Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

Nem ezt beszéltük meg. :)
Azt kellett volna írnod, hogy toltuk a sárban a bringát. (Ami igaz is.)

Igen toltuk 50m-t :) Ahol Dante egy helyben pörgött a Gilitka elötti emelkedõn

Amúgy tényleg sár volt Szarvaskõtõl és elõtte :) Olyanokat faroltam benne lefelé ... :) Tiszta életveszély volt

Még egy 3-4mm esõ hiányzik és pont jó kis marasztalós massza válik az egészbõl :)

A legjobb a Patakban bringázás volt Szarvaskõnél ...
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15,907 posts
  • LocationSzékesfehérvár

Hosszútáv:
Az elsõ lejtõ köves avaros, utána sima, az Ördögoldal tekerhetõ, bár sok a faág és az avar.

A Bánkút utáni elsõ köves emelkedõn, ami Jávorkútra visz, még mindig szembe folyik a víz:)
Jávorkútnál van pár + bedõlt fa
Utána sima, csak néhány helyen van belógó faágtenger
Berva-völgyi elágazótól Szarvaskõig ... na ott kerül a szar ... a vasra .... és kõkemény :) télleg szárazban is sáros :D ha egy picit esni fog akkor nagyon nagy dzsuva lesz.
A Gilitka völgyi mászás meg full kipörgõs :D
Egyszóval tömör gyönyör ..... csak essen, mert az segíteni fog és elõjönnek a sármanók ....

Nem ezt beszéltük meg. :)
Azt kellett volna írnod, hogy toltuk a sárban a bringát. (Ami igaz is.)

A sebesség mindent megold.

balu75

balu75

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1,854 posts

a bánya hegy dózeres után meg ahogy visszakanyarodunk az aszfaltra, az olaszkapu felé, az meg elég köves, ágas, szóval technikás, nagyot lehet zúgni, és ilyen a katonasírokig a köves lefelé is, igaz csak pár km.

Hosszútáv:
Az elsõ lejtõ köves avaros, utána sima, az Ördögoldal tekerhetõ, bár sok a faág és az avar.

A Bánkút utáni elsõ köves emelkedõn, ami Jávorkútra visz, még mindig szembe folyik a víz:)
Jávorkútnál van pár + bedõlt fa
Utána sima, csak néhány helyen van belógó faágtenger
Berva-völgyi elágazótól Szarvaskõig ... na ott kerül a szar ... a vasra .... és kõkemény :) télleg szárazban is sáros :D ha egy picit esni fog akkor nagyon nagy dzsuva lesz.
A Gilitka völgyi mászás meg full kipörgõs :D
Egyszóval tömör gyönyör ..... csak essen, mert az segíteni fog és elõjönnek a sármanók ....
... a mai napon rájöttem miért szeretem valójában is a Lókolbászt ... mert így kevesebb sz@rja össze az erdõt ...
Balu X-man . . . . . A legjobb amit eddig ettem: Gélbõl X

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
a bánya hegy dózeres után meg ahogy visszakanyarodunk az aszfaltra, az olaszkapu felé, az meg elég köves, ágas, szóval technikás, nagyot lehet zúgni, és ilyen a katonasírokig a köves lefelé is, igaz csak pár km.

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

Az elsõ mászás teljesen rendben van :) Én régebben voltam pályabejáráson, az utolsó lejtõn tapasztaltam több keréknyomot.

Ahogy mondod.:) Azokban a bizonyos keréknyomokban ma 3-szor sikerült majdnem elesnem.:) (Tudom béna vagyok, de az Alföldön nincs egy darab lejtõ sem.) Amúgy amikor az elsõ emelkedõn megkezdjük a földúton a mászást most egy ilyen kis vízelvezetõ árkot találtunk az tavaly is ott volt?

Még annyi hogy sok volt a belógó faág, meg az utólsó lejtõn volt egy kidõlt fa amit nyílvan eltakarítanak onnan. Meg talán a Zsidó rét elõtti lefelé valamelyest kövesebb lett gondolom az esõ kimosta.

Ja és a Bánkút utáni aszfalttal is csúnyán elbánt az idõ; sokkal kátyusabb lett.

csita

csita

vendég

• fórumtag
  • 235 posts

A pálya állapot romlás melyik részen van? Az elsõ mászás az milyen?(az aszfaltos rész utáni mászásra gondolok)

Az elsõ mászás teljesen rendben van :) Én régebben voltam pályabejáráson, az utolsó lejtõn tapasztaltam több keréknyomot.
"A sport a test útján nyitja meg a lelket.":)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Nos ma bejártuk a rövid távot. A "sárról" annyit hogy 2.2-es Race Kingel sehol nem jelentett gondot haladni. A pálya állapota szerintem romlott valamelyest tavalyhoz képest, de legalább technikásabb lesz.:)

A pálya állapot romlás melyik részen van? Az elsõ mászás az milyen?(az aszfaltos rész utáni mászásra gondolok)

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!

