Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2011. május 30. - 13:30
<Mondjuk az a sünpár az M3-on, a háromlábúval otthon maradhatott volna >
Írta 2011. május 30. - 12:49
54 R379 Kaits Róbert 03:59:28 01:57:28
55 R201 Major Béla SR Küllõnjárat 04:04:42 02:02:42
Írta 2011. május 30. - 11:29
NEM TUDOM, HOGY A MEZÕNY UTÁN VOLT-E VALAKI AKI A KIESETT KULACSOKAT ÖSSZESZEDTE ÉS PERSZE A RENGETEG SZEMETET. REMÉLEM IGEN.
KOMOLYAN MONDOM ÉN SZÉGYELLTEM MAGAM AZOK HELYETT AKIK AZ ERDÕT TELISZÓRTÁK A GÉLES-CSOKIS ÉS MINDENFÉLE SZEMÉTTEL.
A POFÁMRÓL LEÉGNE A BÕR, HA AZ ERDÕBEN DOBÁLTAM VOLNA EL A CSOMAGOLÁSOKAT. ÉS MÉG CSODÁLKOZUNK, HOGY AZ ERDÉSZETEK MÉRT NEM ENGEDIK A BRINGÁZÁST AZ ERDÕKBEN. SZÉGYELJE MAGÁT MINDENKI AKI SZEMETELT!!! VAN HOVA FEJLÕDNI FEJBEN KEDVES BRINGÁSOK...TISZTELET A KIVÉTELNEK.
Teljesen egyetértek. A rendezõk is erélyesebben léphetnének fel. Többször bemondhatnák rajt elõtt, hogy szemetelni csak az etetõzónában lehet.
A végén kullogtam, ott már elképesztõ mennyiségû szemét volt az úton.
Írta 2011. május 30. - 10:51
Írta 2011. május 30. - 10:21
Ami viszont nem tetszett,hogy sok embernek vagy túl nagy az önbizalma,vagy nincs önkritikája!Miért kell a totál gyengének 30-40perccel a rajt elõtt felsorakoznia,elöl indulnia? A verseny elsõ felében õket kellett kerülgetni!(bemelegitést követõen kb 9-45re értem oda,és nem akartam tolakodni-igy utólag hiba volt)
Ráadásul az elsõ nagyobb terepes emelkedõnél sokan az út közepén tolták a bringát,mintha más nem is lenne rajtuk kivül...
Jobban szeretem azokat a versenyeket,ahol külön inditják a 3 táv résztvevõit.
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."
Írta 2011. május 30. - 10:02
Én maradéktalanul elégedett nem vagyok nem értem azt hogy az eleje miért nem megy nyelet megyek és még az Eszterrõl is leszakadok majd eltelik 30perc és a pulzusom visszaesik és elkezd haladni hihetetlen. Vagy nem nyílik ki a rendszer vagy a tök tudja... Neked meg gratula te is jól mentél!
Köszönöm!
Majd beszélgetünk egy kis edzéselméleti dolgokról
Lehet az aerob zónád nem elég tág (a felsõ része) ,ezért vagy laktáton vagy anaerobba tudsz csak haladni, ami fárasztó a szervezetnek, mert ezekben a zónákban gyorsabb a tejsav képzõdés és után lasabban regenerálódik az izomzat.
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. május 30. - 09:57
Írta 2011. május 30. - 09:48
Írta 2011. május 30. - 09:44
Írta 2011. május 30. - 09:44
Írta 2011. május 30. - 09:40
Jáj ,jó kis verseny volt az elején nagyon megszenvedtem, sikerült az aszfalton leszakadni és egy holdtöltét kapni az elejétõl. Majd feltámadni és szépen gyorsulni, majd 2,5 óránál egy komoly krízist átélni kellemetlen görcsökkel a lábamba. A végén egy jót sprintelni lefelébe meg nyelet menni élveztem... A Román fiúk otthon maradhattak volna
Jót mentél! Mondtam is még ott, és mikor megnéztem az eredménylistát ... tényleg penge volt! Gratula! Érezted a tejet?
Na és amit lefelé mûveltél ... az felejthetetlen volt!! Te kis lejtõkirály!
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X
Írta 2011. május 30. - 09:33
Írta 2011. május 30. - 08:52
Az idei Szívás elmaradt, helyette majdnem tökéletes pályán (a végénél levõ avaros, csúszós, köves lehetett volna szárazabb is, de ez nem teremsport, ahogy ezt már megtudhattuk) és teljesen tökéletes idõben tekerhettünk.
Tanulságok mára:
- a Master1 kategória keményebb mint a Felnõtt Férfi
- edzeni kellene és akkor még jobb idõket is tudnék tekerni. Legközelebb majd elkapom Tondachot és Msonajt
Jó lesz az! Majd a Dunára jobban összerázódunk!
Írta 2011. május 30. - 08:47
Dehogynem. Akkor az eleje és én köztem voltak a "szemetelõsök". Volt bõven gél, müzli, stb... Ha megnéztek más ehhez hasonló megmozdulásokat, ott is hasonló a helyzet. Pl. hiába van frissítõ zóna pl. a futó-maratonokon ott is találni ezt-azt útközben is. Csak mivel ott eleve nem cipeli magával az ember, nyilván kevesebb. Vagy ha alaposan körbenézel az erdõben jócskán találni olyan szemetet, amit tuti nem bringások dobálnak szét. Bár nem tudom, de azt gondolnám, hogy egy ilyen rendezvény után a szervezõ, újra végigmegy a pályán, és összeszedi a mocskot, ettõl függetlenül persze magam is elítélem.Teljesen igazatok van a szemeteléssel kapcsolatban, én az elején mentem a hosszú távnak, de sajnos ott is láttam a közös szakaszon rengeteg szemetet. Viszont az elválás után a hosszú távosok becsületére legyen mondva ott nem volt eldobálva géles tasak.
A verseny nekem nagyon tetszett, a közép-hosszú elválás után volt egy fantasztikus ösvény ami két-ember magasságú növényzet között vitt. Hát ott lef@stam a bokám a gyönyörtõl, meg a vörös-törzsû fenyõk, áááá gyönyörû volt. Amit kitûztem meglett, még gulyás is maradt, a bringamosónál nem volt már senki, szóval nekem szuper volt az egész
Írta 2011. május 30. - 07:47
Írta 2011. május 30. - 00:08
Egyébként meg elszomorító...én csak az almacsutkát és társait dobom el....minden mást vagy útközben ha eszembe jut, vagy itthon.
Néha több is a szemát a hátizsákomban mitn egy nagy konténerben.
Írta 2011. május 29. - 23:50
Szedik a szemetet utána....csak szomorú, hogy kell.
elvileg
meg remélem ott szedik
eccer belinkeltem a duna után 1 7tel mennyit szedtem össze egy 2 kilcsis szakaszon
Picasa Web Albums - Nagy Attila Rolland - mindenféle
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való
Írta 2011. május 29. - 23:30
Írta 2011. május 29. - 23:23
talán a szervezõknek is könnyebb lenne, nem kellene annyit összeszedni utána.
már legalábbis remélem, valaki összeszedi pl holnap.
én egyébként felszedem, ha utólag járok arra bringával/gyalog... de ez a megítélésünknek "esõ után köpönyeg" lehet.
Írta 2011. május 29. - 23:19
A zseléstubusokon én is kiakadtam, remélem olvassa az illetõ a kommenteket és elgondolkodik kicsit.