Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts

Hülye kérdés, de ott is kell hagyni a gépet, vagy megvárható?
Esetleg idõpontra bejelentkezés nem megoldható?
Egy fékvezeték vágásra jelentkeztem, 13.00-körül már lent leszünk.

Alap esetben nem kell otthagyni a gépet, hanem a helyszínen elkészül. Ha minden igaz, akkor olyan 17h körültõl lesz ott a szervíz.

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Csak ilyenkor olyan a vonat mint a heringek a dobozban. Ha lehet ne szombat délután utazzatok. (Tapasztalat)

Nem délután megyünk...

mrteo

mrteo

törzsvendég

• fórumtag
  • 375 posts

Közérdekû közlemény:
Akinek komolyabb szervízre lesz szüksége a verseny elõtt: teló, vagy tárcsafék javítás, az még SZOMBATON délután keressen fel minket a Shimano szervíznél, hogy idõben készen legyen a cucca. Vasárnap már csak váltó-fékállítós macerák legyenek.
Elõre is köszönjük:
Team Shimano:D

Hülye kérdés, de ott is kell hagyni a gépet, vagy megvárható?
Esetleg idõpontra bejelentkezés nem megoldható?
Egy fékvezeték vágásra jelentkeztem, 13.00-körül már lent leszünk.

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts

Helló!
Ha a Zerge oldaláról letöltöd a kmz kiterjesztésû fájlt, majd a Google Earth segítségével elmented mint kml, akkor egy ingyenes progi (GPSbabel) segítségével már olyan formátumra konvertálod, amilyenre akarod.

:prosze:

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Kocka

Kocka

vendég

• fórumtag
  • 221 posts

Na oda menne asszony is kattingatni meg somolyogni :)
Csekkold a térképet hogy merre megyünk...

Zerge amit mûvelt trackot, az véletlenül tölthetõ be rendes gps-be ugye? (szvsz azt a mapsource nem eszi, nem a szokásos formátumok közül való; este tudom csak kipróbálni, ha vki már próbálta és van tapasztalata/eredménye várnánk hogy megossza. Meeert akkor szombat délután laza, pörgetõs bejárás lenne a program vszínû...

Helló!
Ha a Zerge oldaláról letöltöd a kmz kiterjesztésû fájlt, majd a Google Earth segítségével elmented mint kml, akkor egy ingyenes progi (GPSbabel) segítségével már olyan formátumra konvertálod, amilyenre akarod.

Ralph

Ralph

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,093 posts

Lenne egy kérdésem, leginkább helyi kolégákhoz. Nálunk a marci családi progi. Felautózunk majd 300kilcsit a marci helysíznére, családdal, majd öcsémmel beállunk az ezerennyi-mennyi idióta közé, hogy jól összesarazzuk magunkat... :D Addig mutter fatter próbálja vhogy elütni azta pár órát, amíg oda vagyunk. Felmerült bennük, hogy szívesen elmennének egy mászás tetejére, bíztatni bennünket (meg persze jót röhögni) tud vki vmi helyet nem messze, ahová esetleg el tudnak sétálni, megnézni a versenyzõket mászás közben, esetleg még minket is látva?

A Kalapat ideális pont lenne.
(messze sincs,sétálva is elérhetõ,ráadásul aszfalt)
;-)
"Ínség és meggyõzés - ez az a két erõ,mely tettekre bírja az embereket. Támassz ínséget,kormányozd a véleményeket és felboríthatsz minden meglevõ rendszert,bármilyen szervezett is legyen az."

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
Na oda menne asszony is kattingatni meg somolyogni :)
Csekkold a térképet hogy merre megyünk...

Zerge amit mûvelt trackot, az véletlenül tölthetõ be rendes gps-be ugye? (szvsz azt a mapsource nem eszi, nem a szokásos formátumok közül való; este tudom csak kipróbálni, ha vki már próbálta és van tapasztalata/eredménye várnánk hogy megossza. Meeert akkor szombat délután laza, pörgetõs bejárás lenne a program vszínû...

