Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Posted 2013. May 29. - 09:33
Posted 2013. May 29. - 09:03
Szerintem több volt a közép, mint 64. A frissítõket jól mutatta az órám, már nagyon vártam a célt, számolgattam, hogy kb. 5km lehet hátra, mikor láttam a táblát, hogy Cél 9km.
Hasonló szitu, én is szinte 100m pontosan érkeztem a frissítõkhöz, de a cél valahogy messzebb volt.
Posted 2013. May 29. - 08:43
Posted 2013. May 29. - 08:38
Nézd meg a Szilvásvárad Maraton facebook oldalát, ott jópáran linkeltek be fotóalbumokat
Két album igazán jó képekkel, szuper pillanatok elcsípve, fõleg a célban:
Szilvásvárad Maraton 2013 - a set on Flickr
https://www.facebook...00023933&type=1
Nem tudtok olyan sorozatról, ahol a pódium is megvan? A Nutrixxion sajnos hiányos.
Posted 2013. May 29. - 08:31
:confused:Középtáv szint és táv mérve van valakinek? Esetleg gpx. Úgy hallottam kicsit több volt mindkettõ (???) :confused:
Erõsen megvolnék lepõdve, a kevesebb mint a kiírásban a jellemzõ.
Posted 2013. May 29. - 08:27
Posted 2013. May 29. - 07:47
Szerintem hárman voltak, mert a kockák is azok.Vannak profik? Szerintem hivatalosan csak 1 profi indúlt, nem akarom elvenni ezt a címet senkitõl leginkább a hatalmasságos Vas Petitõl sem!!! Minden tiszteletem a hosszútávosoké. Nekem VOLT SÁRVÉDÕM nem is volt gond, csak az utcsó 4 km szakasz. Nem értettem miért de az a homok nem lentrõl hanem szembõl (szembe)
jött. Nem tudom Sztrogof Mihály mit érzett, de a célban már alig láttam...
2009 ben kicsit jobb helyen jöttem sárvédõ nélkül de akkor nem volt ez a szemkikaparás a végén.
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. May 29. - 00:19
Vannak profik? Szerintem hivatalosan csak 1 profi indúlt, nem akarom elvenni ezt a címet senkitõl leginkább a hatalmasságos Vas Petitõl sem!!! Minden tiszteletem a hosszútávosoké. Nekem VOLT SÁRVÉDÕM nem is volt gond, csak az utcsó 4 km szakasz. Nem értettem miért de az a homok nem lentrõl hanem szembõl (szembe)
2009 ben kicsit jobb helyen jöttem sárvédõ nélkül de akkor nem volt ez a szemkikaparás a végén.
A 2006-os verseny volt ilyen, akkor néztek ki így a versenyzõk.
Posted 2013. May 29. - 00:08
Posted 2013. May 29. - 00:03
Posted 2013. May 28. - 22:55
Posted 2013. May 28. - 21:39
Sajnos nem találom magamról fotót, pedig megvásárolnám, emlékbe. Ezeket néztem végig eddig:
Nutrixxion táplálékkiegészítõk/foto/2013/MTB/0526-SzilvasMaraton
https://picasaweb.go...vasvaradMaraton
Tudtok egyéb fotósok képeirõl?
Hosszútávos képeket keresek, sajnos legtöbb rövid- és középtávosokról készült. (Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet és fotóztak mások is, talán volt korábban linkelve, nem tudom.) Köszi!
Fotósoknak külön köszönet egyébként, szuper és igazán emlékezetes képek lettek!
Nézd meg a Szilvásvárad Maraton facebook oldalát, ott jópáran linkeltek be fotóalbumokat
Posted 2013. May 28. - 21:15
A lassú hosszútávosok átka, hogy még kép sincs róluk.
Rólam is csak a rajtnál van, mert az utolsó lejtõn nem sikerült rólam Tirszin Jani képe.
Ha lassan is, de sikerült! Kép híja kár lenne; no sebaj!
Kettõ fotós készített rólam képet s egyik vakus volt, de ne kérdezd, hol lehettek ezek, melyik szakaszon, mert azt sem tudtam, merre vagyok arccal. Na jó, a vége felé, a legutolsó 2 km-en készült az egyik, úgy rémlik. Másik meg passz, még valahol féltáv elõtt lehetett. Nem mernék megesküdni rá.
Posted 2013. May 28. - 20:55
A lassú hosszútávosok átka, hogy még kép sincs róluk.Sajnos nem találom magamról fotót, pedig megvásárolnám, emlékbe. Ezeket néztem végig eddig:
Hosszútávos képeket keresek, sajnos legtöbb rövid- és középtávosokról készült. (Lehet, hogy elkerülte a figyelmemet és fotóztak mások is, talán volt korábban linkelve, nem tudom.) Köszi!
