Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

csr

csr

vendég

• fórumtag
  • 79 hozzászólás
Bánkúton az órám szerint 13 fok volt ami nem meleg inkább hideg. A koffein eddig nem volt ilyen hatással rám, de mint tudjuk sajnos a nagy mennyiségû koffein dehidratál és ez meg is történt, tesztnek jó volt, régen jobban bírtam a koffeines cuccokat. :(

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3.086 hozzászólás
Az árnyékos részeken hûvös volt, fõleg mivel a mászásoknál leizzadtam mint egy ló! Vittem karmelegítõt, szélmellényt és fel is vettem az utolsó hosszú lejtõ elõtt. Nagyon jól jött!

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

kzkvh2

kzkvh2

vendég

• fórumtag
  • 91 hozzászólás
MeZ0: én meg köszönöm a segítséget - nélküled még mindig ott dekkolnék :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Cser Gabi irta, hogy gorcsolt, nem Andris.

Akkor bocsi Andris. :)

A sebesség mindent megold.

Buki

Buki

törzsvendég

• fórumtag
  • 870 hozzászólás

Szerintem is hûvös volt, én is fáztam az elején. A koffein meg kiszárít, ami egyenes út a görcshöz. A másik dolog meg az, hogy aki nem edz az így jár. :) Fõleg ahogy Andrist ismerem a táplálkozása sem profi a versenyek elõtt. :)

Cser Gabi irta, hogy gorcsolt, nem Andris.

montimi

montimi

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.086 hozzászólás
de akkor így jársz :) :)

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás

Tavaly egy nagy dobozban lehozták a kiürült/otthagyott kulacsokat,
idén ameddig ott voltunk, nem találkoztam velük.
Gondolom tavaly a nagy részük ott maradt, most ezért nem kerültek le az eredményhirdetés végéig.

Aha. Akkor jó eséllyel búcsút inthetek a Canyon-os kulacsomnak. ;(

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Tanulság, nem kell kávézni. :)

Igen basszus,de ennyi kell... :)
Team Heavy Pedál Szeged

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

Viszont,ha rendszeresen kávézol akkor elengedhetetlen egy kis koffein koktél...

Tanulság, nem kell kávézni. :)

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

smek24: Arról esetleg tudsz infoval szolgálni, hogy az 1. frissítõponton leadott saját kulacsot hol lehet átvenni?

Tavaly egy nagy dobozban lehozták a kiürült/otthagyott kulacsokat,
idén ameddig ott voltunk, nem találkoztam velük.
Gondolom tavaly a nagy részük ott maradt, most ezért nem kerültek le az eredményhirdetés végéig.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

schmizo

schmizo

vendég

• fórumtag
  • 37 hozzászólás
Életem elsõ hosszútávja volt és nagyon bejött. Kicsit meglepõdtem hogy a hossz, és a szint mellett a versenytársak tudása is hatványozódott. Végre nem csak én elõzgettem lefelé :) A végére azért a katona sírok elég brutál volt de ettõl marad emlékezetes. Szerintem pálya, szervezés, és a frissítõ pontokon nyújtott segítség is nagyon jó volt. Köszönet mindenkinek.
És elnézést kulacs témában én is elhagytam 1-et. Volt egy zakóm, ahol az adrenalin miatt odáig jutottam hogy megkerestem az elrepült km-órámat az avarban és helyre raktam a kormányt, de a kulacsot már csak 5 km múlva vettem észre. Ja és köszi a hosszútávos masterektõl az odafigyelést (akik végig nézték az akciót) de tényleg egy karcolás nem több minden ok :D

x-iont

x-iont

vendég

• fórumtag
  • 147 hozzászólás

Fotózás ügyben, ha valaki fotós is olvassa:

Sajnos bicajozni szeretek, ezért nem tudok fotózni is közben, de mivel jól ismerem a pályát szívesen megmutatnám a fotósoknak hova érdemes menniük. Korábban több versenyrendezõvel is beszéltem, de semmi érdeklõdés nem volt erre. Ugyanakkor a fotók többségének háttere nagyon jellegtelen. A Bükkben, a pályán rengeteg szép hely lett volna a fozózáshoz.

Szóval jövõre ha valamelyik fotóst érdekli, szívesen segítek.

