Ugrás tartalomra

Üdvözlünk a Bikemag Fórumon!
Fórumunk bejegyzéseit regisztráció nélkül is olvashatod, ha hozzá kívánsz szólni a fórumhoz, kérjük regisztrálj!
Jelentkezz be Regisztrálj
Kép

XII. Specialized Maraton | Szilvásvárad

- - - - -

• Lépj be és szólj hozzá
3191 hozzászólás a témában

tbence

tbence

törzsvendég

• fórumtag
  • 257 hozzászólás

Feltöltöttem 303 fotót.Az elsõ itatópontnál készült képek a sötét miatt elég életlenek lettek,vagy bemozdultak,de utána már vannak jobb képek is.A képek 1024x680-asak,de ha valakinek kell valamelyik akkor megvan nagyobba is.Sokat nem mûvészkedtem inkább a "mennyiségre" mentem.Remélem pár ember magára lel.
A link,ha sikerül:
http://picasaweb.goo...feat=directlink

Köszi a lelkesedést!A 169-es képet el tudnád küldeni nagyban? (tajdib-kukac-freemail)Thx!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás

...400-an nem indultak :( pedig nem is volt vészes :D

gondolj bele, édesanyád elindult volna?
mert gyanítom, hogy jobbára ez a hobbi kategória nem vágott neki.

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

arcsiba no.1

arcsiba no.1

törzsvendég

• fórumtag
  • 602 hozzászólás
köszi CSEKONICS! megtaláltam magam :)

Amúgy végre a célban használható dolgot kaptunk a magentásoktól. jó lesz edzeni a kulacs.... adhatnak majd még, mert maradt. 400-an nem indultak :( pedig nem is volt vészes :D

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás
rövid távon vki volt kattintgatni??

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Feltöltöttem 303 fotót.Az elsõ itatópontnál készült képek a sötét miatt elég életlenek lettek,vagy bemozdultak,de utána már vannak jobb képek is.A képek 1024x680-asak,de ha valakinek kell valamelyik akkor megvan nagyobba is.Sokat nem mûvészkedtem inkább a "mennyiségre" mentem.Remélem pár ember magára lel.
A link,ha sikerül:
http://picasaweb.goo...feat=directlink
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Sajnálom hogy Kónya Tomi nem indult. Kiváncsi lettem volna mit hoz ki ebbõl, vajon meg tudta volna szorítani a "nagyokat"?
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás

Üdv nektek!
A képeket itt találod: http://picasaweb.goo...araton20090531#

Szia! Teljes méretben tudnál küldeni a képekbõl? Ha igen, megadom privátban, hogy melyiket és hova. Köszönöm.

CSEKONICS

CSEKONICS

törzsvendég

• fórumtag
  • 376 hozzászólás
Mi Bánkútnál (is) drukkoltunk és fotóztam.Hõmérõ szerint 4,5 fok volt.Hihetetlen volt,és nézni is rossz,hogy sokan rövid ujjú bringásmezben és rövid nadrágban tekertek!!
A fotókat nemsokára én is felteszem.
Gratulálok mindenkinek aki egyáltalán elindult!

Ivan Grasso megelõzött......
Akár azt gondolod,hogy képes vagy valamire,akár azt,hogy nem,mindenképp igazad van!

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás

rövid felsõ+alsóban nyomta az 5 fokban!

Pl. én...:D
A beérkezés után kb. fél óráig csak álltam, és dideregtem.

Andris: télen a cipõre húzz valamit, aztán nem fogsz fázni... én pl. egy vastag zoknit húztam, aztán megoldódott a probléma. Kézre meg két kesztyû, oszt' jólvan!:D

Grat...

Köszi!

andris

andris

mod

• globális moderátor
  • 10.714 hozzászólás
faszás volt. így utólag már tetszik. akkor ott annyira nem élveztem.
az utolsó 10-15 km-en nem sokat láttam a szememben levõ sártól, most már a jobbal látok, a ballal homályosan a körvonalakat.
odafigyeltem, hogy ésszel menjek, az elejét nem kezdtem be, a végére szépen lassan kerülgettem le az embereket :) tudtam, hogy sokan kihullanak úgyis az esõ és a hideg miatt. én meg már úgyis megszoktam a télen, hogy nem érzem a kéz és lábfejem :)
az utolsó 5 km-es lejtõn nagyjából úgy közlekedtem, mintha aszfaltos út lett volna.
gumiválasztással nem szarakodtam, mert a Haro hátsó támvillájánál annyi sárférõhely van, hogy a fél hegy beférne... hátul volt fenn egy speed king, elöl meg valami WTB.
frissítõpontoknál nem álltam meg, elég volt egy kulacs high5 - 4:1 energy source, meg 3 banános zselé.
mind a haro bringa, mind a high5-os cumók jól bizonyítottak. köszi érte mindkettõnek :)

Jani
Vp-ben kitettem Bencét, utána hoztam a "bringázós formámat", a maradék 56-kmen (tettem neki ívre mindenhol)

ui.
köszönöm a szurkolást mindenkinek! :)

Kerékpáros hírek - bikemag.hu
Blog - blog.bringasandras.hu

Hotte

Hotte

törzsvendég

• fórumtag
  • 478 hozzászólás
Végre valami ami kihozta az emberbõl az állatot! Már nem is emlékezetem, hogy milyen, de ma újjult erõvel tört fel belõlem.
http://tanitonenijeg...i.blogspot.com/

