Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

RobesPierre

RobesPierre

törzsvendég

• fórumtag
  • 276 posts
Sziasztok!

Szívesen átvennék rövidtávos, férfi nevezést.

Jozef

Jozef

vendég

• fórumtag
  • 16 posts
Sziasztok!

Betegség végett eladnám a Top-Maraton sorozatra szólo nevezésemet.
Szilvásvárad rövid a többi versenyre középtávra szól.

Ár: 12.000 ft.

06/70/573-4624

anonym

anonym

újonc

• fórumtag
  • 6 posts
Sziasztok!

Van egy nevezésem (elõnevezés, 5000Ft) a 117km-es távra, amit szívesen átadnék valakinek. Én sajnos nem tudok ott lenni!
Ha érdekel emilezz, vagy hívj 20/331-5757!

Üdv!

agneovo

agneovo

vendég

• fórumtag
  • 173 posts
Ú engem is érdekelne eladó középtáv szilvás.

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Van egy srác, aki vasárnap reggeli lemenéssel keres útitársat, kocsi van, de egyedül nem érné meg neki. (vagy esetleg beülne valahová) Ha valakit érint, plz dobjon egy privit!

Honnan megy, azt nem írtad! :)
Engem lehet érdekel...

yobo

yobo

törzsvendég

• fórumtag
  • 500 posts
Zsé

te versenyzel csak? én meg lehet dolgozom...? :) :(
versenyeznék én is
:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Van egy srác, aki vasárnap reggeli lemenéssel keres útitársat, kocsi van, de egyedül nem érné meg neki. (vagy esetleg beülne valahová) Ha valakit érint, plz dobjon egy privit!
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
[quote name='Justin']Hogy a faxba lehet 4 oldalon tök más idõ, ezt tényleg nem vágom; de nem is érdekel (Medusák még mindig eladók :D )[/quote]
mennyiért mekkorák és hány % os állapot :):D[/QUOTE]

200km van bennük (98%), 1,8asok.
Õ az

Nemtom, 4K?

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
Hogy a faxba lehet 4 oldalon tök más idõ, ezt tényleg nem vágom; de nem is érdekel (Medusák még mindig eladók :D )[/quote]
mennyiért mekkorák és hány % os állapot :):D

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts

Ok, ha Neked nem kell, de másnak igen, odaadom szívesen bárkinek. Ahogy neked is felajánlottam levélben, ingyen és bérmentve. Középtáv.

köszi, de (még) mailt nem kaptam...:-)) (viszont én írtam privit)

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Zed mivel te voltál az elsõ ezért lökd a telszámot!

Ok, ha Neked nem kell, de másnak igen, odaadom szívesen bárkinek. Ahogy neked is felajánlottam levélben, ingyen és bérmentve. Középtáv.

zsééé

zsééé

vendég

• fórumtag
  • 234 posts

Szevasztok!

Én vasárnap reggel (5kor) indulok BPrõl (mexikóiról), szilvásra, 2 szabad helyem van a verdában és 2 bringahely a bringatartón.
Hátha valakinek kell fuvar...

érdekelne..
írtam privibe.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

4 idõjárás oldalt néztem, mind a négyen mást írtak; a szombati özönvíztõl a 0mm csapadékig; úgyhogy ADDIG ezek alapján tökre hanyagoljuk az idõt mert ezeknek annyi közük van az idõjáráshoz mint a horoszkópnak a jövõhöz!

Hogy a faxba lehet 4 oldalon tök más idõ, ezt tényleg nem vágom; de nem is érdekel (Medusák még mindig eladók :D )

Remélem sár lesz:) Megyek fotózni:D

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Zed mivel te voltál az elsõ ezért lökd a telszámot!

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Ha valakinek van egy eladó középtáv nevezése akkor szóljon (bhornyak@cib.hu) mer' 05.05-én történt regisztrációt követõen az utalást elfelejtettem...tudom gáz...de ez van:-)) 8eFt-ért pedig nem indulok...

Egyébként érdekesség, hogy a várólistán a hosszú távosok között egy 1970-ben született Gyurcsány Ferenc nevû személy is...gondolom csak kamu!

Thx

Van, mail ment.

Zed

Zed

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,693 posts
Szam, pont egy cimbim árulja, 3 rugóért. Ha nem zavar, hogy Ulrich Sanyi lesz a neved, akkor megadom a számát priviben
Ausztria, Kenguruk földje!

szammer

szammer

törzsvendég

• fórumtag
  • 878 posts
Ha valakinek van egy eladó középtáv nevezése akkor szóljon (bhornyak@cib.hu) mer' 05.05-én történt regisztrációt követõen az utalást elfelejtettem...tudom gáz...de ez van:-)) 8eFt-ért pedig nem indulok...

Egyébként érdekesség, hogy a várólistán a hosszú távosok között egy 1970-ben született Gyurcsány Ferenc nevû személy is...gondolom csak kamu!

Thx

csabilc4

csabilc4

vendég

• jóváhagyásra váró
  • 119 posts
Szevasztok!

Én vasárnap reggel (5kor) indulok BPrõl (mexikóiról), szilvásra, 2 szabad helyem van a verdában és 2 bringahely a bringatartón.
Hátha valakinek kell fuvar...

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

4 idõjárás oldalt néztem, mind a négyen mást írtak; a szombati özönvíztõl a 0mm csapadékig; úgyhogy ADDIG ezek alapján tökre hanyagoljuk az idõt mert ezeknek annyi közük van az idõjáráshoz mint a horoszkópnak a jövõhöz!

Hogy a faxba lehet 4 oldalon tök más idõ, ezt tényleg nem vágom; de nem is érdekel (Medusák még mindig eladók :D )

foleg ugy, hogy idojarasjelentes max 3napra elore realis, utanna csak mese. Bar az elmult evek valtozasai miatt, az osszes modell felborult, igy azokra sem sokat lehet hagyatkozni. Tehat kitartas, majd szombaton kiderul :)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám