Esett Egerben két óra alatt 15mm eső. Édesapám nagyon örül, tudjuk, májusi eső aranyat ér!
...
ne keltsük a pánikot kérem szépen, ez itt így műkszik!
Esett Egerben két óra alatt 15mm eső. Édesapám nagyon örül, tudjuk, májusi eső aranyat ér!
...
ne keltsük a pánikot kérem szépen, ez itt így műkszik!
plusz szakad a kornyeken az eso, jajjmilyengumittegyekfel? :-D
Persze, hogy szakad, hisz Szilvásvárad maraton, ne keltsük a pánikot kérem szépen, ez itt így műkszik!
Az jó, legalább hűti a levegőt, nem szeretek nagy melegben versenyezni!
Van még eladó nevezés?
Mer' a Bükk fennsíkon bokáig ér a jég...
:-D :-D :-D
Az jó, legalább hűti a levegőt, nem szeretek nagy melegben versenyezni!
azt nem tehetik meg, mivel nem lezárt terület. Ahogy lehetnek ott túrázó gyalogosok, lehetnek bringások is. Sőt! Salzon egy traktor jött szembe!
Hát most meg nem mondom,hogy melyik maratonon volt ez.... De emlékszem,hogy régen kizavarták a rajtszám nélkülieket.
Hogy "bringázzatok máshol".
Nem tudom,hogy most hogy van. Régebben a pályabírók lezavarták a pályáról a rajtszám nélkülieket.
azt nem tehetik meg, mivel nem lezárt terület. Ahogy lehetnek ott túrázó gyalogosok, lehetnek bringások is. Sőt! Salzon egy traktor jött szembe!
Persze nem akarok erre buzdítani senkit sem, csak én nem érzem azt, hogy itthon nyugodt szívvel lehetnek ilyen rugalmatlanok. Különösen úgy, hogy mondtam, hogy ha kell, fizetek érte.
Vagy mint Salzon. Van lemondás biztosítás is. 1500-2000 FT. Töredéke a nevezésnek.
De annak mi értelme? Becsatlakozol és mész velük. Max nem állsz meg a frissítőn.
Nem tudom,hogy most hogy van. Régebben a pályabírók lezavarták a pályáról a rajtszám nélkülieket.
Szerintem sehogy. Versenyeznek a másik ember neve alatt.
Én tegnap hívtam a Tarnai Csabát. Azt mondta,hogy mostmár nincs semmi módosítás.
De annak mi értelme? Becsatlakozol és mész velük. Max nem állsz meg a frissítőn.
Rövidtáv nevezés érdekelne! (ffi master1 előnyben )
06704177055
penczracing@gmail.com
Szerintem sehogy. Versenyeznek a másik ember neve alatt.
Én tegnap hívtam a Tarnai Csabát. Azt mondta,hogy mostmár nincs semmi módosítás.
Elkelt.
Ti hogy a viharba íratjátok át a nevezéseteket? Nekem a táv módosítást nem engedik, nem hogy más nevére átírni...
Üdv!
Utolsó pillanatban, de van egy rövidtáv nevezésem ami vihető
20/530 45 32
elkelt!
Bioritm módosította - 2014. május 23. - 10:12
ELKELT!!!!!
Ezért utálom a fordított hozzászólás sorrendet, olvasom hogy van célkemping, következő ami megjelenik hogy már el is kelt
Néhány évet kihagytam a maratonozásból.... Még mindig Scooter indítja a versenyt?
általában igen! Én speciel szeressem. De néha van Thunderstruck.