Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Nem borzoltál fel semmit, ne értsd félre, ez csupán építõ vita volt részemrõl, elnézést, ha nagyon "belecsaptam". Csak azt mondtam, hogy ezt igazságosan úgysem lehet megoldani. A maraton tömegsport, nem kell rajta vérre menni. Amúgy semmi gáz nincs az Ördögoldallal, tényleg semmi, még a barátnõm is feljön rajta, csak technika kell. Szerintem egy mászás van, ami necces, de az is megoldható: a katonasírok Bélapátfalva után.

Akkor tulajdonképpen nincs is vita köztünk , mert azt én is belátom , hogy megoldhatatlan a probléma.Erõsödni kell , nincs mese , akkor nincs gond.Nekem tavaly is beszóltak az Ördögoldalon , "kistányérral könnyû" (22/24-et nyomtam épp) , én csak azt gondoltam akkor (nem mondtam) , gyenge is vagy , hülye is vagy , de legalább kéttányérosod van.Ezt csak annak igazolásaképpen írtam , hogy igazad van :tömegsport.Amúgy a Bélapátfalvi az nem azért necces mert kb. 110 km-nél van?Én akármikor túrázunk arra , mindig megálltunk a tónál egy kis "kóla-ropi-jóhangulatra" és kvázi pihent lábbal simán kitekerhetõnek tûnik.Még akkor is , ha a komplett hosszútávot letekerjük , egy kis Három-kõ plusszal.Az igaz , hogy olyankor az egy egész napos túra Szarvaskõi melegétkezéssel.Elképzelni is fárasztó ugyanaz versenytempóban.

TheKop

TheKop

törzsvendég

• fórumtag
  • 274 posts
Ha van aki még nem tudja hogy jut le a bringájával együtt erre a versenyre ,keressen meg privátban és megbeszéljük!
You'll never walk alone!
„A fájdalom elmúlik, a gyõzelem örökké megmarad."

Merkapt

Merkapt

vendég

• fórumtag
  • 111 posts
#2285 MC Pite nevezése elkelt :-)
www.merkaptse.hu
www.underworldkupa.hu
Ugyanez a Facebookon: Merkapt SE és Underworld Kupa

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts

Így van hosszún az menjen,aki az absz. elsõ 10-re tör vagy csak egy jó hosszút akar túrázni...

Meg aki 24H-ra solora edz...:-)))))

Hosszú távos nevezés van eladó, egyik csapattárs nem ér rá. Ha érdekel vkit, írjatok.
üdv
KakLac
kaklac

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

Igazad van , legközelebb hozzáteszem , hogy "egészséges mértékben".
Nem feltétlen a versenyzõkre értettem , hanem pont az 1500-ra.Rengetegen álltak be tavaly is elõre és már a Pisztrángtanyánál meghaltak.Vagy bírták mondjuk a Kilátóig.
Hú de nagy méhkasba nyúltam.Utólag kérek elnézést mindenkitõl , akit megbántottam.Higgyétek el nem ez volt a cél.

Nem borzoltál fel semmit, ne értsd félre, ez csupán építõ vita volt részemrõl, elnézést, ha nagyon "belecsaptam". Csak azt mondtam, hogy ezt igazságosan úgysem lehet megoldani. A maraton tömegsport, nem kell rajta vérre menni. Amúgy semmi gáz nincs az Ördögoldallal, tényleg semmi, még a barátnõm is feljön rajta, csak technika kell. Szerintem egy mászás van, ami necces, de az is megoldható: a katonasírok Bélapátfalva után.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

karfi

karfi

vendég

• fórumtag
  • 151 posts
sziasztok, rövid távra nevezést vennék (nõi v. ffi, mindegy).

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár
Csak a hosszú a maraton. :)

A sebesség mindent megold.

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts

Vén trotty! :)

Az eleje az ifjú titánoké a vége meg a megfontolt tekergõké hiszen "túristák is kellenek" mert hogy valakinek fen kell tartania a versenyt! Nekem az elsõ Szívásom lesz és rövid távon megyek, na és köszönöm elég is lesz! Jah és nyílván nem fogok senkit sem akadályozni beállok hátra, elõzgetek elõzgetnek, néha beszélgetek és önmagamhoz mérem magamat, nekem ez így pot jó lesz! Felfelé meg majd fáj, lefelé meg majd félek! :)

Így van hosszún az menjen,aki az absz. elsõ 10-re tör vagy csak egy jó hosszút akar túrázni...
Team Heavy Pedál Szeged

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Az eleje az ifjú titánoké a vége meg a megfontolt tekergõké hiszen "túristák is kellenek" mert hogy valakinek fen kell tartania a versenyt! Nekem az elsõ Szívásom lesz és rövid távon megyek, na és köszönöm elég is lesz! Jah és nyílván nem fogok senkit sem akadályozni beállok hátra, elõzgetek elõzgetnek, néha beszélgetek és önmagamhoz mérem magamat, nekem ez így pot jó lesz! Felfelé meg majd fáj, lefelé meg majd félek! :)

Ez a leghosszabb rövidtáv.Meg minden távon a leghosszabb.Aki végigtekeri , önmagát már biztosan legyõzte.Az hogy kinek mi számít versenyzésnek , senkit sem minõsít.Ezért nem licenszes verseny.Amúgy remélem nekem is fog tudni fájni felfelé , csak bírjam szuflával végig.Nekem az lesz az öröm.