Rólam is csak a rajtnál van, mert az utolsó lejtõn nem sikerült rólam Tirszin Jani képe.
A sebesség mindent megold.
Posted 2013. May 28. - 20:40
Szilvásvárad Maraton 2013 - YouTube
Posted 2013. May 28. - 20:26
Posted 2013. May 28. - 19:58
Én sokat vaciláltam mi legyen rajtam, de ahogy flöltöztem szerintem jó volt. Allul rövid naci, sportszár, cipõ, felül lidl-es fitnes trikó, fölötte rövid mez, és a kézen meg karmelegítõ. A verseny alatt egyszer volt gondom, de akkor sem fáztam, csak éreztem hogy minden karmozdulatomra szúró fájdalom hasít a kezembe. Aztán miutána karmelegítõt lehúztam csuklóig ez is megszünt! Utánna még vártam Setire egy fél órát hogy betudjak jutni a kocsimba, beszélgettem, de még akkor sem kezdtem igazából fázni! Én örültem hogy nem hosszú ruciban mentem, hanem olyanba amit le fel tudtam húzkodni!
A hosszú nadrág nem volt jó. Térdig sarasan folyamatosan húzódott le rólam, ettõl térdnél feszült. De csak ez volt szélmembránosban. Legközelebb, ha megint elmenne az eszem, és indulnék saras futamon, csak éppen térd alá érõben.
Felül az esõkabát tökéletes volt.
Mindhárman használtunk sárvédõt. Az 5 liternyi "fürdõvízbõl" még a bringákon is lemostunk annyit, hogy mehessenek az ótó tetejére. Így rólunk nem sikerült fülig sáros képeket készíteni. Pedig de jól mutatnak
Posted 2013. May 28. - 19:36
Már nem használok vázsárvédõt csak SKS Shockbladet elõl.
Amin még dolgozok, hátulra valami ami védi a láncot a kerékrõl ráhulló sártól...
Még egy vmit nem értek egyébként: A rövid mez+nadrágosok mire készültek? Szétfagytam (fõként itató utáni lejtõn) hosszúban is...
Én sokat vaciláltam mi legyen rajtam, de ahogy flöltöztem szerintem jó volt. Allul rövid naci, sportszár, cipõ, felül lidl-es fitnes trikó, fölötte rövid mez, és a kézen meg karmelegítõ. A verseny alatt egyszer volt gondom, de akkor sem fáztam, csak éreztem hogy minden karmozdulatomra szúró fájdalom hasít a kezembe. Aztán miutána karmelegítõt lehúztam csuklóig ez is megszünt! Utánna még vártam Setire egy fél órát hogy betudjak jutni a kocsimba, beszélgettem, de még akkor sem kezdtem igazából fázni! Én örültem hogy nem hosszú ruciban mentem, hanem olyanba amit le fel tudtam húzkodni!
Posted 2013. May 28. - 18:45
Posted 2013. May 28. - 18:08
Én rövidben toltam és ha még egyszer mennék (nem mennék:)) ugyanezt választanám. Miért? Mert (szerintem) az átázott hosszú mezektõl (fõleg a termósoktól) amelyek folyamatosan a testeden vannak, sokkal hamarabb kihûl a tested, mintha eláznál, a bõrödrõl leperegne a víz és utána csak a menetszél hûtene. Nem tudom szétnéztél-e az elsõsegély sátorban, kizárólag csak hosszú mezesek voltak bent kihûléses tünetekkel... Persze ez lehet, hogy a nagyszámok törvényének tudható be, de azért szerintem van benne valami. Én spec jól éreztem magam és nem remegtem úgy mint a nyárfalevél a célban. A lényeg pedig az, hogy megcsináltuk és senkinek nem esett komoly baja. Na és jó volt látni, hogy összetartanak a bringások és vigyáznak egymásra ilyen körülmények között! Ez a lényeg... Jó tekerést!
Jó a hosszú termós mez csak kell rá egy szélálló mellény, azalatt a vizes cuccot bemelegíted és komfortos, védi a létfontosságú szerveket, én a kezet leszámítva lefelékben meg a lábfejemet nem fáztam, célba érés után elgurultam a csapat sátorhoz ott dumáltam kicsit, utána kigurultam a parkolóba a kocsihoz, ott szembesített a barátnõm vele milyen sáros vagyok a másfél 5 L kanna víz kevés lesz, így elgurultam a másik oldalon fel a patakhoz bele álltam és lecsutakoltam magamról a sár nagy részét, a finomítást a kannából oldottam meg mindezt vacogás nélkül. Rövid alá öltözet, rövid bicós mez, átmeneti hosszú és szélálló mellény, rövid nadrággal.