Jump to content

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Photo

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Please log in to reply
3191 replies to this topic

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ki is mondta, hogy porzik a pálya?:)

hát szombaton még porzott:) nyugi én is ugyanúgy vergõdtem ma:D

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 posts

porzott is az, csak nagyon kellett nyomni :D

kernudli

kernudli

vendég

• fórumtag
  • 59 posts
Üdv nektek!

Én terelõ emberke voltam a közép és hosszútávnak Jávorkút elõtt ahogy kiértek az aszfaltosra. Itt a megfagyás és az idõtöltés gyanánt készítettem egy pár képet. A képeket itt találod: http://picasaweb.goo...araton20090531#

A vereny külsõ szemmel érdekes volt. Le a kalappal azok elõtt akik bevállalták mára. Na ezért jövõre nekem is el kell ezen indulni. Jó kihívás, ilyen jó "napsütötte, meleg" idõben tekerni, mint a mai nap volt.

Az utolsó vállalkozó szellem, nálam (41. km) kb. 16:00 óra körül ment el. Szerintem õ járt a legjobban, az ár érték arányt tekintve :) A nevezési díj fejében õ élvezhette a pályát a legtovább.

epyc

epyc

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 3,317 posts

Rövid távon hideg volt, esõ volt, sár volt, de gondolom ebbõl a jóságból kapott mindenki. Rajt-cél terület viszont rendben volt! volt étel-ital bõven, itatók szintén jól felkészültek voltak (egyedül a 3. pontnál a labradort sajnáltam :))

Pite: dunán is találkozunk?:) (kék-fehér Kona Four)

"Télen nagyon hideg van, nyáron nagyon meleg van, soha sincs jó idõ, mindig esik az esõ!"

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1,462 posts
M.N.A.T.....

Mért nem mentél végig?
Team Heavy Pedál Szeged

Justin

Justin

vendég

• fórumtag
  • 234 posts
pf..

Ne felejtsd! "Csak a táv és a lendület változik, az élmény marad."

www.szksc.hu

arpi07

arpi07

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,413 posts
Vannak akik maradtak holnapra?

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts

jaja a közepén nagyon mentem , mintha vmi húzott volna.Bárcsak úgy lenne ,de már nincs agyam ... muszáj volt ma elmennem ,ha ilyen idõben is... esni úgyis gyakorolni kell

Látom, még dolgozik az endorfin! :)
Jól van ez így.

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Grat minden teljesítõnek! :clap:
A hölgyeknek külön elismerésem!
Anna, csak nem rákaptál az "esõs verseny-érzésre"!? :D
Sebekre borogatás, meg egyéb jóságok, és Crosskovácsin - 1 diplomával gazdagabban - már nyoma se lesz...

jaja a közepén nagyon mentem , mintha vmi húzott volna.Bárcsak úgy lenne ,de már nincs agyam ... muszáj volt ma elmennem ,ha ilyen idõben is... esni úgyis gyakorolni kell

zsizsi

zsizsi

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 4,939 posts
Grat minden teljesítõnek! :clap:
A hölgyeknek külön elismerésem!
Anna, csak nem rákaptál az "esõs verseny-érzésre"!? :D
Sebekre borogatás, meg egyéb jóságok, és Crosskovácsin - 1 diplomával gazdagabban - már nyoma se lesz...

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts

khm khm akkor Te hihagytad a tavalyi Nagykovácsi versenyt. Ez ahhoz képest nem volt semmi .. nah jó az utolsó lefelében volt egy két olyan rész ahol nagykovácsi feelingem volt:D

Hát igen tavaly kihagytam, de idén menni fog az is, és hogy még jobban fájjon középtávon megyek.:)

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Végre itthon.:) Elõször is ekkora sarat még életemben nem láttam.:) Végülis jó volt, leszámítva a hideget... Asszem 2:10 perc lett az idõm ez csupán 10 perccel több mint tavaly.:)

khm khm akkor Te hihagytad a tavalyi Nagykovácsi versenyt. Ez ahhoz képest nem volt semmi .. nah jó az utolsó lefelében volt egy két olyan rész ahol nagykovácsi feelingem volt:D

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 posts
Hazaértem,másodszor is lezuhanyoztam, így végre ismét embernek érzem magam:D
Férfi felnõttbe 17. lettem középtávon,az elején jól ment,a terepig majdnem csak nagytányéron.Talán túl is vállaltam magam mert az Ördögoldal tetejétõl az utolsó elõtti frissítõig csak szenvedtem. Nehezítette a helyzetet,hogy a hátsó váltóbowden tökre beállt, csak kínkeserbesen tudtam a könnyebb fokozat felé váltani(X.0 markolatváltó....csúszott is persze..) A gumiválasztástól elõször paráztam( XCR A/T elöl,Vredestein Tiger Claw hátul,mind2 UST), de végülis jó volt,nem estem.Elöl jól tartott, hátul mondjuk sokszor elpörgött. Uccsó lejtõn szétfagytam,vacogtam, addig csak a beázott cipõ meg a szétfagyott kezem okozott kellemetlen érzést, de ki lehetett bírni.
Dunán talán nem fog esni, és hátha kicsit elõrébb végzek:)

Robooo

Robooo

törzsvendég

• fórumtag
  • 385 posts
Végre itthon.:) Elõször is ekkora sarat még életemben nem láttam.:) Végülis jó volt, leszámítva a hideget... Asszem 2:10 perc lett az idõm ez csupán 10 perccel több mint tavaly.:)

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2,036 posts
idén sajna én nem indultam, de grat mindenkinek aki egyáltalán nekiment a versenynek!

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 posts

Ahh, részemrõl a megtiszteltetés :) És tényleg le a kalappal, hogy végigmentél :) Én nem vállaltam be a közepet :)
Crosskovácsira jösz ?

Hát ha szakad az esõ, meggondolom a dolgot. Tavalyi épp elég volt. De ha nem esik és nincs semmi felhõ az égen akkor igen:)(bár ez kizárt:D) amugy már be vagyok nevezve , így sanszos, hogy igen.
Már mindenem sajog, már nem csak lila vagyok, hanem piros is ahova ráestem ...de én élveztem.. nem készültem ekkora felhõszakadásra vagy csak nem voltam kellõképp informált. Így is jobb voltam mint tavaly , én így fogom fel...

geoff

geoff

törzsvendég

• fórumtag
  • 401 posts

Végül : 2 óra 46 perc , 183 átlag és 199 max pulzus. A kategóriámban 8. lettem 2 hellyel jobb ,mint tavaly :) és akkor jobbak voltak a feltétételek. Most tûzök tanulni ,1 hét és államvizsga ....
ui : Geoff jó volt veled találkozni:)

Ahh, részemrõl a megtiszteltetés :) És tényleg le a kalappal, hogy végigmentél :) Én nem vállaltam be a közepet :)
Crosskovácsira jösz ?

one77

one77

vendég

• fórumtag
  • 18 posts
Nagy élmény volt !!!! Estem - keltem , defekteltem de élveztem :D .

kornelhhh

kornelhhh

vendég

• fórumtag
  • 23 posts
van meg fotok valakinek mai versenyrol???

mrdc

mrdc

újonc

• fórumtag
  • 5 posts

élõkép a versenyrõl: http://87.229.24.114:7090/listen.pls

Köszi a linket, nézegettem is sokat a délután. Gratulálok a teljesítõknek, jó móka lehetett :)