Nem bántjuk az alföldi bajtársakat:D!
Csak gyõzd rakni a kereket öcskös!
Nem bántjuk az alföldi bajtársakat:D!
Üdv Zip!
Mi is köszönjük a társaságod!
Szabi is kiheverte már a túrát:)
Találkozunk a rajtnál!
Sonaj!
Készülj!Sanyi ugyan nem jön,de velem majd versenyezhetsz egy jót!
Idén messze vagyok a tavalyi formától,de próbállak majd megszorongatni!
csáó!
Azért lassan a testtel! A debreceniek nevében kikérjük magunknak, mi szeretjük az Ördögoldalt! :love1:
Hi All !
Ha valaki ismeri a rövid távot, leírná hogy nagyjából milyen a talaj gumiválasztás szempontjából? Az elején ha jól tudom aszfalt felfele, ez gondolom a szintrajzon nagyjából az elsõ emelkedõ teljesen. A vége murvás/földes lefelé (?) - Ez a teljes hosszú lefelé táv? Milyen a terep a fenti hullámos területen ?
Köszi elõre is az infókat!
Rendeljük meg az esõmentes idõd!
BassLine
Hi All !
Még nem voltam eddig Szilváson, így csak a neten fentlévõ infok alapján + haverok beszámolói alapján ismerem a pálya szerkezetét nagyjából. Ahogy hallom néhányan végigtekertek rajta nem rég, meg vannak itt rutinrókák is
Ha valaki ismeri a rövid távot, leírná hogy nagyjából milyen a talaj gumiválasztás szempontjából? Az elején ha jól tudom aszfalt felfele, ez gondolom a szintrajzon nagyjából az elsõ emelkedõ teljesen. A vége murvás/földes lefelé (?) - Ez a teljes hosszú lefelé táv? Milyen a terep a fenti hullámos területen ?
Köszi elõre is az infókat!
Rendeljük meg az esõmentes idõd!
BassLine
Az alföldi rájderek miatt hívjuk a vegyépszert és leaszfaltoztatjuk az ördögoldalt....
Hali!
Szombaton végigtekertem két békéscsabai bringás társaságában a közép távot. Innen is köszönet Csabának és Szabinak a GPS-es "idegenvezetésért".
Most tekertem végig elõször a 70et és nagyon tetszett. Mondjuk a tempó meg sem közelítette a versenytempót de pont jó volt felkészülésnek.
Pálya:
Még úgy is hogy több hete nem esett arrafelé voltak kisebb tócsák az erdõben. Természetesen olyanok amiket nem lehet kikerülni mert az egész utat beteríti. Nem vészesek egyáltalán, szóval ezért ne tegyetek fel sárgumit
Ami gázosabb az az Ördögoldal. Azt ugye tudjuk, hogy szép sziklás és kavicsos, de mivel nem volt elég esõ ezért még az avar el is takarja a köveket. Na itt le kellett szálnom 3szor is mert elkapart a gumi... Ha valaki egy lombfújó kézikészülékkel meglátogatná a pálya ezen részet, nagyon megköszönném Amúgy a többi rész nagyon élvezetes. Bár ezt gondolom nem kell mondanom.
Jó lesz és már nagyon várom a versenyt!
én láttalak is titeket, az aszfalton mentetek el, útban az olaszkapuhoz....
Az alföldi rájderek miatt hívjuk a vegyépszert és leaszfaltoztatjuk az ördögoldalt....
Hali!
Szombaton végigtekertem két békéscsabai bringás társaságában a közép távot. Innen is köszönet Csabának és Szabinak a GPS-es "idegenvezetésért".
Most tekertem végig elõször a 70et és nagyon tetszett. Mondjuk a tempó meg sem közelítette a versenytempót de pont jó volt felkészülésnek.
Hali!
Pálya:
Még úgy is hogy több hete nem esett arrafelé voltak kisebb tócsák az erdõben. Természetesen olyanok amiket nem lehet kikerülni mert az egész utat beteríti. Nem vészesek egyáltalán, szóval ezért ne tegyetek fel sárgumit
Ami gázosabb az az Ördögoldal. Azt ugye tudjuk, hogy szép sziklás és kavicsos, de mivel nem volt elég esõ ezért még az avar el is takarja a köveket. Na itt le kellett szálnom 3szor is mert elkapart a gumi... Ha valaki egy lombfújó kézikészülékkel meglátogatná a pálya ezen részet, nagyon megköszönném Amúgy a többi rész nagyon élvezetes. Bár ezt gondolom nem kell mondanom.
Jó lesz és már nagyon várom a versenyt!
hát igen a bükkben most pár napig lesz kisebb nagyobb zápor zivazar, szóval lesznek részek amik sárosak lesznek, de reméljük -azért még van idõ- száraz versenyünk lesz....
Az expon rákérdeztem , a szponzorok miatt van egyben a rajt.