Jelentkezz be Regisztrálj
XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad
Írta 2008. május 26. - 15:25
Ez nem lehet ! 3diknak értem be és mégis én lettem a 4dik ! erröl csak ennyit! ez csak ugy történhet meg hogyha akkor indul a chip ha átmentünk a rajtvonal
Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."
Írta 2008. május 26. - 15:22
Beszámolóm itt olvasható:
http://forum.index.h...88296&t=9006401
Írta 2008. május 26. - 15:19
Valamit nem értek:
Ha a rajtszámomra az volt írva, hogy "RFF" az azt jelenti, hogy "RÖVIDTÁV FELNÕTT FÉRFI" ugye?
Akkor az eredménylistán miért vagyok MASTER1-be besorolva? :-)
Nem mintha számítana, hogy hol vagyok.... :-)
Kis hiba miatt a feliratozást a tavalyi évhez számolták. Gondolom, tavaly még épp 30 alatt voltál.
Írta 2008. május 26. - 15:12
Ha a rajtszámomra az volt írva, hogy "RFF" az azt jelenti, hogy "RÖVIDTÁV FELNÕTT FÉRFI" ugye?
Akkor az eredménylistán miért vagyok MASTER1-be besorolva? :-)
Nem mintha számítana, hogy hol vagyok.... :-)
Írta 2008. május 26. - 15:05
Kíváncsi lennék rá, hogy a témobájlosok az ócska törülközõn kívül mit fiztnek ezért a frankó kis reklámért? Vagy, hogy hová lesz a pénzük? Vagy mindent mi fizetünk?
Számolj egy kicsit; aztán ha nem jártál sikerrel lásd elõzõ oldal...
3500ért kapsz pólót, 3-4-5 frissítõn 3-5 ember, gulyás, tésztaparti, hangosítás, renezvénysátor, idõmérés,pálya biztosítás, kijelölés-takarítás és még sok-sok költségük van; amik ekkora méretben elég húzósak. Szted csak a hangtechnika+koncert mibe kerülhetett? Szted ebbõl gazdagodnak meg és azért maradt el idén a 3. maraton is mert a szponzorokra szinte szükség sincs??? :chin:
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. május 26. - 15:02
Írta 2008. május 26. - 14:55
Írta 2008. május 26. - 14:10
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. május 26. - 14:09
Ajánlom figyelmedbe a Szarvaskõ-Csipkéstetõ-Bélapátfalva szakasz szelid 35 kilóméterét a 10 centi mély elforgós "ganéban". Ha ez nem volt sár, akkor semmi se. Ráadásul a legrosszabb állagú fajtából.
Az sztem soha nem száraz:D Örülj, hogy ott nem kellett felúszni, mint a pisztráng, mint valamelyik évben:D
Írta 2008. május 26. - 14:07
Ajánlom figyelmedbe a Szarvaskõ-Csipkéstetõ-Bélapátfalva szakasz szelid 35 kilóméterét a 10 centi mély elforgós "ganéban". Ha ez nem volt sár, akkor semmi se. Ráadásul a legrosszabb állagú fajtából.
Ez a hosszun volt? mert láttam fotokat kik a középen mentek,nem voltak olyan nagyon sárosak. Pár hsz alább linkelték be.
Írta 2008. május 26. - 13:59
Nekem sikerült eltévednem, életemben elõször maratonon. Bélapátfalván lementem egész a fõútig, és csak azért találtam vissza a pályára, mert elõtte mondta valaki, hogy valamilyen tónál van az utolsó frissítõ, és a tó ki volt táblázva a fõúton.
Kíváncsi volnék, hány hosszútávos nincs az eredménylistán, mert összepakoltak már a szervezõk, elvileg több mint 100-an vágtunk neki, az eredmény listán pedig, valamivel több mint 60 név van. Aki teljesítette, megérdemelné hogy felkerüljön az eredménylistára szerintem. Itt a hosszú távhoz simán lehetne 9 óra a limitidõ, hisz a többi versenyen a 100 km-re van ennyi, és akár a pálya állapotát is bele lehetne kalkulálni, hisz sárban csak lassabban halad az ember.
A gulyás pedig igen csak jól esett volna nekünk is.
