Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 hozzászólás

Teljesen igazatok van a szemeteléssel kapcsolatban, én az elején mentem a hosszú távnak, de sajnos ott is láttam a közös szakaszon rengeteg szemetet. Viszont az elválás után a hosszú távosok becsületére legyen mondva ott nem volt eldobálva géles tasak.
Egyébként egyszerûen nem fér a fejembe, hogy hogyan hátráltatja a versenyzõt a szemetes tasak???? Én jómagam a mezem alá tuszkolom be a papírját és a célban vagy a frissítõn kiürítem, nem olyan nehéz dolog megoldani, és különben is kizárás járna érte a szabály szerint!

Egyetértek, és pont azon gondolkodtam, hogy éppen ideje lenne emiatt kizárni pár "versenyzõt", akkor talán kicsit észbe kapna a többi is.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Fent a tetején....Láttam, hogy épp összpontosítasz :)
Emberes volt a hosszútáv?

Arra emlékszem, hogy ott álltak páran.
Így szárazon egyáltalán nem volt nehéz. Holnap írok róla beszámolót.

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.854 hozzászólás

Sziasztok!
Elõször is gratulálok minden teljesítõnek! Nagyon jó kis verseny volt, én nagyon élveztem még akkor is amikor az utolsó köves lefelénél akkorát estem, mint az ólajtó. Meg is lett az eredménye, váltófül elgörbült és Sram X0 szépséghibás lett. másfél hetes volt :-(

Szerintem nagyon jó volt a pálya és a pálya jelölése, és a frissítõpontokon is volt kaja- pia bõven, na meg kulacs is. szóval egész jó volt a kiszolgálás... nem bánom a 9000-es nevezést, mert nagyon jól éreztem magam. Igazi bringás idõnk volt!

Viszont! NEM TUDOM, HOGY A MEZÕNY UTÁN VOLT-E VALAKI AKI A KIESETT KULACSOKAT ÖSSZESZEDTE ÉS PERSZE A RENGETEG SZEMETET. REMÉLEM IGEN.
KOMOLYAN MONDOM ÉN SZÉGYELLTEM MAGAM AZOK HELYETT AKIK AZ ERDÕT TELISZÓRTÁK A GÉLES-CSOKIS ÉS MINDENFÉLE SZEMÉTTEL.
A POFÁMRÓL LEÉGNE A BÕR, HA AZ ERDÕBEN DOBÁLTAM VOLNA EL A CSOMAGOLÁSOKAT. ÉS MÉG CSODÁLKOZUNK, HOGY AZ ERDÉSZETEK MÉRT NEM ENGEDIK A BRINGÁZÁST AZ ERDÕKBEN. SZÉGYELJE MAGÁT MINDENKI AKI SZEMETELT!!! VAN HOVA FEJLÕDNI FEJBEN KEDVES BRINGÁSOK...TISZTELET A KIVÉTELNEK.

annyit én is hozzátennék a szemétügyhöz, hogy ma vetõdött fel bennem elõször a gondolat, hogy nem nagyon akarok egy olyan társaság tagja lenni többé, ami ilyen mértékben bassza teli az erdõt az ûrhajóskaja csomagolásával, meg egyáltalán bármivel, ami a banánhéjnál mûanyagabb.

a kívülálló, egyszerû, gyalogos túrázó csak azt látja, hogy teli vannak az utak biciklis kaják papírjával... rajtam meg azt, hogy biciklis vagyok... és ég a pofámról a bõr, mert hiába is mondanám, hogy én nem teljesen azok közül vagyok...

nekem az erdõ nagyon nem ezt jelenti. remélem, vagyunk még páran, akiknek szintén nem.

üzenem minden érintettnek, hogy nem te vagy legkeményebb gyerek, ha lazán eldobálod a csomagolását annak, amit éppen megettél... a hegy még mindig keményebb.

és én a heggyel vagyok.

