Hazaértem!
Röviden: Jó volt... szép volt az idõ
... folyós volt a sár... a 2.1-es Speed King Supersonic jól vizsgázott... bejött!
Hosszan: Már tegnap lementünk... elsõ 10km, és utolsó 5km-et bejártam... ugye az utolsó 5km terep... elég jól járható volt... aztán éjszaka leszakadt az ég.
Reggel... két szendvicset benyomtam, aztán egy óra múlva elkezdtem melegíteni egy 35 percet az elsõ aszfaltos emelkedõn.
Aztán rajthoz készülõdés... rövidtáv elsõ sorából rajt! Mindenki tolta (tolni akarta), mint az állat, aztán persze hogy mindenki satufék... aztán mentem-mentem(elég jól:)), nem kellett leszállnom, csak egyszer, az elsõ nem aszfaltos emelkedõ közepén(?), meg amikor elestem egy nyomvályúban(csak pici csúszás volt:D). A "Mosolyogj!" táblánál próbáltam mosolyt erõltetni az arcomra... valamennyire sikerült is, majd meglátjuk:D!
A Speed King Supersonic 2.1-es méretben nagyon bejött... nagyon jól tisztul... ebben a folyós sárban is tiszta jó volt... szeretem!
Végülis 1:52-es idõvel értem be a célba a rövidtávról, U15-ös kategóriában elsõként. Az átlagpulzusom 175 volt... ez elég alacsony... de majdnem lefagytam a bicajról,szóval némiképp érthetõ. A kezem úgy elgémberedett/lefagyott, hogy alig bírtam váltani, meg húzni a féket(ami amúgy sem fogott nagyon, mert a felni felszedte ezt a csúszós sarat)... Beértem a célba... BringaTV interjú... szóval: BENNE LESZEK A TV-BEN!
A díjazás rendben volt: érem, serleg, kölyökpezsgõ, SH+ szemüveg(elég komolynak, és jónak néz ki).
Jó volt!