz...

Pont ma szereztem be egy vázraszerelhetõt: Polisport Mud Fighter http://www.neuzer.hu...gy/56386451.jpg

Tesztelni még nem tudtam, vajon az arcot/szemet is megfelelõen védi? Vagy kell még pluszban a villára szerelhetõ gumibelsõ? :S

joshua

joshua

vendég

• fórumtag
  • 225 hozzászólás
Tényleg nem kell sárgumi,sem elõre sem hátra,idén már 6.alkalommal indulok a hosszun és soha nem mentem sárgumival a köveken csak csuszkál,hátra jó gyors gumi kell ami hamar tisztul,elõre kicsit bütykösebb ami tart és ennyi,nem értem miért kell ezt a gumiválasztást ennyire tullihegni,itt csak fröccsögõ sár van nem pedig ragadós.

rob

rob

This is the way

• globális moderátor
  • 16.879 hozzászólás

V

Norvég oldal, de ki lehet rajta igazodni. A legjobb elõrejelzõ oldal, van a témához némi kompetenciám. A time for time-nál (bal felül) óránkénti lebontást is lehet kérni. Napi kétszer frissül 10 és 22 óra körül.

az megvan, hogy jobb felsõ sarokban át lehet állítani angolra? :)

"A man always has two reasons for doing anything: a good reason and the real reason." J.P. Morgan

"Science is not a democracy that can be voted on with the popular opinion." Earl R. Geddes P.h.D.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Már párszor leírtam ebben a topicban. Ide soha nem kell sárgumi. Gyors, jól tisztuló gumival érdemes menni. Aki gyenge annak meg úgyis mindegy, hogy 1 méterrel tovább tud-e nyeregben maradni, kb ennyit számítana egy sárgumiszerû gumi. 1,5ös gumi kész életveszély, a köveken csúszkálnál össze-vissza.

Igen,mert ha itt sár van az folyik... :D
Team Heavy Pedál Szeged

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Köszi Sledge! A tavalyi idõeredményeket nézve inkább az elsõ harmadba várom magam (pályabejárásra alapozva) ezért nem szívesen állnék be a végére. Bár az tény, hogy az elején a rajtot nem fogom megnyomni ezért lehet tényleg nem jó az elejére állni, csak mégis frusztrál az a hátrány amivel indulok a többiekhez képest... De ha 5 perc alatt tényleg kiürül a stadion az még belefér, mert én 10-15 perces idõkröl is hallottam amit már azért kicsit sokallok...
Az elsõ sárvédõt akkor felteszem (hátsónak nem látom értelmét), a kamáslit meg hanyagolni fogom.

Elsõ sárvédõt max a vázra szerelj, az alsócsõre...fõleg annak jó aki kontaktlencsébe nyomja,mint én.Nekem tavaly bevált..idén is hasonló jellegû sár lesz...
Team Heavy Pedál Szeged

blueshark

blueshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.190 hozzászólás
megnyugodtam, idén sem marad el a gumi kérdés :)
Team Heavy Pedal - Szeged

A tehetség az, amikor többet tudsz, mint amennyit tanultál.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Már párszor leírtam ebben a topicban. Ide soha nem kell sárgumi. Gyors, jól tisztuló gumival érdemes menni. Aki gyenge annak meg úgyis mindegy, hogy 1 méterrel tovább tud-e nyeregben maradni, kb ennyit számítana egy sárgumiszerû gumi. 1,5ös gumi kész életveszély, a köveken csúszkálnál össze-vissza.

A sebesség mindent megold.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Köszi Sledge! A tavalyi idõeredményeket nézve inkább az elsõ harmadba várom magam (pályabejárásra alapozva) ezért nem szívesen állnék be a végére. Bár az tény, hogy az elején a rajtot nem fogom megnyomni ezért lehet tényleg nem jó az elejére állni, csak mégis frusztrál az a hátrány amivel indulok a többiekhez képest... De ha 5 perc alatt tényleg kiürül a stadion az még belefér, mert én 10-15 perces idõkröl is hallottam amit már azért kicsit sokallok...
Az elsõ sárvédõt akkor felteszem (hátsónak nem látom értelmét), a kamáslit meg hanyagolni fogom.

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Lenne néhány zöldfülû kérdésem:
Hogyan lehet elkerülni, hogy a rajtnál a nagy tömeg miatt ne kapásból 10 perces hátránnyal induljak? Mikor érdemes beállni és hová?

Elsõ sárvédõt érdemes felszerelni, vagy szerintetek elég a szemüveg?

Kamáslit szoktatok használni ilyen versenyeken? (Ha sok a pocsolya akkor eléggé tocsogóssá válhat a cipõm, viszont nem tudom mennyire ázik át belülrõl a kamásli miatt)

Az elsõ frissítõpontig is érdemes kulacsot vinni, vagy elég ott felvenni egyet?

A rajtnál kb. 5 perc alatt kimegy a tömeg a stadionból. Ha kezdõ vagy, akkor az utolsó harmadot javaslom, mert így nem tartod fel a gyorsabbakat, illetve téged sem fog frusztrálni, hogy már a rajtnál mennyien leelõztek. Ha be is állnál az elejére akkor is már az aszfaltos részen sokan otthagynak, úgyhogy inkább a vége! - de ez csak egy javaslat!

Ha van sárvédõd, akkor tedd fel!

Kamásli: Nem, így is - úgy is vizes/sáros leszel. Ha tolni kellene a bringát (már pedig az aszfaltos rész után fogod!) akkor a sárban a köveken csak csúszkálni fogsz mert nem lesz amibe a talpad megkapaszkodna!

Mindig teli kulaccsal indulj! A frissítõ pontokon utántöltheted. A frissitõ pontok olyan távolságokban vannak, hogy ha frissítõponton iszol, és megtöltöd a kulacsod, az ált. kitart a következõig!
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

Szerintem sárgumi, de ezt tényleg csak vasárnap reggel lehet majd eldönteni.

Nem kell sárgumi, vagy ha csak azért írtad, hogy poénból pánikot kelts, akkor "kell". ;)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Én itt tutter, hogy nem mennék sárgumival felesleges sok az aszfalt már az elsõ emelkedõn beszopodsz vele...

Sledge

Sledge

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Sziasztok,
Tudnátok tanácsot adni légy szíves, ha szombaton leesik az amit ígérnek mivel érdemes inkább menni (középtávon) Crossmark vagy Rocket Ron. (vagy van még egy sárgumim :) )
Köszi.

Szerintem sárgumi, de ezt tényleg csak vasárnap reggel lehet majd eldönteni. Hozd el az összeset és meglátod! Én Ritchey Z-max Premonition 1.9 és Maxxis Medusa 1.55 készülök. Ha nagyon nagy sár lesz akkor a Medusa kerül fel. Az Ördög oldalon bármilyen gumi lesz fenn akkor is tolni fogjuk...
Ahol akarat van, ott út is van... Hajrá Csömör!!