Teljesen igazatok van a szemeteléssel kapcsolatban, én az elején mentem a hosszú távnak, de sajnos ott is láttam a közös szakaszon rengeteg szemetet. Viszont az elválás után a hosszú távosok becsületére legyen mondva ott nem volt eldobálva géles tasak.
Egyébként egyszerûen nem fér a fejembe, hogy hogyan hátráltatja a versenyzõt a szemetes tasak???? Én jómagam a mezem alá tuszkolom be a papírját és a célban vagy a frissítõn kiürítem, nem olyan nehéz dolog megoldani, és különben is kizárás járna érte a szabály szerint!
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

jannusz

jannusz

vendég

• fórumtag
  • 67 hozzászólás

(A kepeket koveteloknek szolnek, hogy a fotos is ember, nemreg erhetett haza es a hata kozepere sem kivanja, hogy a rengeteg kepet most feltoltse valahova. Neki a verseny utan is van munkaja vele, nem keves. Ha meg nem tudod, hogy hol szoktak lenni, hat UTFG. Vagy olvass vissza, a tavalyi hozzaszolasokban megtalalod azok linkjeit akik fenykepezni szoktak. Csupan hobbibol, nem fizeti oket senki. Es igen, megjott... )

És akkor még az is van, hogy "pff rólam nincs egy se" , dehát az ember kimegy szurkolni a hangjával, meg egy kompakt géppel, ami elfér a zsebemben (+ olyan van), aztán azért, mert ti letekertek 70-117 km-t, nehogy azt higgyétek már, hogy nekem olyan könnyû a pálya mellett heverészni a fûben, beszélgetni a haverokkal, okosakat odamondani a versenyzõknek, és még emellet párat fényképezni!!! Majd miután hazajöttem, még az 5. sört sem ittam meg, de a képek már fent vannak itt:
https://picasaweb.go...radMaraton2011#
Micsoda követelõzõ emberek vannak, az eszem megáll!
3K

Tondach

Tondach

törzsvendég

• fórumtag
  • 586 hozzászólás
Óriási meglepetés volt a Specialized-stand,igen komoly felhozatallal,rengeteg ajándékkal.
Végre valami,ami sokkal több volt,mint amit általában elvár az ember.A tesztkörünket elmosta az esö szombat délután,de talán majd legközelebb...:(

daneluszkil

daneluszkil

vendég

• fórumtag
  • 39 hozzászólás
Track: Szilvásvárad maraton by daneluszkil at Garmin Connect - Details

krisssz

krisssz

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
annyit én is hozzátennék a szemétügyhöz, hogy ma vetõdött fel bennem elõször a gondolat, hogy nem nagyon akarok egy olyan társaság tagja lenni többé, ami ilyen mértékben bassza teli az erdõt az ûrhajóskaja csomagolásával, meg egyáltalán bármivel, ami a banánhéjnál mûanyagabb.

a kívülálló, egyszerû, gyalogos túrázó csak azt látja, hogy teli vannak az utak biciklis kaják papírjával... rajtam meg azt, hogy biciklis vagyok... és ég a pofámról a bõr, mert hiába is mondanám, hogy én nem teljesen azok közül vagyok...

nekem az erdõ nagyon nem ezt jelenti. remélem, vagyunk még páran, akiknek szintén nem.

üzenem minden érintettnek, hogy nem te vagy legkeményebb gyerek, ha lazán eldobálod a csomagolását annak, amit éppen megettél... a hegy még mindig keményebb.

és én a heggyel vagyok.

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás

Bocsi. :) Hol voltál az Ördögoldalon? Valakire mintha emlékeznék az út szélén, de nagyon az emelkedõre koncentráltam.

Fent a tetején....Láttam, hogy épp összpontosítasz :)
Emberes volt a hosszútáv?

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
Sziasztok!
Elõször is gratulálok minden teljesítõnek! Nagyon jó kis verseny volt, én nagyon élveztem még akkor is amikor az utolsó köves lefelénél akkorát estem, mint az ólajtó. Meg is lett az eredménye, váltófül elgörbült és Sram X0 szépséghibás lett. másfél hetes volt :-(

Szerintem nagyon jó volt a pálya és a pálya jelölése, és a frissítõpontokon is volt kaja- pia bõven, na meg kulacs is. szóval egész jó volt a kiszolgálás... nem bánom a 9000-es nevezést, mert nagyon jól éreztem magam. Igazi bringás idõnk volt!