Írta 2008. május 26. - 13:59
Szombat helyett vasárnapot akartál mondani.
nem volt nagyon nagy sár(tudom ez nem a szervezök érdeme
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás
Írta 2008. május 26. - 13:52
Vasárnap délután ki akar még bármivel is bajlódni.
Maratont Szombatra!
Dante jobbulást, azt hiszem pont mögöttem jöttél, a jobbos kicsit szûkebb volt a többinél.
Régóta téma hogy azért van szombaton, mert kishazánkban a versenyzõk nem csak ebbõl élnek meg, és így tudnak lötte pihenni - meg persze nem csak a versenyzõk is...
Ja tényleg, jobbulást Dante! (Elsõre elég csúnyán hangzik ) Azzal hogy gyenge vagy menj a pi***
Hja, hosszú... az passz, de most is 6 óra volt ennyi balesettel mire beértem (Igaz, ált 3-4 óra)
4 nap meló 3 nap hétvége; megbeszéltük :lol1:
Hm, én négy óra pár perckor voltam és nem volt, már csak támaszkodtak benn a sarokban...
XLR8R, pontosan!
(Más: Pályafotó az pályafotó, vagy célfotó? Mert hallottam pro és kontra. Pályán elbambulhattam mert idén nem láttam rendes fotóst... -szerelések miatt kamerásokkal viszont 4szer talákoztam .
"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám
Írta 2008. május 26. - 13:49
A srác akirõl beszélsz Gábornak hívják de nemtom milyen Gábor. Utánam jött be a célba szóval 2 óra pár perces eredménye van. Talán így meg találod. Amúgy egymást elõzgettük és egy elég hosszú részen együtt mentünk és már a célban mesélte hogy megállt segíteni valakinek láncot szerelni.
Gratula az eredményedhez!!!
Üdv az nem Gábor hanem Róbert:D Te vagy az akivel a nagymezõi frissítõ után mentem együtt ha jól tévedek. Te asszem dolomit martonos mezben voltál.
Írta 2008. május 26. - 13:41
Pár oldallal elõbb írtam nálunk ez családi program. Én öcsémmel tekerek fatter-mutter vár-néz-fotóz. Autóba kaja dögivel, üccsi szintén. rövidtáv ivótatyóval, egy zselével meg egy müzlivel kb. 2x letekerhetõ anélkül hogy megállnál frissítõnél. A hosszúsokat sajnálom, tényleg fos dolog, amikor beérsz szarnak rád.
Polót adják ide az elejé, és ha az elején megkérdik mekkora kell,akkor kapjak akkorát!
melegvizes fullos tusolóért 1000000 piros pont. Ha mutter nem kérdezi szét agyát, még most is ganés vok....
Ennyi...
ne fikázzuk.... kurva jó volt.... olyat tekertem hogy csak na! 55. lettem 135-bõl rövid felnõtt ffi-be. nekem ez így jó. Rajt szar, de volt "fire-live", azé az nem semmmi volt...
amivel a t**** kezd tele lenni, az az, hogy mindig az a vége, "hogy ez itt magyarország mit vársz?" Ez rajtunk múlik! nem rajtam, rajtad, hanem RAJTUNK! ezt a hozzáállást meg kell szüntetni, mert így nem változik semmi. Ez nem kifogás!
Írta 2008. május 26. - 13:41
Ez éven már tudtam mire számíthatok ,sokkal kulturáltabb volt a parkolás , én beálltam idõbe a rajthoz szóval azzal sem volt gond .
A pálya ismerõs volt kitekertem mindent csak izotóniás lötyit töltöttem Bánkúton , az is jó volt. A végén mikor beértem ( bemondták a helyezésemet )tavalyhoz képest 22 percet javítottam , leültem a földre és ott ettem a gulyást miközben néztem a bejövõ embereket. Bringamosást otthon csináltam meg , pólót is kaptam rendesen és 4-kor már otthon voltam Miskolcon.
Jelentem én 5000 ft-ért neveztem mert nem akartam más neve alatt menni és rutinos versenyszervezõ/rendezõként tudom , hogy nem lehet mindenkinek jó és láttam hogy komoly munka volt belefektetve a szervezésbe. Amúgy a pályán kint álló emberek tavaly 3000 ft-ot kaptak , az idei összeget nem tudom.
