Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Posted 2013. May 27. - 15:08
Posted 2013. May 27. - 14:54
Én nem emlékezem, hogy 74. km/15:00 körül mikor s hol járhattam, csak a saját magam által mért távom alapján tudom tippelni, valószínûleg még limiten valószínûleg éppen hogy csak belül lehettem. Kemény verseny volt, legközelebb feladnám...
Posted 2013. May 27. - 14:49
Azért javíthatnák a listát, mert ez így nem jó.Igen, nekem is fura volt, sokakat utolértem, s te meg sehol. Nem tudtam kiállva nyomni, mert már beért a nagytál a középrész halála miatt. Erre látom az eredménylistát, s azt hittem, behallucináltam, hogy megelõztetek ennyien, amikor nem figyeltem.
Lent még megálltam pisilni is, de nem jöttél aztán továbbgurultam, felfelé meg elkaptam a ritmust.
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. May 27. - 14:32
Sealskinzt itthon az Evobike forgalmazza, de azt nem tudom megmondani, hogy a termékpaletta mekkora részét.
Esõs, saras versenyre szinteres fékbetét;)
Jó a gyantás is, ha nem fékezel sokat és nem kell nagy fékerõ. Ma mértem a betéteimet, elöl 40-50%-os, hátul 20%-os a gyantás betétem a verseny után úgy, hogy már benne volt egy sáros Vértes Maraton is, meg kb 1000km.
Posted 2013. May 27. - 14:24
Esõs, saras versenyre szinteres fékbetét;)
Posted 2013. May 27. - 14:17
Az induló idõ azonos. Hogy ne az legyen, hogy meccselsz valakivel a végén, épp beérsz elõtte aztán kiderül, hogy hehe, direkt két mp-el késõbb indult.
Ha máshogy lenne, azt egyéni idõfutamnak hívnák.
Ez így van. Aki arra kíváncsi, hogy mennyi volt a tényleges ideje, azt az eredménylista 3. idõoszlopában találja. Tavaly mintha ezt az oszlopot nevezték volna Netto idõnek, idén nem kapott nevet ez az oszlop a listában.
Posted 2013. May 27. - 14:03
Ha máshogy lenne, azt egyéni idõfutamnak hívnák.
Posted 2013. May 27. - 14:00
Jó ha tud! Én nem értem a DNF melletti idõket, van ismerõsöm, aki nevezett, de elindulni nem tudott, neki is valami 1 perc 16 másodperces ideje van. Ez mit jelent?Pedig szerintem tud. A temposportos eredménylista DNF bejegyzéseknél a nullidõhöz képesti áthaladási idõ látszik.
---
Mihez képest megy az idõmérés? A "Fájör"-el indul mindenkinek a stopper, vagy ahogy áthalad a rajtvonalon?
Posted 2013. May 27. - 13:51
Be volt kapcsolva, ha megnézed az eredménylistát akkor láthatod, hogy rögzítette is, hogy ki mikor haladt át az indítás után.
Én a végérõl indultam, nem láttam közepest - szerintem ez csak városi legenda...
Rögzitett, le is buktak.
Posted 2013. May 27. - 13:50
Így már értem, hogy hogyan voltatok ott elõttem. Nem tudtam elhinni, hogy többen ennyire lelassultak a végére.
Igen, nekem is fura volt, sokakat utolértem, s te meg sehol. Nem tudtam kiállva nyomni, mert már beért a nagytál a középrész halála miatt. Erre látom az eredménylistát, s azt hittem, behallucináltam, hogy megelõztetek ennyien, amikor nem figyeltem.
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Posted 2013. May 27. - 13:45
Az királyság!
Gondolom a szõnyeg nem tud ilyen sûrûségû áthaladást regisztrálni, így rajtkor be sincs kapcsolva.
Be volt kapcsolva, ha megnézed az eredménylistát akkor láthatod, hogy rögzítette is, hogy ki mikor haladt át az indítás után.
Én a végérõl indultam, nem láttam közepest - szerintem ez csak városi legenda...
Posted 2013. May 27. - 13:44
Pedig szerintem tud. A temposportos eredménylista DNF bejegyzéseknél a nullidõhöz képesti áthaladási idõ látszik.Az királyság!
Gondolom a szõnyeg nem tud ilyen sûrûségû áthaladást regisztrálni, így rajtkor be sincs kapcsolva.
Posted 2013. May 27. - 13:37
Az királyság!Azt hallottátok, hogy voltak olyan közepesek akik a hosszúkkal elvegyülve indultak el?
Posted 2013. May 27. - 13:35
Így már értem, hogy hogyan voltatok ott elõttem. Nem tudtam elhinni, hogy többen ennyire lelassultak a végére.Én ott vagyok MJani mögött a felnöttek között utolsó értékeltként, pedig nem engedtek ki arra a plusz hurokra. Nem tudom mi alapján ment a limitidõt túllépõk regisztrálása, kellett volna arra a pontra chip szõnyeg.
Posted 2013. May 27. - 13:35
Nekem igen, szerintem azok csak úgy természetesen kidõltek nem kidöntötték õket, jól az elejében mehettél mert amikor én arra jártam már híg fos állagú volt a sár.
Elejében én? Soha. Viszont határozottan 24-órás emlékeket idézett a saras aero felni.
Posted 2013. May 27. - 13:30
Szerintem idõjárásfüggõ. Ha rossz az idõ és veszély van hogy este sötétedésre után még ember marad terepen (vagy akár lejár a bérelt mentõ szerzõdéses ideje), akkor kihirdetik. Elvileg a pályát is rövidíthetnek.
Okéoké, de ha nem jut el mindenkihez az infó, arra nem mondanám, hogy ki van hirdetve.
Posted 2013. May 27. - 13:30
Azt hallottátok, hogy voltak olyan közepesek akik a hosszúkkal elvegyülve indultak el?
Posted 2013. May 27. - 13:22
Posted 2013. May 27. - 13:19
Limitidõt valamikor a verseny elõtt mondták a mikrofonban, talán 15:00 óra volt (Nekem a hurok egyórás volt és 7:16 lett az idõm).
Sárvédõm nekem is volt. Még hátul is (bár azt nem tudom, minek).
Nem értem miért nem lehet ÍRÁSBAN verseny elõtt legalább 1 héttel kihirdetni, ha valahol limitpont van és esetleg emailben informálni minden nevezettet, ha már a nevezés is online történik.
Tõlunk nyugatabbra nincs ekkora titkolózás a verseny részleteit illetõen...
Posted 2013. May 27. - 13:10
Sárvédõm nekem is volt. Még hátul is (bár azt nem tudom, minek).