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

Valeria Victrix

Valeria Victrix

Isten ostora

• fórumtag
  • 9,274 posts
Jobb, mint bármelyik aktuális kabaré mûsor.
:lol1::rofl::rotfl:

XLR8R

XLR8R

vendég

• fórumtag
  • 38 posts
Lenne egy kérdésem, leginkább helyi kolégákhoz. Nálunk a marci családi progi. Felautózunk majd 300kilcsit a marci helysíznére, családdal, majd öcsémmel beállunk az ezerennyi-mennyi idióta közé, hogy jól összesarazzuk magunkat... :D Addig mutter fatter próbálja vhogy elütni azta pár órát, amíg oda vagyunk. Felmerült bennük, hogy szívesen elmennének egy mászás tetejére, bíztatni bennünket (meg persze jót röhögni) tud vki vmi helyet nem messze, ahová esetleg el tudnak sétálni, megnézni a versenyzõket mászás közben, esetleg még minket is látva?

penczbike

penczbike

törzsvendég

• fórumtag
  • 281 posts
Mc Pite: Okozok én még meglepetést neked ezekkel a gumikkal! :)

De komolyan, nagyon puha összetétel, vizesen nagyon tapad, ritka, könnyen tisztuló mintázat, és 400g, felfelé a betonon repülni fog, és 2.1-es, lehet vele engedni mindenhol, NEKEM nagyon bevált. Hely meg van mellette bõven elõl-hátul. Csak naggyon DRÁGA... :(

kimy

kimy

törzsvendég

• fórumtag
  • 600 posts

a hátsót már tudom!
de elõre dynomite vagy explorer? tapasztalt arcok ;-) mondjatok véleményt

Nem vagyok tapasztalt arc, de nincs sok különbség a két gumi között, szerintem tök mindegy melyiket rakod...

raczger

raczger

vendég

• fórumtag
  • 116 posts
inkább dy-no-mite volt nekem mindkettõ, és az jött be jobban, most is dy-no-mite van fenn elõl-hátul, és a tegnapi kicsi sarazásban jól szuperált
Fiat hatulján: "Ne kövess, mert idegesít!"

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Csak ilyenkor olyan a vonat mint a heringek a dobozban. Ha lehet ne szombat délután utazzatok. (Tapasztalat)

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
a hátsót már tudom!
de elõre dynomite vagy explorer? tapasztalt arcok ;-) mondjatok véleményt
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

ggx

ggx

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,613 posts
Eladó egy középtáv és egy rövidtáv nevezés.
Telefonszám: 06-70-237-5777

ppeter

ppeter

vendég

• fórumtag
  • 229 posts

a dynomite elöl jól mûködik??

Jól kell hogy mûködjön mert én azzal fogok menni ,( nem maxxis larsen tt-vel)
Én mellesleg a 2,1-es kevláros verzióval fogok menni , és jelentem a héten teszteltem a pályán ( de nem közlöm a teszteredményeket :) )
Na jó ez most csak poén volt , szerintem a sziklák miatt kell a 2.1-es gumi és nincs nagyobb sár mint tavaly volt.

thommey

thommey

bentlakó

• fórumtag
  • 6,344 posts
Közérdekû közlemény:
Akinek komolyabb szervízre lesz szüksége a verseny elõtt: teló, vagy tárcsafék javítás, az még SZOMBATON délután keressen fel minket a Shimano szervíznél, hogy idõben készen legyen a cucca. Vasárnap már csak váltó-fékállítós macerák legyenek.
Elõre is köszönjük:
Team Shimano:D

Pinyo

Pinyo

törzsvendég

• fórumtag
  • 585 posts
Sárgumiról annyit, hogy 2006-ban (amit ugye tekinthetünk etalon sárversenynek) hátul Z-Max 1,9 és elöl RR 2,1-el mentem. Ezzel a gumipárosítással sikerült a hosszútávot teljesíteni, és nem bántam meg a választást.

Pl. az Ördögoldal elején egyszer pörögtem el valami avaron, de a legkeményebb résznél, ahol szurkolni szoktak, feltekertem. Persze voltak helyek, ahol tolni kellett, de ott sárgumival is toltam volna (erõnlét).

Sárgumival sokat szívtam volna a táv maradék 99%-án.

Edzés kiegészítés képpen inkább fussatok sokat, hogy az esetleges tolós részek se fárasszanak le.

gsuveg

gsuveg

vendég

• fórumtag
  • 244 posts

Én a helyedben fordítva raknám.

ez a jo a forumban, ahany ember annyi + 1 otlet, hogy mi a tutti :)
jo a conti, nem jo a conti, en contival nyertem, en contival vesztettem stb. :)
Kar, hogy gumit nem lehet tesztelni a boltban.

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Nem a sárgumi lesz a lényeg ilyen idõben szilváson, hanem egy jó sárvédõ.

Jó meglátás, 2literes mûanyag palack :) .

A sebesség mindent megold.