Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

kalaius

kalaius

maximus

• fórumtag
  • 11,904 posts

Hahhhooo!
Ha van valaki, aki nevezett a maratonra, de nem tud rajta reszt venni, akkor a rajtszamot szivesen atvennem....es meg az ajandekokra sem tartok igenyt.2db rajtszamra lenne szuksegem.Elore is kosz a segitseget!

Hát, nekem esélyes, hogy kimarad most :(

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
ha ennyien mondjátok...;)

MC Pite

MC Pite

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,388 posts
off:Ahogy (pláne nem belátható helyen) felfele (meg sehol lehetõleg [erdei]úton) nem megyünk egymás mellett út szélességben.

on:Zsizsi, a te szépségednek nincs az a sár ami eleget segíthet; így inkább maradjunk porelverõs csapadéknál inkább, jó?! ;)

"A hegyikerékpározás több mint versenysport, a természetközpontúan gondolkodó, egészségmegőrző,aktív életstílust kedvelő emberek szabadidősportja." Paripám

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts
Nos akkor visszatérve a fõcímhez :) ma erre napos idõ várható, délben megyek ki megint lenyomom a rövidet és majd elmesélem hogy mi a helyzet. szórványos zápor, zivatar elõfordulhat még vasárnap is. És sajna a hegyek közelében erre van is esély.

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

Bár már régen láttalak, de ahogy emlékszem az ábrázatodra, még rád férne néhány esõs szezon.:D

Zsizsi, a MIDNEK? :D A Dagoba-rendszerben kellene montiznod, hogy látható javulás legyen...

El vagytok átkozva 100 évre, MIND! :D
még hogy dagoba-rendszer...cöcöcö :)

A másik témához csak röviden.
Aki bringázik, maratonozik, edz, annak gondolkodniai is tudni kell.
1. nem tekerünk egymás mellett erdõben, ösvényen, nem belátható szakaszokon, fõleg, ha ott rendszeresen bringázik, vagy bringáznak mások is
2. száguldani lehet, de...

Vasárnapra meg esõt szeretnék! :D

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts

de a történet szerint én lefele nyomtam a katonasíroktól õk meg felfele jöttek és amikor kibuktam egy balos kanyarból kb 40-el találtam szemben magam velük...

Eleve, hivatalosan, nem mehetsz 40-el erdõben. :) Ha meg mégis megteszed, akkor MINDIG számítanod kell rajta, hogy valaki jön szembõl, tartsd a kezed a féken, s olyan tempóban menj, hogy látható távon belül mindig meg tudj állni. Ne haragudj, de ha nagy baj lett volna, te lettél volna a hibás, ha kihívnak egy rendõrt, mert neadjisten lesérül valaki, akkor mindenképpen rád varrják. Ez nem verseny, ahol zárt pályát kapsz, hanem erdõ, amit többen is használnak.

Farolásról meg leszokhatnál már, épp elég ideje versenyzel.

Amúgy szerintem is túl van reagálva, nem is akarom ezt most igazán hánytorgatni, csak legközelebb figyelj oda.
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

Dempeter

Dempeter

újonc

• fórumtag
  • 5 posts
Hahhhooo!
Ha van valaki, aki nevezett a maratonra, de nem tud rajta reszt venni, akkor a rajtszamot szivesen atvennem....es meg az ajandekokra sem tartok igenyt.2db rajtszamra lenne szuksegem.Elore is kosz a segitseget!

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

óbégatni kell, hogy jobbról vagy balról
aztán utána meg mondani, hogy "köcce" :)
hétvégén is utolértem egy lassabb versenyzõt egy viszonylag keskeny ösvényen, gurultam mögötte pár métert, közben szóltam, hogy engedj majd el lécci. ahol volt lehetõség, már mentem is...

ezt én is ismerem, lenyomtam már pár marcit, de a történet szerint én lefele nyomtam a katonasíroktól õk meg felfele jöttek és amikor kibuktam egy balos kanyarból kb 40-el találtam szemben magam velük... mindegy én nem huztam fel magam, nemtom õk miért?? pedig én firkáltam volna nagyobbat ha a nagytudású barátom szerint elsõ féket is használok lefelé a salakon....

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10,714 posts

milyen hangjelzést :confused:ja, ...

óbégatni kell, hogy jobbról vagy balról
aztán utána meg mondani, hogy "köcce" :)
hétvégén is utolértem egy lassabb versenyzõt egy viszonylag keskeny ösvényen, gurultam mögötte pár métert, közben szóltam, hogy engedj majd el lécci. ahol volt lehetõség, már mentem is...

