Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Uluwatu

Uluwatu

vendég

• fórumtag
  • 191 posts
  • LocationBudapest
Zseniális verseny volt, kitûnõ pályával, aki nem jött nagyon sajnálhatja :). Megint megtréfáltak az idõjósok, egy szem esõ sem esett, kellett nekem reggel kamáslit húznom :D

Kérdés: valaki kamerázott esetleg éppen a bolyban amely elõtt átugrott az a bazi nagy õz? Óriási példány volt és mekkora bakot ugrott hirtelen ijedtében! :) Ha jól láttam nem ment bele senki, még jó hogy felfele tekertünk éppen :).

piszta

piszta

törzsvendég

• fórumtag
  • 612 posts
  • LocationEger
jó volt, gyors volt, szétrázott!! :-)

Mielõbbi jobbulást kívánok a Katonasírok után félúton nagy bukást szenvedõ hölgynek! Remélem semmi komoly.

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
sziasztok!

Mindenkinek aki végigtekerte a választott távot gratulálok! Nagyon jó verseny volt, csodálatos idõnk volt a pálya remek volt.
a balesetet szenvedett embereknek jobbulást a többieknek jó készülést a következõ versenyre.
köszi srácok!

fabian cancellara

fabian cancellara

törzsvendég

• fórumtag
  • 501 posts
Komárom - Esztergom megyében nagyon szép felhõ nélküli idõ van remélem Szilváson is ez lesz a verseny alatt!

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts

Gyere végig a hosszún és lehet napsütésben is fogsz nyavalyogni persze valószínûleg én is , de inkább nyavalygok szárazon.

megyek, csak most miattad meg kellett állnom beírni a fórumra. na mindegy, majd felérek valahogy.

nemasacki

nemasacki

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sajnos még mindig aktuális:

szakdolgozat-védés és vizsgák miatt sajnos eladósorba kerül felnõtt férfi, középtávú nevezésem. :(
Érdeklõdni: foldrajzologus@gmail.com

(has)Pókember

(has)Pókember

törzsvendég

• fórumtag
  • 486 posts

sziasztok, én abban szeretnék segítséget kérni, hogy tudtok-e olyan szálláshelyet, ahol holnap este egy fõ részére lenne még egy alvóhely késõn érkezõ részére, mert holnap sokáig dolgozok, és onnan már nem mennék haza hanem mennék szilvásra, de valahol ki kellene pihenni a munka fáradalmait.

Szerintem változatlanul ingyenesen lehet sátrazni a focipályán, ráadásul az öltözõben van vécé és zuhanyzó is (igaz, az ajtó nem zárható, ezért van egy bizonyos közösségépítõ hatása a reggeli készülõdésnek...). Csak arra kell figyelni, hogy reggel 8 elõtt le kell állni az autóval a parkolóba, különben fizethetsz az egyébként ingyenes parkolásért.
Ráadásul este Kerekes Band koncert... nyámm. Sajnos ez most idén kimarad.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

most utálni fogtok, de kicsit már vicces ez a sok nyavajgás hogy lesz-e esõ vagy sem. szerintem ez csak egy tényezõ a sok közül, ami befolyásol, de önmagában nem dönt.

csak hogy Janitól lopjak egy kicsit:

Get Dirty by MC Spandex - YouTube

:D

Gyere végig a hosszún és lehet napsütésben is fogsz nyavalyogni persze valószínûleg én is , de inkább nyavalygok szárazon.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

flyingroosters

flyingroosters

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Sziasztok, még mindig van egy hosszútávos nevezésünk eladó.
Érdeklõdni itt: 3630 9292858
üdv
kaklac

vdavid

vdavid

vendég

• fórumtag
  • 242 posts
sziasztok, én abban szeretnék segítséget kérni, hogy tudtok-e olyan szálláshelyet, ahol holnap este egy fõ részére lenne még egy alvóhely késõn érkezõ részére, mert holnap sokáig dolgozok, és onnan már nem mennék haza hanem mennék szilvásra, de valahol ki kellene pihenni a munka fáradalmait.

Bigcsocso

Bigcsocso

törzsvendég

• felfüggesztett
  • 467 posts
sziasztok
Középtáv Master ffi nevezés eladó Szilvásvárad maratonra családi okok miatt...
Érdeklõdni: 30-2-813-869 vagy Email: zonatbt@gmail.com
Ár 5000 Ft

Sly78

Sly78

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,513 posts
most utálni fogtok, de kicsit már vicces ez a sok nyavajgás hogy lesz-e esõ vagy sem. szerintem ez csak egy tényezõ a sok közül, ami befolyásol, de önmagában nem dönt.

csak hogy Janitól lopjak egy kicsit:

:D

drotos.toth

drotos.toth

vendég

• fórumtag
  • 201 posts

Az már szinte retró. :)

3x9-est már nem is tartok... Persze 3x7-es azért még van, ha minden kötél (és lánc) szakad. :D

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Eddig a pálya csontszáraz.Egész nap sütött a nap,átmenõ,fehér gomolyfelhõkkel,óriás széllel!

Ajjaj, a végén olyan lesz a pálya, mint tavaly, semmi esõ, semmi sár, szörnyû. :)

A sebesség mindent megold.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 posts
Eddig a pálya csontszáraz.Egész nap sütött a nap,átmenõ,fehér gomolyfelhõkkel,óriás széllel!
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts

Amennyiben holnap reggel 9-ig ideadod a nevezési díjad akkor betudlak nevezni a Merkaptos különítmény ugyanis akkor indul a Bp.XIII- Madarász Viktor utcából ahol lakom.

Köszönöm a felajánlást, de egy másik kolléga segített.

szab77

szab77

újonc

• fórumtag
  • 4 posts

Megoldodott & köszi !!

Sziasztok!

Érdekelne Szilvásra eladó 2 db. középtáv nevezés!
Esetleg hosszú...

Elõre is köszi!
06309433884
szab_77@yahoo.com

szab77

szab77

újonc

• fórumtag
  • 4 posts
Megoldodott & köszi !!

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Nem tudja valaki hogyha ma 2012.05.25 vagy 2012.05.26-án nevezek az Odinon keresztül a maratonra, és postai utalványon kifizetem, akkor vasárnap a postai utalvány bemutatásával kaphatok rajtszámot ? Sajnos nem tudok lemenni szombaton személyesen nevezni mint ahogy terveztem.

Amennyiben holnap reggel 9-ig ideadod a nevezési díjad akkor betudlak nevezni a Merkaptos különítmény ugyanis akkor indul a Bp.XIII- Madarász Viktor utcából ahol lakom.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

A 3x9 sem megvetendõ.

Az valami trekking hajtás, nem? :D

De sajnos nem fog esni. :)

Ne álmodozz! :)

Nem tudja valaki hogyha ma 2012.05.25 vagy 2012.05.26-án nevezek az Odinon keresztül a maratonra, és postai utalványon kifizetem, akkor vasárnap a postai utalvány bemutatásával kaphatok rajtszámot ? Sajnos nem tudok lemenni szombaton személyesen nevezni mint ahogy terveztem.

Esélytelen.

A sebesség mindent megold.