Ha lehet, kedvezményes rövid távú nevezést keresek , amit Budapesten egy megbeszélt helyen átvehetnék. Ha valaki valamit tud kérem jelezzétek a balint56@citromail.hu mail címre. Elõre is köszönöm!

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Nos ma bejártuk a rövid távot. A "sárról" annyit hogy 2.2-es Race Kingel sehol nem jelentett gondot haladni. A pálya állapota szerintem romlott valamelyest tavalyhoz képest, de legalább technikásabb lesz.:)

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Mondom, onnan kezdõdik a verseny. :) De tényleg, onnan még ronda mászások vannak, amik baromira nem esnek jól, de ha oda még tûrhetõ állapotba jutsz el, ami 7 óra alatt nehogymár ne legyen meg, akkor nem lesz gond.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Még egyet kérdezek! Jól tudom, hogy van valahol egy "idõkapu"? Szóval egy olyan pont, ahová ha nem érkezek meg idõre, akkor gurulni lehet hazafelé?

Szarvaskõ 17:00 (ha jól emlékszem)

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,662 posts

Csak gyõzd rakni a kereket öcskös!

Majd próbálom! :)

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 posts

Ne lõdd el az elején a puskaport, a verseny Szarvaskõtõl kezdõdik...:)

Az olyan 90km-nél van, ugye?:scared: :oczko:

Még egyet kérdezek! Jól tudom, hogy van valahol egy "idõkapu"? Szóval egy olyan pont, ahová ha nem érkezek meg idõre, akkor gurulni lehet hazafelé?
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Ne lõdd el az elején a puskaport, a verseny Szarvaskõtõl kezdõdik...:)
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

kiralyfatyol

kiralyfatyol

vendég

• fórumtag
  • 56 posts
Üdv! Hosszútávon már indult arcok! Mi az a három dolog, amit tanácsként adnátok olyannak, aki eddig a közepeket nyomta, de most szeretne feljebb lépni a "HÕS" kategóriába?!
próbáljuk mellõzni, ami mellékes

vendég_freeride69x_*

vendég_freeride69x_*
  • vendég
Sziasztok.Én helybéli vagyok(Miskolc).Most néztem köpönyeg.hu-n hétfõtõl 29-ig mindennap esni fog vmilyen szinten az esõ.Ez tavaly és tavalyelõtt is így volt.Pálya a szokásos lesz de mivel tavasszal nem volt sok esõ a föld jól ki van száradva=hamar eltûnik majd remélhetõleg a földben a csapadék.A kényes rész Bánkút alatt ill. a völgyben valamint a Vadász-völgy/Csipkéskút alatti rész lesz szerintem mint mindig(közép).A Bánkúti sípálya után lévõ betonút katasztrófális(még rosszabb mint tavaly) tele kátyúkkal és sodrós kavicsos lett.Gumi szerintem mindegy ha nagy sár lesz akkor csakis 1.95-ös sárgumi,amúgy Én mentem már Maxxis Ignitorral 2.1,Schwalbe Nobby Nic/Racing Ralph 2.1 és Continental Vapor 2.1-esekkel is.Akkor is volt sár de nem volt vészes,nekem jó volt mindegyik.Ha jó a technikád és van tapasztalatod hogyan rakd a kereket akkor mindegy milyen gumi van a gépen .Oké slick gumira ez nem vonatkozik.
Üdv mindenkinek és sok szerencsét a versenyen,kéz-és sok defektet!:-)

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts
Egy vasárnapi közép pályabejárásban benne lennék mivel nem ismerem.
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

xian

xian

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,280 posts
  • LocationTahitótfalu (ritkán Ózd)
Halihó; vasárnap valami pályabejárásféle (rövid / közép)?

Tibee

Tibee

vendég

• fórumtag
  • 88 posts
Hali,

Az konkrétan nincs, de akit érdekel egy kedvezményes középtáv nevezés az dobjon egy mailt (tompatib@gmail.com). Nagy bánatomra nem tudok mennni családi program miatt :(

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 posts
Sziasztok!

Ha van valakinek felesleges nevezése RÖVID távra, azt szívesen fogadnám :P

Jo felkészülést .