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts
Az már biztos,hogy vasárnap nem lesz kánikula. Pest környékén most eléggé ramaty idõ van.

zeezoltano

zeezoltano

bentlakó

• fórumtag
  • 6,068 posts

Engem ugyan sosem zavart a sár - jót tesz a szépségemnek / Hozé és H.Zoli nem tesz megjegyzést!!!/ :D - de egy 2006-os Szilvás maratonon mintha kicsit sok lett volna belõle...! :)

Akkor nekem szabad:D Hát igen az óriás gumimaciknak mindig szép sima az ábrázatuk. Mondjuk ami sima nem feltétlen szép:chin:
Amíg van más aki idegeskedjen helyettem, tegye meg az !
Ha nem kergeted az álmaid akkor csak vegetálsz!

enté

enté

titanium freak

• fórumtag
  • 7,605 posts

Ma voltunk fent. Borongós volt az idõ, de esõ és sár nem volt. Minden száraz. Nem kell rinyálni! "a pálya esõben is jól tekerhetõ" Ezt Tarnai Csabi (szervezõ) is megmondta.

Esõben még a hosszú legjava is normálisan járható marad. De van vagy 10-15 km, ahol akár órákig is el lehet dagonyázni. A rövidebb távokban ezek nincsenek benne.

"Some people say I'm a titanium freak - it's okay... I am."

"The titanium is the nicest way to reducing the carbon bikeprint."
[ˈeərəspeɪs tekˈnɒlədʒi]

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

Szia arcsiba no.1 !

Ha száguldozol ne veszélyeztess másokat . Én voltam az egyik a háromból akibe majdnem belementél! Tudod ha hangjelzést is használnál akkor nem a farolásodra figyeltünk volna fel illetve az elsõ fék arra van hogy megálljon az ember ha szükséges. Úgy csináltad mint a hülye gyerek aki csak a hátsóféket ismeri. Szerencséd volt hogy tovább mentél mert a haverom vagy 5 percig szitkozódott hogy ekkora 1 .......... miért veszélyeztet másokat. Szóval csak ésszel , ne eszetlenül .

csá!

az egyik az hogy van privi is ahol leírhatod bánatod, a másik hogy gondolva arra hogy mások jönnek felfelé a külsö íven "száguldoztam", ti meg hárman egymás mellett mentetek, mintha lefelé nem jöhetne senki... Talán tilos? Gyakorlotam egy kicsit, ha megengeded...Amúgy nekem kellett volna inkább szitkozódni, nem volt ez olyan vészes, de máskor szívesen megállok a haveroddal beszélni, ha már nektek egybõl a balhé kell....;) milyen hangjelzést :confused:ja, valószínû hogy nagy sebességnél nem nyomok elsõ satut... ennyi...

Dante

Dante

bentlakó

• fórumtag
  • 7,199 posts
Zsizsi, a MIDNEK? :D A Dagoba-rendszerben kellene montiznod, hogy látható javulás legyen...
With this bike you can traverse even the most technically difficult terrain and still maintain some semblance of control (obviously depending on your skill level).
GIANT ANTHEM-X hivatalos leírás :)

H.Zoli

H.Zoli

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,857 posts

Engem ugyan sosem zavart a sár - jót tesz a szépségemnek / Hozé és H.Zoli nem tesz megjegyzést!!!/ :D

Bár már régen láttalak, de ahogy emlékszem az ábrázatodra, még rád férne néhány esõs szezon.:D

_Alex_

_Alex_

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,086 posts

Dehogynem! Aki erre benevezett az biztos eljön, csak legyen elég bringamosó

Hát, 2006-ban én jópár emberrel beszéltem akik nem indultak bár volt nevezésük.:)

Balance a bike right, keep the pedals turning, forget about everything except right now...
Picasa _Alex_

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Én valszeg vasárnap érkezem. Bringa lesz, tekerek is, de nem versenyen...idõbõl futja! ;)

savanyugabi

savanyugabi

bentlakó

• fórumtag
  • 6,707 posts
asszem kinézek mizu
biszikli otthon marad
jó tekerést

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Engem ugyan sosem zavart a sár - jót tesz a szépségemnek / Hozé és H.Zoli nem tesz megjegyzést!!!/ :D - de egy 2006-os Szilvás maratonon mintha kicsit sok lett volna belõle...! :)

Röfike

Röfike

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,950 posts
Ma voltunk fent. Borongós volt az idõ, de esõ és sár nem volt. Minden száraz. Nem kell rinyálni! "a pálya esõben is jól tekerhetõ" Ezt Tarnai Csabi (szervezõ) is megmondta.