'Alles easy, no problem.' Hotte

zaskarrace

zaskarrace

vendég

• fórumtag
  • 154 hozzászólás
Nagy élmény volt a mai nap...
2006-ban elutaztunk ugyan Szilvásra, de az esõ miatt úgy döntöttünk, hogy kihagyjuk. Most nem esett annyira, tehát mentünk...3 x sikerült iszappakolást vennem, ledobott magáról a paripa, de egyik sem volt komoly. A legnagyobb gondom a látással volt, a szemüvegemet igyekeztem tisztán tartani, de a végén már csak a sarat kenegettem rajta. 50 km-tõl aztán bejött a kéz ujjainak elfagyása, ami nálam rendszeresen megtörténik nedves, párás idõben. Innentõl a fékezés és a váltás is komoly erõfeszítést igényelt. Kivételesen a frissítõknél is megálltam, az elfagyott ujjaimmal ui. nem tudtam hozzájutni a zsebeimben tárolt élelemhez. Így végül 5 óra 2 perces idõvel teljesítettem a 70 km-t, ami kerek 40 perccel rosszabb, mint a tavalyi eredményem. Ilyen útviszonyok mellett ez számomra elfogadható, a Masters 2-ben 9. lettem.
Gratulálok minden résztvevõnek, különösen a hosszútávosoknak!

Bálint56!

Bálint56!

vendég

• fórumtag
  • 31 hozzászólás
Elvileg 1600 nevezõbõl 1200-an! gyakorlatilag nem tudom.

Ivan Grasso

Ivan Grasso

vendég

• fórumtag
  • 29 hozzászólás
Gratula minden teljesítõnek és a szervezõknek! Jó volt látni, hogy ennyi õrült van! Középtávon én majd megfagytam, de volt aki rövid felsõ+alsóban nyomta az 5 fokban!

Eredmények:
http://www.tempospor...top1maraton.pdf

Iceshark

Iceshark

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.036 hozzászólás
azt lehet tudni hogy végül is hányan indultak el ebben a tré idõben?

"Sose becsüld alá az emberi hülyeség hatalmát!"

hegyi kecske ; zõdcség ; városi vadász

a bringaszállító

MJani01

MJani01

maximus

• fórumtag
  • 15.907 hozzászólás
  • LocationSzékesfehérvár
Ha olvassák a szervezõk, gratulálok a pályakijelöléshez, tökéletes volt, még félig vakon sem akartam eltévedni. A szarvaskõi frissítõnél levõ embereknek meg 10pont jár, mindennel meg akartak etetni, itatni.
Nem is volt sár :) .

A sebesség mindent megold.

tittyman

tittyman

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 1.950 hozzászólás
Gratulálok a szervezõknek! :)
:) Tittyman kongashow!! :bananadan:cheers:

MSONAJ

MSONAJ

törzsvendég

• fórumtag
  • 1.462 hozzászólás
Grat...
Team Heavy Pedál Szeged

Halász Anna

Halász Anna

törzsvendég

• fórumtag
  • 805 hozzászólás

Hazaértem!
A "Mosolyogj!" táblánál próbáltam mosolyt erõltetni az arcomra... valamennyire sikerült is, majd meglátjuk:D!

Az hol volt, mert én basszuskulcs annyira nem láttam ki a szemügyembõl, hogy nem láttam semmi ilyesfélét. Így ahol láttam vakut ott ,mint a tejbe tök :D Max az utolsó lefelén láttam egy reklámos táblát felszögelve egy fára, ott állt egy fotós ,de csak egy kézi fényképezõvel.

Pro Bike Gear

Pro Bike Gear

fórumfüggõ

• fórumtag
  • 2.662 hozzászólás
Hazaértem!
Röviden: Jó volt... szép volt az idõ:)... folyós volt a sár... a 2.1-es Speed King Supersonic jól vizsgázott... bejött!
Hosszan: Már tegnap lementünk... elsõ 10km, és utolsó 5km-et bejártam... ugye az utolsó 5km terep... elég jól járható volt... aztán éjszaka leszakadt az ég.
Reggel... két szendvicset benyomtam, aztán egy óra múlva elkezdtem melegíteni egy 35 percet az elsõ aszfaltos emelkedõn.
Aztán rajthoz készülõdés... rövidtáv elsõ sorából rajt! Mindenki tolta (tolni akarta), mint az állat, aztán persze hogy mindenki satufék... aztán mentem-mentem(elég jól:)), nem kellett leszállnom, csak egyszer, az elsõ nem aszfaltos emelkedõ közepén(?), meg amikor elestem egy nyomvályúban(csak pici csúszás volt:D). A "Mosolyogj!" táblánál próbáltam mosolyt erõltetni az arcomra... valamennyire sikerült is, majd meglátjuk:D!
A Speed King Supersonic 2.1-es méretben nagyon bejött... nagyon jól tisztul... ebben a folyós sárban is tiszta jó volt... szeretem!
Végülis 1:52-es idõvel értem be a célba a rövidtávról, U15-ös kategóriában elsõként. Az átlagpulzusom 175 volt... ez elég alacsony... de majdnem lefagytam a bicajról,szóval némiképp érthetõ. A kezem úgy elgémberedett/lefagyott, hogy alig bírtam váltani, meg húzni a féket(ami amúgy sem fogott nagyon, mert a felni felszedte ezt a csúszós sarat)... Beértem a célba... BringaTV interjú... szóval: BENNE LESZEK A TV-BEN!:D
A díjazás rendben volt: érem, serleg, kölyökpezsgõ, SH+ szemüveg(elég komolynak, és jónak néz ki).
Jó volt!