Nagyon köszönöm a felajánlást, most is sokat dilemmáztam, hogy hová települjek.
Bár nem vagyok fotós, szeretem a fényképezést,
többnyire nincs idõm bejárni a pályákat, így hasznos lenne legközelebb néhány tipp.
Az eddig készített összes fotóm: http://foto.nutrixxion.hu/ (a fölsõ zöld sávban lehet navigálni)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Szerintem is hûvös volt, én is fáztam az elején. A koffein meg kiszárít, ami egyenes út a görcshöz. A másik dolog meg az, hogy aki nem edz az így jár. :) Fõleg ahogy Andrist ismerem a táplálkozása sem profi a versenyek elõtt. :)

Viszont,ha rendszeresen kávézol akkor elengedhetetlen egy kis koffein koktél...
Team Heavy Pedál Szeged

MeZ0

MeZ0

újonc

• fórumtag
  • 4 hozzászólás
Köszönet a rendezõknek és minden segítõnek a maratonért, kellemes családi nap volt számunkra.
Köszönet a KTM-es motorosnak, aki a köves-avaros lejtõ tövébõl bátorította lányomat aki ott kicsit megijedt, de aztán minden gond nélkül végigment rajta. :-)

A fotósoknak köszönjük a képeket és a kitartásukat amivel végig nyomták a gombot egész nap, tisztelet érte!

kzkvh2: örülök, hogy a láncod végig bírta a hátralévõ szakaszt

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár

....A hideg miatt és a koffeines gélek elfogyasztása után görcsölni kezdett a lábam így el kellett köszönnöm ettõl a bolytól.....biztos vagy benne , hogy ettõl görcsölt a lábad ? hideg az nem volt , koffein ügyben meg nincs tapasztalatom, de ha a koffein ilyen hatással van rád akkor miért olyat eszel ?

Mammut

Mammut

vendég

• fórumtag
  • 52 hozzászólás
Fotózás ügyben, ha valaki fotós is olvassa:

Sajnos bicajozni szeretek, ezért nem tudok fotózni is közben, de mivel jól ismerem a pályát szívesen megmutatnám a fotósoknak hova érdemes menniük. Korábban több versenyrendezõvel is beszéltem, de semmi érdeklõdés nem volt erre. Ugyanakkor a fotók többségének háttere nagyon jellegtelen. A Bükkben, a pályán rengeteg szép hely lett volna a fozózáshoz.

Szóval jövõre ha valamelyik fotóst érdekli, szívesen segítek.

h_geri

h_geri

törzsvendég

• fórumtag
  • 459 hozzászólás
Smek24: valóban félreértettelek. Sajna ilyenek az összes technikai és vagy tömegsportban megfordulnak.
Én is két éve bringázom (lassan három) :) Igyekszem figyelni, beilleszkedni. Szólj majd rám, ha gond van velem ;)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
hefi, köszi a fotókat!

A képek készítési idejét elõ lehet varázsolni belõlük? A propertiesben nem találtam és kíváncsi lennék,
mennyivel ért oda hamarabb egy ismerõsöm.

HEX77

HEX77

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
smek24: Arról esetleg tudsz infoval szolgálni, hogy az 1. frissítõponton leadott saját kulacsot hol lehet átvenni?

smek24

smek24

vendég

• fórumtag
  • 55 hozzászólás

Azt magyarázd már el plz! HH. kisebbségbe kerültetek? És mi van akkor, ha valaki TOP versenyzõ? Lehet rosszul gondolom, de itt a médiát és a nézettséget a tömegekkel vonzza be a rendezõ nem a TOP versenyzõkkel. Rosszul gondolom?

Aki csak elõadja a top versenyzõt, azokkal van a baj, nem a topversenyzõkkel.Akik még emberként tudnak hozzáállni ehhez az egészhez, azok vannak kisebbségben. Ezt félreértetted. A rendezvény tömegsport jellege pedig úgy van, ahogy mondod. Lehet kétértelmûen fogalmaztam, de pont azzal a 10-15 topversenyzõvel van a legkevesebb baj, mert Õk sportemberek, és ami fontos, hogy nem gépeknek nézik az értük, meg a versenyért dolgozókat. Azonban a mezõny derékhada egyre inkább a milliós bicajokon feszítõ, de kábé két éve biciklizõ emberekbõl áll, ismét tiszteletem a kivételnek. Megteheti, megveszi, hajtja, de nem szocializálódik bele a közösségbe, csak hangosszavú és szarik az egészbe, és képtelen gondolkozni is, mert nem lát túl a maga köré vásárolt csillogáson. Blazsó Marci oda tudott jönni most is egy jó nagy pacsira, és megtárgyaltuk a pályát, pedig a világon senki nem kérte. Rengetegen, akik csak a quad miatt ismertek meg integettek induláskor a kocsiból. Ez is jól esett. Fix hogy nem az õ kulacsukat szedem még két héten keresztül a Bükk legkülönbözõbb pontjain...
"...can you hear the Holy Mountains?"