Viszont! NEM TUDOM, HOGY A MEZÕNY UTÁN VOLT-E VALAKI AKI A KIESETT KULACSOKAT ÖSSZESZEDTE ÉS PERSZE A RENGETEG SZEMETET. REMÉLEM IGEN.
KOMOLYAN MONDOM ÉN SZÉGYELLTEM MAGAM AZOK HELYETT AKIK AZ ERDÕT TELISZÓRTÁK A GÉLES-CSOKIS ÉS MINDENFÉLE SZEMÉTTEL.
A POFÁMRÓL LEÉGNE A BÕR, HA AZ ERDÕBEN DOBÁLTAM VOLNA EL A CSOMAGOLÁSOKAT. ÉS MÉG CSODÁLKOZUNK, HOGY AZ ERDÉSZETEK MÉRT NEM ENGEDIK A BRINGÁZÁST AZ ERDÕKBEN. SZÉGYELJE MAGÁT MINDENKI AKI SZEMETELT!!! VAN HOVA FEJLÕDNI FEJBEN KEDVES BRINGÁSOK...TISZTELET A KIVÉTELNEK.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Mjani-nak meg örihari mert csápoltam neki Ördögoldalon de el volt foglalva a levegõ minnél nagyobb mennyiségû tudõbe juttatásával. :D

Bocsi. :) Hol voltál az Ördögoldalon? Valakire mintha emlékeznék az út szélén, de nagyon az emelkedõre koncentráltam.

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás
(A kepeket koveteloknek szolnek, hogy a fotos is ember, nemreg erhetett haza es a hata kozepere sem kivanja, hogy a rengeteg kepet most feltoltse valahova. Neki a verseny utan is van munkaja vele, nem keves. Ha meg nem tudod, hogy hol szoktak lenni, hat UTFG. Vagy olvass vissza, a tavalyi hozzaszolasokban megtalalod azok linkjeit akik fenykepezni szoktak. Csupan hobbibol, nem fizeti oket senki. Es igen, megjott... )

Mukunda

Mukunda

vendég

• fórumtag
  • 179 hozzászólás
Képeket kérnék !!! :)
köszike ...

Maggi

Maggi

maximus

• fórumtag
  • 13.648 hozzászólás
Le a kalappal mindenki elõtt, én csak nézõként voltam sajna felkészültség hiányában (államvizsga rulez). Ördögoldalon, sípályán, jávoron, olaszkapunál. Láttam sok ismerõs arcot. Megérte kimenni, egy laza 90km nekem is összegyûlt :)

Fityisz nagy jelenség õt nem lehetett nem észrevenni :)

Mjani-nak meg örihari mert csápoltam neki Ördögoldalon de el volt foglalva a levegõ minnél nagyobb mennyiségû tudõbe juttatásával. :D

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás

Jót mentünk Zoli ma is,nemsoká mi is hazaérünk már!Tökéletes pálya,szuper idõ,jó társaság...:)

Bizony ám hogy jó volt! Meg kell nekem is tanulni ezt az "50-nél feléledek és nyomok egy kövéret" dolgot ;)
Kitartás hazáig!
A keró legyen veletek!

Csucsu

Csucsu

törzsvendég

• fórumtag
  • 780 hozzászólás
  • LocationBudapest

Pedig Anna ott volt... :D Ugy tunik Zalaegerszegen ellotte az osszes eso-vonzerejet. :)

Szombat délután azért kapott az esõbõl szépen, és mi is, ha már vele voltunk. :) Az utolsó 5 km-en áztunk pacallá a pályán, cipõ, kesztyû meg sem száradt a rajtig, többibõl szerencsére volt másik. :)

Sziasztok!
Képeket mikor láthatunk?

Türelem, hamarosan nem gyõzöd majd nézni annyi lesz.

ivan01

ivan01

újonc

• fórumtag
  • 6 hozzászólás
Sziasztok!
Képeket mikor láthatunk?

fityisz

fityisz

kapitány

• fórumtag
  • 993 hozzászólás
egy darab lor javorkuton!

:-)

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

...semmi sár? dagonya? fázás? ...de xar... tényleg nem volt Szmaraton :))))))

Pedig Anna ott volt... :D Ugy tunik Zalaegerszegen ellotte az osszes eso-vonzerejet. :)

vintage52

vintage52

törzsvendég

• fórumtag
  • 350 hozzászólás
...nem csüggedelem, szeretem a bemondóbácsikat akik ma voltak ( Pisti és Tomi ), csak nem tudtam ott lenni s kiwi vagyok, milyenek votlak :)))
...semmi sár? dagonya? fázás? ...de xar... tényleg nem volt Szmaraton :))))))
...työttyenzi smöccc, majd hírtelen frütty, de csak zsöttyelve!!!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ez a nap hozászolása jót nevettem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!