Sziasztok!
Elõször is gratulálok minden teljesítõnek! Nagyon jó kis verseny volt, én nagyon élveztem még akkor is amikor az utolsó köves lefelénél akkorát estem, mint az ólajtó. Meg is lett az eredménye, váltófül elgörbült és Sram X0 szépséghibás lett. másfél hetes volt :-(
Szerintem nagyon jó volt a pálya és a pálya jelölése, és a frissítõpontokon is volt kaja- pia bõven, na meg kulacs is. szóval egész jó volt a kiszolgálás... nem bánom a 9000-es nevezést, mert nagyon jól éreztem magam. Igazi bringás idõnk volt!
Viszont! NEM TUDOM, HOGY A MEZÕNY UTÁN VOLT-E VALAKI AKI A KIESETT KULACSOKAT ÖSSZESZEDTE ÉS PERSZE A RENGETEG SZEMETET. REMÉLEM IGEN.
KOMOLYAN MONDOM ÉN SZÉGYELLTEM MAGAM AZOK HELYETT AKIK AZ ERDÕT TELISZÓRTÁK A GÉLES-CSOKIS ÉS MINDENFÉLE SZEMÉTTEL.
A POFÁMRÓL LEÉGNE A BÕR, HA AZ ERDÕBEN DOBÁLTAM VOLNA EL A CSOMAGOLÁSOKAT. ÉS MÉG CSODÁLKOZUNK, HOGY AZ ERDÉSZETEK MÉRT NEM ENGEDIK A BRINGÁZÁST AZ ERDÕKBEN. SZÉGYELJE MAGÁT MINDENKI AKI SZEMETELT!!! VAN HOVA FEJLÕDNI FEJBEN KEDVES BRINGÁSOK...TISZTELET A KIVÉTELNEK.
annyit én is hozzátennék a szemétügyhöz, hogy ma vetõdött fel bennem elõször a gondolat, hogy nem nagyon akarok egy olyan társaság tagja lenni többé, ami ilyen mértékben bassza teli az erdõt az ûrhajóskaja csomagolásával, meg egyáltalán bármivel, ami a banánhéjnál mûanyagabb.
a kívülálló, egyszerû, gyalogos túrázó csak azt látja, hogy teli vannak az utak biciklis kaják papírjával... rajtam meg azt, hogy biciklis vagyok... és ég a pofámról a bõr, mert hiába is mondanám, hogy én nem teljesen azok közül vagyok...
nekem az erdõ nagyon nem ezt jelenti. remélem, vagyunk még páran, akiknek szintén nem.
üzenem minden érintettnek, hogy nem te vagy legkeményebb gyerek, ha lazán eldobálod a csomagolását annak, amit éppen megettél... a hegy még mindig keményebb.
és én a heggyel vagyok.
Teljesen igazatok van a szemeteléssel kapcsolatban, én az elején mentem a hosszú távnak, de sajnos ott is láttam a közös szakaszon rengeteg szemetet. Viszont az elválás után a hosszú távosok becsületére legyen mondva ott nem volt eldobálva géles tasak.
Egyébként egyszerûen nem fér a fejembe, hogy hogyan hátráltatja a versenyzõt a szemetes tasak???? Én jómagam a mezem alá tuszkolom be a papírját és a célban vagy a frissítõn kiürítem, nem olyan nehéz dolog megoldani, és különben is kizárás járna érte a szabály szerint!