Írta 2008. május 26. - 13:38
Akkor...még....Tanusíthatom, kb. 10-en mentünk el a beérkezése utána levesezni (mert megvártuk az elsõ hosszúsokat), és bõven volt leves.
Írta 2008. május 26. - 13:32
De ha ezt tudod akkor bele kell kalkulálnod-ahogy meg is teszed- az életedbe,de nem érdekel,mert ha kedve van rá megveszed 8ért és kész.De ez valóban a te dolgod.Azért annak a nevezési díjnak még mindig van egy olcsóbb ára is.
Írta 2008. május 26. - 13:30
a mai nap(király volt): 04:50- Kelés
05:00- Bekapok két lágytojást
05:30- Indulás Dabasról
08:30- Már ott vagyunk Szilváson
10:00- Rajt... és innentõl a verseny: véleményem szerint nagyon jól mentem a betonon, mindenkit elõztem(persze engem is;))... jó hosszú volt ez a betonos emelkedõ, de megvolt, aztán jött a terep... itt is elég jól ment, felfeléken is bírtam elõzni(pedig nem ez az erõsségem), már itt kerülgetett a görcs, de még nem volt:D jöttek a jó kis lejtõk, mászások, néha síkok... a táj GYÖNYÖRÛ...
elérem a "még 19 km- es" táblát, mondogatom magamban... most már nincs sok hátra... kb. 20 perccel késõbb elérek a frissítõhöz (ami persze nagyon jó volt), ki van írva: "még 14 km", hehe kicsit nem volt idõérzékem...
persze 4 km- rel arrébb jött az a NAGYon király lejtõ, amit sosem fogok elfelejteni, leginkább azért nem, mert:- itt leelõztem sok embert (a három lefele nyíllal ábrázolt lejtõn
- illetve azért nem, mert az 5 km- es táblát elhagyva, kb. 500 méterrel szólt egy férfi, hogy lassítsak, persze késõn, mert 10 méterrel odébb már egy ilyen gödrös saras cucc volt, aztán mivel kb. 40 km/h- val mentem, nem bírtam igazán lassítani, és az utolsó kép, ami megmaradt, az az volt, hogy felemelkedik a bringa(vele együtt persze én is:)), aztán a következõ , már a tipikus "piff be a dzsindzsás árokba baloldalon" kép volt...
a férfi segített kiszedni onnan, meg megpróbáltuk megjavítani a láncomat(ami patentszemes;)), de nem ment, aztán toltam egy 100 métert, és megállítottam egy nagyon rendes sporttársat, akinek eszébe jutott, hogy megkérdezze: "Patentszemes a láncod?", és akkor esett le... ha Õ nincs, még mindig ott tolom az erdõben... ezért ÖRÖK HÁLA NEKED!!!
akkor vettem csak észre, hogy ömlik a vér a lábamból... nem is éreztem semmit... mindegy, úgyse vészes(gondoltam), toltam neki tovább... majdnem még egy esés, mindegy, de csak MAJDNEM;)
beérek: "Pelikán János, a gyerek fiú kategóriában az elsõ helyezett"- vagy valami ilyesmi... nem is hittem a fülemnek... vicces volt
GO a mentõautó... elláttak, közölték velem, hogy "nem lehet összevarni a sebet, mert (ezt már nem bírtam megjegyezni, hiszen épp' azon járt az agyam, hogy, ha nem összevarrás, akkor még mi jöhet???)..."
csak egy Tetanus-oltást kellett kapnom(ott a helyszínen nem volt, csak hazafelé az Uzsokiban)
mindegy... eredményhirdetés, aztán irány haza(közben beugrunk az Uzsokiba(röntgen, Tetanus... stb.)
most meg itt ülök a gép elõtt bekötözött lábbal, mozdítani is alig tudom, a bokám feldagadt...
Elég mozgalmas napom volt... de jó volt, eddig ez volt a legjobb versenyem, remélem Ti is így vagytok vele...
A srác akirõl beszélsz Gábornak hívják de nemtom milyen Gábor. Utánam jött be a célba szóval 2 óra pár perces eredménye van. Talán így meg találod. Amúgy egymást elõzgettük és egy elég hosszú részen együtt mentünk és már a célban mesélte hogy megállt segíteni valakinek láncot szerelni.
Gratula az eredményedhez!!!