Sengakov

Sengakov

törzsvendég

• fórumtag
  • 476 posts

Ezt én is így gondolom , a rövid legyen a fiatal titánoké ,én mindig középen indulok , mert a hosszúra már nem tudnék kellõen felkészülni (kivéve , ha valaki fel nem találja a 36 órás napokat:) ) , annak meg nem látom értelmét , hogy "túratempóban" végigmenjek.Talán pár év múlva.Vagy ha utolérem az elejét.(az sem ma lesz)

Vén trotty! :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

Ahogy elnézem az elõre jelzéseket a szívás a szokásos lesz lehet az esõt megússzuk a sarat azonban már nem igazán, pont jó lesz elsõ hosszútávnak:)

Annyira nagy a szárazság , hogy ezt a permet szerû esõt beszívja az erdõ , mint a szivacs.Szerintem még jót is tesz a talajnak. Mondjuk péntektõl napsütést rendelek.Hol kell az ilyet leadni?

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

értem a problémádat és jogos is, apró észrevétel hogy akiben annyira buzog a versenyszellem és elmúlt 18, az ne rövidtávon villantson már....

Ezt én is így gondolom , a rövid legyen a fiatal titánoké ,én mindig középen indulok , mert a hosszúra már nem tudnék kellõen felkészülni (kivéve , ha valaki fel nem találja a 36 órás napokat:) ) , annak meg nem látom értelmét , hogy "túratempóban" végigmenjek.Talán pár év múlva.Vagy ha utolérem az elejét.(az sem ma lesz)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Ffi felnõtt középtávú nevezés eladó. Érdeklõdni smsben (igen drága roaming okán): húsz/980-8296
Rakjátok aztán helyettem is! :)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

venember83

venember83

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,152 posts

Ahogy elnézem az elõre jelzéseket a szívás a szokásos lesz lehet az esõt megússzuk a sarat azonban már nem igazán, pont jó lesz elsõ hosszútávnak:)

Elsõ szilvási szívásom lesz, minimum, hogy legalább sár legyen. :D

Bikertigger

Bikertigger

maximus

• fórumtag
  • 21,267 posts

Abban azért van egy kis igazság , hogy a rövid távosokkal ez kib...ás , 7-8 percnyi stadionból való kijutásos hátrányt elég nehéz visszahozni.

értem a problémádat és jogos is, apró észrevétel hogy akiben annyira buzog a versenyszellem és elmúlt 18, az ne rövidtávon villantson már....
"Az Ég szemébe nézve, Széttárt karral áll, Halálos viharra vár egy haldokló világ "
Az idézet a Nemesis együttes Éden c. számából való

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

már ez a topik se a régi, még senki se kérdezte meg, hogy lesz-e sár és kell-e sárgumi :D
13 nap múlva maraton, ezt régebben már egy hónappal hamarabb kérdezgették :D

Mert az emberek többsége nem tudja elérni a fórumot esténként.
Vagy azért, mert jól leépítettük õket az elmúlt pár évben. :)

vendég_fac€_*

vendég_fac€_*
  • vendég
már ez a topik se a régi, még senki se kérdezte meg, hogy lesz-e sár és kell-e sárgumi :D
13 nap múlva maraton, ezt régebben már egy hónappal hamarabb kérdezgették :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem feltétlen a versenyzõkre értettem , hanem pont az 1500-ra.Rengetegen álltak be tavaly is elõre és már a Pisztrángtanyánál meghaltak.Vagy bírták mondjuk a Kilátóig.
Hú de nagy méhkasba nyúltam.Utólag kérek elnézést mindenkitõl , akit megbántottam.Higgyétek el nem ez volt a cél.

Pedig teljes mértékben igazad van.

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

csak ha az elején ellövöd a puskaport, akkor be is savasodsz meg el is fáradsz :)

+ a versenyzõknek nem elég a saját kvalitását ismerni, mert hiába tudom, hogy én milyen erõs vagyok, ott vannak még 1500-an rajtam kívül :)

habda1

habda1

vendég

• fórumtag
  • 227 posts

És ezt mégis, hogy képzeled? Csak mert mindenki máshol erõs. Úgy írsz a nálad gyengébbekrõl, mintha akkora versenytempót mennél, holott valószínûleg még rólunk is leszakadnál, Szilárdékkal egy métert sem bírnál menni, s még Szilárdék is leszakadnának mondjuk Alban Lakatáról. Az egész versenyen lehet, hogy végig elõztél, csak éppen az "élboly" és a közted lévõ távolság folyamatosan nõtt. Persze ha te vagy Lakata álnéven, akkor mea culpa. :P

Bocsáss meg , ha felborzoltam a kedélyedet , nem volt szándékos , sõt valószínûleg igazad van.Amúgy sajnálom , hogy nem sikerült a mondanivaló valódi jelentéstartalmát értelmezned.Én azt hittem tudom a helyem és beálltam a közepétõl inkább hátra. Amit írtam csak tapasztalat útján mertem írni , és ennek ellenére fenntartom a véleményem.Kíváncsi lennék Te hogy állsz a "semi-slicc-es" nagytányéros ördögoldalról alkotott véleményeddel , ha már így félreértettél és kvázi rámtámadtál.