Nem borzoltál fel semmit, ne értsd félre, ez csupán építõ vita volt részemrõl, elnézést, ha nagyon "belecsaptam". Csak azt mondtam, hogy ezt igazságosan úgysem lehet megoldani. A maraton tömegsport, nem kell rajta vérre menni. Amúgy semmi gáz nincs az Ördögoldallal, tényleg semmi, még a barátnõm is feljön rajta, csak technika kell. Szerintem egy mászás van, ami necces, de az is megoldható: a katonasírok Bélapátfalva után.
Akkor tulajdonképpen nincs is vita köztünk , mert azt én is belátom , hogy megoldhatatlan a probléma.Erõsödni kell , nincs mese , akkor nincs gond.Nekem tavaly is beszóltak az Ördögoldalon , "kistányérral könnyû" (22/24-et nyomtam épp) , én csak azt gondoltam akkor (nem mondtam) , gyenge is vagy , hülye is vagy , de legalább kéttányérosod van.Ezt csak annak igazolásaképpen írtam , hogy igazad van :tömegsport.Amúgy a Bélapátfalvi az nem azért necces mert kb. 110 km-nél van?Én akármikor túrázunk arra , mindig megálltunk a tónál egy kis "kóla-ropi-jóhangulatra" és kvázi pihent lábbal simán kitekerhetõnek tûnik.Még akkor is , ha a komplett hosszútávot letekerjük , egy kis Három-kõ plusszal.Az igaz , hogy olyankor az egy egész napos túra Szarvaskõi melegétkezéssel.Elképzelni is fárasztó ugyanaz versenytempóban.