Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Posted 2011. May 31. - 16:08
Posted 2011. May 31. - 15:35
Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_
Posted 2011. May 31. - 15:23
Posted 2011. May 31. - 15:16
Akkor bocsi Andris.Cser Gabi irta, hogy gorcsolt, nem Andris.
A sebesség mindent megold.
Posted 2011. May 31. - 15:10
Szerintem is hûvös volt, én is fáztam az elején. A koffein meg kiszárít, ami egyenes út a görcshöz. A másik dolog meg az, hogy aki nem edz az így jár. Fõleg ahogy Andrist ismerem a táplálkozása sem profi a versenyek elõtt.
Cser Gabi irta, hogy gorcsolt, nem Andris.
Posted 2011. May 31. - 15:02
Posted 2011. May 31. - 15:00
Tavaly egy nagy dobozban lehozták a kiürült/otthagyott kulacsokat,
idén ameddig ott voltunk, nem találkoztam velük.
Gondolom tavaly a nagy részük ott maradt, most ezért nem kerültek le az eredményhirdetés végéig.
Aha. Akkor jó eséllyel búcsút inthetek a Canyon-os kulacsomnak. ;(
Posted 2011. May 31. - 14:58
Posted 2011. May 31. - 14:53
Viszont,ha rendszeresen kávézol akkor elengedhetetlen egy kis koffein koktél...
Tanulság, nem kell kávézni.
Posted 2011. May 31. - 14:50
smek24: Arról esetleg tudsz infoval szolgálni, hogy az 1. frissítõponton leadott saját kulacsot hol lehet átvenni?
Tavaly egy nagy dobozban lehozták a kiürült/otthagyott kulacsokat,
idén ameddig ott voltunk, nem találkoztam velük.
Gondolom tavaly a nagy részük ott maradt, most ezért nem kerültek le az eredményhirdetés végéig.
Posted 2011. May 31. - 14:42
És elnézést kulacs témában én is elhagytam 1-et. Volt egy zakóm, ahol az adrenalin miatt odáig jutottam hogy megkerestem az elrepült km-órámat az avarban és helyre raktam a kormányt, de a kulacsot már csak 5 km múlva vettem észre. Ja és köszi a hosszútávos masterektõl az odafigyelést (akik végig nézték az akciót) de tényleg egy karcolás nem több minden ok
Posted 2011. May 31. - 14:42
Fotózás ügyben, ha valaki fotós is olvassa:
Sajnos bicajozni szeretek, ezért nem tudok fotózni is közben, de mivel jól ismerem a pályát szívesen megmutatnám a fotósoknak hova érdemes menniük. Korábban több versenyrendezõvel is beszéltem, de semmi érdeklõdés nem volt erre. Ugyanakkor a fotók többségének háttere nagyon jellegtelen. A Bükkben, a pályán rengeteg szép hely lett volna a fozózáshoz.
Szóval jövõre ha valamelyik fotóst érdekli, szívesen segítek.
Nagyon köszönöm a felajánlást, most is sokat dilemmáztam, hogy hová települjek.
Bár nem vagyok fotós, szeretem a fényképezést,
többnyire nincs idõm bejárni a pályákat, így hasznos lenne legközelebb néhány tipp.
Posted 2011. May 31. - 14:40
Szerintem is hûvös volt, én is fáztam az elején. A koffein meg kiszárít, ami egyenes út a görcshöz. A másik dolog meg az, hogy aki nem edz az így jár. Fõleg ahogy Andrist ismerem a táplálkozása sem profi a versenyek elõtt.
Viszont,ha rendszeresen kávézol akkor elengedhetetlen egy kis koffein koktél...
Posted 2011. May 31. - 14:35
Köszönet a KTM-es motorosnak, aki a köves-avaros lejtõ tövébõl bátorította lányomat aki ott kicsit megijedt, de aztán minden gond nélkül végigment rajta. :-)
A fotósoknak köszönjük a képeket és a kitartásukat amivel végig nyomták a gombot egész nap, tisztelet érte!
kzkvh2: örülök, hogy a láncod végig bírta a hátralévõ szakaszt
Posted 2011. May 31. - 14:23
Szerintem is hûvös volt, én is fáztam az elején. A koffein meg kiszárít, ami egyenes út a görcshöz. A másik dolog meg az, hogy aki nem edz az így jár. Fõleg ahogy Andrist ismerem a táplálkozása sem profi a versenyek elõtt.....A hideg miatt és a koffeines gélek elfogyasztása után görcsölni kezdett a lábam így el kellett köszönnöm ettõl a bolytól.....biztos vagy benne , hogy ettõl görcsölt a lábad ? hideg az nem volt , koffein ügyben meg nincs tapasztalatom, de ha a koffein ilyen hatással van rád akkor miért olyat eszel ?
Posted 2011. May 31. - 13:52
Sajnos bicajozni szeretek, ezért nem tudok fotózni is közben, de mivel jól ismerem a pályát szívesen megmutatnám a fotósoknak hova érdemes menniük. Korábban több versenyrendezõvel is beszéltem, de semmi érdeklõdés nem volt erre. Ugyanakkor a fotók többségének háttere nagyon jellegtelen. A Bükkben, a pályán rengeteg szép hely lett volna a fozózáshoz.
Szóval jövõre ha valamelyik fotóst érdekli, szívesen segítek.
Posted 2011. May 31. - 13:46
Én is két éve bringázom (lassan három) Igyekszem figyelni, beilleszkedni. Szólj majd rám, ha gond van velem
vendég_fac€_*
Posted 2011. May 31. - 13:08
A képek készítési idejét elõ lehet varázsolni belõlük? A propertiesben nem találtam és kíváncsi lennék,
mennyivel ért oda hamarabb egy ismerõsöm.
Posted 2011. May 31. - 12:58
Posted 2011. May 31. - 12:44
Azt magyarázd már el plz! HH. kisebbségbe kerültetek? És mi van akkor, ha valaki TOP versenyzõ? Lehet rosszul gondolom, de itt a médiát és a nézettséget a tömegekkel vonzza be a rendezõ nem a TOP versenyzõkkel. Rosszul gondolom?
Aki csak elõadja a top versenyzõt, azokkal van a baj, nem a topversenyzõkkel.Akik még emberként tudnak hozzáállni ehhez az egészhez, azok vannak kisebbségben. Ezt félreértetted. A rendezvény tömegsport jellege pedig úgy van, ahogy mondod. Lehet kétértelmûen fogalmaztam, de pont azzal a 10-15 topversenyzõvel van a legkevesebb baj, mert Õk sportemberek, és ami fontos, hogy nem gépeknek nézik az értük, meg a versenyért dolgozókat. Azonban a mezõny derékhada egyre inkább a milliós bicajokon feszítõ, de kábé két éve biciklizõ emberekbõl áll, ismét tiszteletem a kivételnek. Megteheti, megveszi, hajtja, de nem szocializálódik bele a közösségbe, csak hangosszavú és szarik az egészbe, és képtelen gondolkozni is, mert nem lát túl a maga köré vásárolt csillogáson. Blazsó Marci oda tudott jönni most is egy jó nagy pacsira, és megtárgyaltuk a pályát, pedig a világon senki nem kérte. Rengetegen, akik csak a quad miatt ismertek meg integettek induláskor a kocsiból. Ez is jól esett. Fix hogy nem az õ kulacsukat szedem még két héten keresztül a Bükk legkülönbözõbb pontjain...