Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Ahogy elnézem az elõre jelzéseket a szívás a szokásos lesz lehet az esõt megússzuk a sarat azonban már nem igazán, pont jó lesz elsõ hosszútávnak:)
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...Nem baj addig is gyúrok a rajt utáni ereszdelahajamra.:)

csak ha az elején ellövöd a puskaport, akkor be is savasodsz meg el is fáradsz :)

+ a versenyzõknek nem elég a saját kvalitását ismerni, mert hiába tudom, hogy én milyen erõs vagyok, ott vannak még 1500-an rajtam kívül :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás

A teljesség igénye nélkül: Igazad van/lenne , csak ehhez a többi "sporttárs" önismereti képességére is szükség lenne.

És ezt mégis, hogy képzeled? Csak mert mindenki máshol erõs. Úgy írsz a nálad gyengébbekrõl, mintha akkora versenytempót mennél, holott valószínûleg még rólunk is leszakadnál, Szilárdékkal egy métert sem bírnál menni, s még Szilárdék is leszakadnának mondjuk Alban Lakatáról. Az egész versenyen lehet, hogy végig elõztél, csak éppen az "élboly" és a közted lévõ távolság folyamatosan nõtt. Persze ha te vagy Lakata álnéven, akkor mea culpa. :P
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7.199 hozzászólás
A hosszú itt is elõröl kezd...ha meg Bakonyban jól mész, beszólítanak.

Amúgy megértelek, Val Gardena-ban át is neveztem magam UCI elitbe, mert inkább szakadok le Sauser-ékról az elsõ hegyen (francokat, már a faluban...:D), mintsem szenvedjek a tumultusban.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Én csak ebbõl az okból lettem hosszútávos.

A sebesség mindent megold.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Én is javasolnám a távok külön indítását és/ill. -minden távon- az abszolút elsõ 20-30 beszólítást...aki tényleg az elsõ 10 helyért megy az ne szívjon....

Ebben tulajdonképpen egyet értünk , csak azt akartam érzékeltetni , hogy sokaknak ez önmagától kéne , hogy menjen , de az valamiért sérti a büszkeségüket.Az igaz , hogy 500 indulóból könnyebb lenne "elõreverekedni" magam.(középtáv)Nem baj addig is gyúrok a rajt utáni ereszdelahajamra.:)

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

A teljesség igénye nélkül: Igazad van/lenne , csak ehhez a többi "sporttárs" önismereti képességére is szükség lenne.Értsd tavaly az egész versenyem arról szólt , hogy kb. 200 méterenként elõztem , úgy hogy az elejét sajnos úgymond nem vettem komolyan és csak az aszfaltról való letérésen a sárga jelzésen kezdtem menni.Tehát , ha nem mindenki elõröl akarna rajtolni , aki , már bocsánat , de 6 km-t megy versenytempóban , akkor talán még a tömegrajt sem lenne gond.Ja , bocs hazudok: Jávorkút után volt egy kis ûr , egészen az õrháznál lévõ itatóig.Szóval értem én , hogy verseny de a saját kvalitását mindenki ismerhetné , az nem szégyen , ellenben az , hogy 6,5-nél meghal és tolja ...

Én is javasolnám a távok külön indítását és/ill. -minden távon- az abszolút elsõ 20-30 beszólítást...aki tényleg az elsõ 10 helyért megy az ne szívjon....
Team Heavy Pedál Szeged

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás
Abban azért van egy kis igazság , hogy a rövid távosokkal ez kib...ás , 7-8 percnyi stadionból való kijutásos hátrányt elég nehéz visszahozni.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 hozzászólás

Három megoldás van Face.
-Korán beállsz ill. beálltok...
-berakod a bicajt beszólításkor,mondjuk azt nem szeretik.. : )
-Vagy erõs vagy és felérsz!

A teljesség igénye nélkül: Igazad van/lenne , csak ehhez a többi "sporttárs" önismereti képességére is szükség lenne.Értsd tavaly az egész versenyem arról szólt , hogy kb. 200 méterenként elõztem , úgy hogy az elejét sajnos úgymond nem vettem komolyan és csak az aszfaltról való letérésen a sárga jelzésen kezdtem menni.Tehát , ha nem mindenki elõröl akarna rajtolni , aki , már bocsánat , de 6 km-t megy versenytempóban , akkor talán még a tömegrajt sem lenne gond.Ja , bocs hazudok: Jávorkút után volt egy kis ûr , egészen az õrháznál lévõ itatóig.Szóval értem én , hogy verseny de a saját kvalitását mindenki ismerhetné , az nem szégyen , ellenben az , hogy 6,5-nél meghal és tolja ...

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Sziasztok!

Eladó egy közép távú Top Maraton (mind a 4 verseny) nevezés elõnevezési áron (17e). Dobj egy privátot és megbeszéljük a részleteket.
A keró legyen veletek!

utazoli

utazoli

vendég

• fórumtag
  • 136 hozzászólás
Hali 25-én penteken már ki van szalagozva a rövidtáv az erdõben?

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Három megoldás van Face.
-Korán beállsz ill. beálltok...
-berakod a bicajt beszólításkor,mondjuk azt nem szeretik.. : )
-Vagy erõs vagy és felérsz!
Team Heavy Pedál Szeged

The Face

The Face

vendég

• fórumtag
  • 251 hozzászólás
Elvicceled, de ez tényleg brutál gáz! Már lassan mindenhol szétszedik a távokat, csak itt megy a sz..ás. Csak mert olyan jól néz ki 1400 szerencsétlenkedõ, míg kijut a stadionból. Tavaly kb 7 perc volt, és középrõl indultam.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás
Intézd el hogy egy fideszes honatya egyéni indítványként benyújtsa a "tisztelt" ház elé és már másnap törvénybe iktatják.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás

Hol élsz? Megmondom, Magyarországon.:(

csináljunk egy szavazást valahol, meglátjuk mi lesz a vége :-)

Diavolino

Diavolino

vendég

• fórumtag
  • 17 hozzászólás
Sziasztok,

hosszútávos nevezés érdekelne, ha valaki meggondolta magát, átvenném.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6.068 hozzászólás

sziasztok! szerintetek van arra esély, hogy a rajtnál a különbözõ távosokat, különbözõ idõben indítsák, mondjuk 2-3 perc késéssel? ha jól emlékszem elég sokan szerették volna ezt...

Hol élsz? Megmondom, Magyarországon.:(

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 hozzászólás
sziasztok! szerintetek van arra esély, hogy a rajtnál a különbözõ távosokat, különbözõ idõben indítsák, mondjuk 2-3 perc késéssel? ha jól emlékszem elég sokan szerették volna ezt...

Zip

Zip

vendég

• fórumtag
  • 239 hozzászólás
Hali!

Eladó a 4 versenyes Top Maraton nevezésem eredeti elõnevezett áron. Ha érdekel dobj egy privátot.

Üdv:Zip
A keró legyen veletek!

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás

Tiszamaratonos, kedves Földim! Fél lábbal szegedi vagyok...

Azaz!
Team Heavy Pedál Szeged